Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba canım Arrietty_ kaptanım sana gerekli bilgiyi verecektir. Aldığın kiloları veririz birlikte inşallah sıkma canını
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Burda daha sıkı oluyor tabi herşey uzaklaşınca bırakıyor insan. Bugün hurma diyetine başlayacam kararlıyım. Ama ben 2 öğün şeklinde tüketecem. Birini saat 2 gibi diğerini 7 gibi ve günü öyle bitirecem çay ve kahve ile geçecek. 1 haftada yine 65 göreyim en azından. Ve yürümeye 10bin üstü adım atmaya devam. Adımları da çoğunluk leslie ile tamamlıyorum.

Free olarak takila bilirsin.
Ama takim esini biraktin hafta ortasinda ve madur oldu.
3 hafta boyunca menu ve es listesine giremiyorsun.
Menulere tabii ki yorum yapmaya Devam.. Takim kurallari geregi tablolarda olmasan bile, biz bir takimiz. Birlikte bakariz menulere

Tamamdır teşekkür ederim. Haklısınız bu cezayı hakettim. O zaman ben kendimce takılmaya devam ederim bildirim yaparım hergün teşekkür ederim

Selam kızlar nasılsınız yeni oturup teli elime alabildim kahvaltı iş güç derken üstünede 2 mil de lesli yaptım yoruldum baya
A Aylakkadin sen neler yaptın bugün eşim
Ben
Mantar
Yumurta
Salatalik
Maydanoz
1 soda
2 yesil cay
Yarim limon tükettim simdiye kadar. Ama ortagim insallah bu hafta tartı gününde reglim herseyi bozmazsa çok guzel bir sonuç alabiliriz.

Kullanıcı Adı : Zeytur
İsim (İsteğe Bağlı ): Zeynep
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir: Muş
Boyunuz : 1.61
Kilonuz: 88.3
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : eşimin iş sebebi ile tayinimiz muşun bir ilçesine çıktı alışamamaktan ötürü kendimi eve kapattım ve kendimi hep mutfakta bulmaktan ötürü sürekli kilom arttı...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olabilmek için ve oğluma kardeş olması için..

selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum..

Hoşgeldin. Başarılar dilerim

Ben
Mantar
Yumurta
Salatalik
Maydanoz
1 soda
2 yesil cay
Yarim limon tükettim simdiye kadar. Ama ortagim insallah bu hafta tartı gününde reglim herseyi bozmazsa çok guzel bir sonuç alabiliriz.
Sen bu menüyle kesin eksi gelirsin ama regliden dolayıda artı gelirsen de üzülme sebebi belli zaten

Hoşgeldiniz

Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…