Ay onun işi çok zor, kendisine de diyorum.Abla senin torun sevgine hayranım maşallah sohbetiniz böyle daim olsun
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Merhaba canımArrietty_ kaptanım sana gerekli bilgiyi verecektir. Aldığın kiloları veririz birlikte inşallah sıkma canını
Yağsız tuzsuz yapsaydın mısırı yoksa benim gibi artı çıkarsınAyy evet patlamış mısır yazmayı unutmuşum
Free olarak takila bilirsin.Kızlar nasılsınız günaydın. :) takip etmeye devam ediyorum grubu katılamasam da ama şu bir haftada acayip cozuttum. 65.2yi görmüşken 66 üstünü gördüm yineyürüyüşe devam ediyorum ama bırakmadım. Bugün de yine karar aldım diyete başlamak için. Egzersiz konusunda kararsızım kür falan yaptım biliyorsunuz olur da tutar belki korkusuyla egzersiz yapamıyorum bende böyle ufaktan ufaktan gelsem sadece yürüyüş ve diyetle aranıza olur mu ki Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Tamamdır teşekkür ederim. Haklısınız bu cezayı hakettim. O zaman ben kendimce takılmaya devam ederim bildirim yaparım hergün teşekkür ederimFree olarak takila bilirsin.
Ama takim esini biraktin hafta ortasinda ve madur oldu.
3 hafta boyunca menu ve es listesine giremiyorsun.
Menulere tabii ki yorum yapmaya Devam.. Takim kurallari geregi tablolarda olmasan bile, biz bir takimiz. Birlikte bakariz menulere
Gece uykusunun yerini tutmuyor hiçbir şey gündüz çok etken var uyandırmayaSelam kizlar
Sersem gibiyim.
Uykum cok hafif. 2 defa uyandim en ufak sese. Saat 12
Bu gece yi de atlatayim bitti
BenSelam kızlar nasılsınız yeni oturup teli elime alabildim kahvaltı iş güç derken üstünede 2 mil de lesli yaptım yoruldum baya
A Aylakkadin sen neler yaptın bugün eşim
Hoşgeldin. Başarılar dilerimKullanıcı Adı : Zeytur
İsim (İsteğe Bağlı ): Zeynep
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir: Muş
Boyunuz : 1.61
Kilonuz: 88.3
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : eşimin iş sebebi ile tayinimiz muşun bir ilçesine çıktı alışamamaktan ötürü kendimi eve kapattım ve kendimi hep mutfakta bulmaktan ötürü sürekli kilom arttı...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olabilmek için ve oğluma kardeş olması için..
selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum..
Çok teşekkür ederimHoşgeldin. Başarılar dilerim
Sen bu menüyle kesin eksi gelirsin ama regliden dolayıda artı gelirsen de üzülme sebebi belli zatenBen
Mantar
Yumurta
Salatalik
Maydanoz
1 soda
2 yesil cay
Yarim limon tükettim simdiye kadar. Ama ortagim insallah bu hafta tartı gününde reglim herseyi bozmazsa çok guzel bir sonuç alabiliriz.
HoşgeldinizKullanıcı Adı : Zeytur
Kilo alma hikayeniz : eşimin iş sebebi ile tayinimiz muşun bir ilçesine çıktı alışamamaktan ötürü kendimi eve kapattım ve kendimi hep mutfakta bulmaktan ötürü sürekli kilom arttı...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olabilmek için ve oğluma kardeş olması için..
HoşbuldukHoşgeldiniz
Oyle valla. Neyseki cok sIk calismiyorum boyle.Gece uykusunun yerini tutmuyor hiçbir şey gündüz çok etken var uyandırmaya
HoşgeldinKullanıcı Adı : Zeytur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?