- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Cok tesekkur ederim canim. O bir enerji veriyorAfiyet olsun cnm su miktarında çok güzel
Canım benim hamileliklerim biraz zor geçti ilk kızımda ohss atlattım cigerimden sırtımdan delip 4 litre su aldılar.Lutfen yeniden yap
Kaptanım ben burdayım takımlada kafam uyuştu.682. Etap da 2. Izne ayrilmissin canim
Caroline84 (87/87.5/+0.5%-0.57) bildirimde bulunmadi, eksi geldigi icin yuzdesi bolunmedi, izine ayrilmak istiyor
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 3 aydan daha uzun süreli izin döneminden VE kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır. Burada önemli olan hem zaman hem de alınan kilo yüzdesi koşulunun birlikte sağlanıyor olmasıdır.
Yukarıdaki iki ekstem durumdan birinin kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.
2. Maddeye gore dönüs yapabilirsin galiba. Ama bir denetimci kaptanlara danismam lazim, tam emin olmak icin
caroline84
Kaptanım perşembe gününden itibaren bütün msjları okuyup cevap verince gece saat biri buldu maalesef şarzım bitti.Spor Puan Tablosu
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam @Melegimkorusun & @_Vera_ 550 1.125 @Ayse_M & @Ozzybal 140 540 @ozrengin & @pamukskr 382 @Serina08 & caroline84 372 istanbulin & CanTorun 580 1.006 sedulu & @neutral 1000 500 Flipendo & @Night owl 420 Arrietty_ & @rockandroll 1.079 846 A Aylakkadin & @Ceyhans 872 625
**@ozrengin Cuma adimi sonra paylasirim demisisn.Ama göremedim
DUYURU
Bu tablonun paylaşımından sonra puanlanmayan hiçbir spor tabloya dahil edilmeyecektir.
Cuma ödül ögünü disinda kacamak yapildiginda ,spor puanindan 100 veya 200 puan kiriyorum. Kirdigim puan yapilan kacamaga baglidir
Bildirimleri günü gününe yapmaya lütfen dikkat edin.
Sporve Menü paylasim tablosu.
Iki ikon kullaniyoruz. Menü ve spor paylasimi yapildi iseEger spor eksik ise . Es yarisi var ise es tarafindan spor cezasi verilmelidir. Özel durumlarda es ve kaptanlari bilgilendiriniz Verilen cezalar ertesi güne caza sporu olarak uygulanmalı.
M : Mekik
S : Squat
Ip : Ipsiz/ ip atlama
D: Dans
A : Adimlama DK
B: Burpees
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Perşembe CanTorun @Ceyhans A Aylakkadin @Ozzybal @Ayse_M @Melegimkorusun sedulu @_Vera_ ÖDÜL @Serina08 @JaneRizzoli @ozrengin @pamukskr 15 A 20 S @Night owl 10 A caroline84 Arrietty_ Flipendo istanbulin @fyzanur ÖDÜL @neutral 10 A @rockandroll ÖDÜL
@pamukskr kuzum mini sporlarini yapiyor musun? Bosuna mi ekliyorum bilmek istiyorum . Hic Spor yapmadigin icin veriyorum. Yoksa yediklerin gayet iyi
@Night owl sanada evde adimlama verdim. 10 Dk
istanbulin caroline84 menü bildirimi yapmadiniz 2 gün. Yarin de yapmazsan (pazar) kirmizi kart alip listeye giremiyorsun,es yarislarinada dahil olamiyorsun. Lütfen takim kurallarina uyalim.
