Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosgeldin aramiza canin
Ben Zeynep takim kaptani
33 yasinda 2 cocugum var.

Aktif sekilde katilirsaniz emin olun kilolar tikir tikir gider.
Nasil bir beslenme dusunuyorsun?
Leslie veya baska spor gecmisin var mi?

Her aksam menu ve spor bildirimi yapiyoruz.
Onun disinda da sohbet ediyoruz, sadece diyet degil yani
Her Pazartesi kontrol tarti günü
Cuma esas tarti günü.
Ilk sayfada ki kurallarda daha detayli hersey. Okumanizi tavsiye ederim

Kalori hesaplama işi güzel oldu kendime sabahtan ana ve ara öğün listesi oluşturuyorum

kahvaltıdan sonraki 1 ya da 2 saat sonra o anki durumuma göre listeme bakıp canım ne istiyorsa o an ya değişim yapıyorum ya da aynen listedekini uyguluyorum

Kendime hareketsiz yaşam üzerinden günlük kalori ihtiyacı hesaplattim 1400 kalori çıktı

Ben mümkün olduğunca 1400 kalorinin altında kalmaya çalışıyorum

Hatta 1200 son sınır olsun dedim
Genelikle lesli eşliğindeki adımlarla da beslenmemi desteklemeye ,günlük aktiviteye en az 1 saat ayırmaya gayret ediyorum

Bence bu kalori sayimi cok iyi Oldu
Benim ögünler cesit cesit olmuyor ama gordum ki almam gereken kaloriyi aliyor musum :)

Çok çok memnun oldum.. daha önce evde leslie geçmişim var sadece.. beslenme olarak 2 ana 2 ara öğün olarak beslenmeyi düşünüyorum burda çok erken hava kararıyor
Sayfadaki herşeyi okudum
Yarından itibaren yediklerimi ve kilomu paylaşacam.. inşallah uğurlu gelir 4 takım bana

Ya kizlar komsum bendeydi bir filtre kahve ictim sutlu onu ara ogun olarak geciyorum ama bir iki de atistrmalik yedim ve vicdan azabi tavan resmen 160 kalori civari tutuyor o yuzden ogle yemegini hafif geçirip haslanmis sebze yicem belki bir iki kasik yogurt daha sonrada sporumu tamamlicam. caroline84 sen neler yaptin esim

Ya insallah yine de eksi olayim vallahi resmen acim. Ama bu isin esprisi buymus zaten
Demi cnm aç kalınmadan kilo verilmiyor sen çok iyi dayanıyorsun ben olsam zor dayanırım bu menüye başım döner

merhaba canım bende takım kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim.Takımla ilgili sorularını istediğin zaman yazabilirsin umarım birlikte çok güzel kilolar veririz
menüleri dengelemek önemli canını sıkma şimdi akşama gayet güzel bir plan yapmışsın zaten

merhaba canım bende takım kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim.Takımla ilgili sorularını istediğin zaman yazabilirsin umarım birlikte çok güzel kilolar veririz
Cok memnun oldum inşallahhhh çokk çokk aminn

Kızlar kaç kaloridesiniz neler yediniz? Bazı ufak sıkıntılar ver pek giremiyorum siteye kusuruma bakmayın
Kahvaltı (530 kalori )

1 yumurta
70 gr ıspanaklı döndürme
50 ml domates suyu zeytinyağlı (1tk zeytinyağı )
1 kuru incir
3 zeytin
5 fındık
1 fincan çay 250 ml ( 1küp şekerli )

Ara öğünler ( 235 kalori )
1 elma ,1 maden suyu
30 gr mısır gevreği +100 ml süt
1 ceviz

Toplam 765

Akşam için düşündüğüm menünün kalori değeri 342
Akşama netleşir

Köfte
Taze fasulye
Salata
Yoğurt

Merhaba aramıza hosgeldiniz. Benimde 2.5 yaşına yaklaşan bir oğlum var izin verdiği sürece bol sporla destekliyorum diyeti

Diyette izlediğiniz özel Bi program veya diyetisyen var mı?
Yaklaşık bir sene önce diyetsyen eşliğinde zayıflamıştım 2 ayda 15 kilo vermiştim. Tekrardan aynı diyet listesine olmasada kendime göre ayarlayıp uygulamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…