@Ayse_M Cuma paylasimi goremedim. Normalde duzenli paylasirsin. @Ozzybal seninde Cumartesi paylasimini göremedim
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
100 adet ipsiz / ip atlama ya da ziplama egzersizi= 15 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
10 adet bölgesel egzersizi = 5 PUAN
1 dk Hulahop veya ip atlama : 5 PUAN
1 dakika kosu: 5 PUAN
1 adet Squat /Mekik : 2 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie / Yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba/Dans= 7 PUAN
1 dakika kardiyo /fitness /P90 egzersizi= 10 PUAN
1 dakika Chloe Ting : 10 PUAN
1 dakika plank / Wallsit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme = 10 PUAN
Canım ben anca akşam yada gece girebiliyorum ama mutlaka yazılan msjları okuyorum.Herkese gunaydin mutlu pazarlarsana gunaydin esim caroline84
Kahvaltimi yaptim kizlar bugun pazar kahvaltisi olmasina ragmen tutrum kendimi şimdi çocuklarla ilgilenip ev toparlamam lazim ogle yemeginden once leslie ve bir tur bolgesel calismami yapmis olurum. Ikincisi aksama dogru
Hayırlısı olsun canım.Tekrar etmeyince o bilgiler de gidiyor ya. Umarım herşey istediğin gibi olur
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı : Zeytur
İsim (İsteğe Bağlı ): Zeynep
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir: Muş
Boyunuz : 1.61
Kilonuz: 88.3
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : eşimin iş sebebi ile tayinimiz muşun bir ilçesine çıktı alışamamaktan ötürü kendimi eve kapattım ve kendimi hep mutfakta bulmaktan ötürü sürekli kilom arttı...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olabilmek için ve oğluma kardeş olması için..
selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum..
Hoşbuldukk ,Hoşgeldin canım
Canım ben önceden hep Karatay yaparak kilo verdim ama 3 çocukla mutfaktan hiç çıkmayınca birde ara ögün ekledim.Ya kizlar komsum bendeydi bir filtre kahve ictim sutlu onu ara ogun olarak geciyorum ama bir iki de atistrmalik yedimve vicdan azabi tavan resmen 160 kalori civari tutuyor o yuzden ogle yemegini hafif geçirip haslanmis sebze yicem belki bir iki kasik yogurt daha sonrada sporumu tamamlicam. caroline84 sen neler yaptin esim
Canım bi araştır istersen ara ögünde insanı daha çok acuktırıyor.Bende 3 ana 2 ara seklinde yapiyorum sik yiyorum yani ona ragmen acikiyorum ya dun gece erkenden yattim sirf acligim gecsin diyeinsallah zamanla bende alisirim
Canım Sen kiloyu boşver.Iyı aksamlar herkese
O kadar ozledımki burayı. Sorumluluk gusel seymıs. Daha ıyıyım ben. Gozlerım agrıyor ama olabılıyormus ve uzun suruyormus. Saga sola bakamıyorum. Bıraz korkuyorum vu virüsten acıkcası. Cocuklar oyıler ateş falan bır gun oldu sadece suan tek tuk öksürük burun akıntıları dısında bırçsey yok
Benım sanırım bıraz psıkolojım bozuk. Tat alamadıkca bısey yıyorum ya alırsam dıye donusum buyuk bı artyla olmaz ınsallah. Ama tat almak ne buyuk nımetmiş kıyemt bılmelı saglıgımızın.
sizler nasılsınız okumadım gecmısı. Zaten gıremıuorumda pek. Kılolar gtmıs sanırım masallah herkese
Canım bence insan kendisinin doktoru ve deneyerek buluyor.caroline84
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Salatalik domates maydonoz
1 dilim ekmek
Az sekerli cay kucuk bardak
1 tane lokmalik kek
1 parca bidolu
1 tane hanimeller limonlu
Öğle 14.30
Haslanmis karnibahar
2 yk yogurt
Ara
1 avuç leblebi
Aksam 18.00
Yumurtalı ispanak
1 dilim ekmek
Toplam 1253 kalori
1.8 litre su
1 mil leslie
10 dk karin 10 dk tum vucut fitnes
3800 adim
toplam puan 652
Alese ne zaman girmiştin? Belli bir yıldan sonra 5 sene geçerlilik koydular. Yüksek lisansı hangi alanda yapacaksın?Hayırlısı olsun canım.
Ben zaten başlarsam 0 sıfırdan alcam.
Cok geçmis olaun canim. Tabi ki sevdigin seyi yap ki eminim yaparsonCanım benim hamileliklerim biraz zor geçti ilk kızımda ohss atlattım cigerimden sırtımdan delip 4 litre su aldılar.
Sonra karnımda ikizlerim öldü.
Sonra yatarak kanamalı hamilelik
Sonrada ikizlerim küçük dogdular.
Anca yeni yeni kendime gelebildim.
Aklımda biraz daha toparlanıp başlıcam ama bu sefer daha farklı istedigim bi alanda yükselmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?