Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmiş olsunn......

**4.TAKIM 218.ETAP**

hasretim34(60.1/60.6/-0.5/%-0.83)
obur ( 75)Geri dönmek üzere ayrildi
ohcanimadegsin(68/
nidah(59.2/58.4/0.4/%0.68)Gecen hafta bildirimde bulunmadigindan kilosu 2 ye bölündü
nazkaa(65.7/
capri ( 58,3/
betussssss(69,3/
berry31(61,4/
deniz1984(87.6/86.8/0.8/%0.91)
iremögze(74,9/
Meyvenull (58.8)211.Etapda 7.takimdan ayrilmisti,artik bizimle
bijoux(73.6/ )213.Etapda izine ayrilmisti

4. TAKIM TOPLAM KİLO (

tamam nidah yarın ki sonuclara göre baslarız.
dişciye gitmişsin gecmiş olsun.

canım eşin askermi .
inş eşin gelene kadar 3 kilo verirsin.. aman o gelincede dikkat emekler çöpe gitmemeli..

Ayyyy canım hiç sorma asker olsa şimdiye biterdi benim eşim inşaat işi yapıyor, bir şirkete bağlı, tanıştığımızdan evlenene kadar her zaman ist.daydı, şirketin burada çok gayrimenkulü var onların işlerini yapıyordu, geçen ekimde evlendik aralıkta şirketin şehir dışında bir işi çıktı o zamandan bu yana sayılı gördüm yani ama neyse ki artık bitti, çok sıkıldım.

şimdi temelli döneceği için çok sorun olmaz diye düşünüyorum, bu geçen 9 aylık dönemde çok az görüştüğümüz için biraraya gelince kenimizi tatilde gibi hissedip, devamlı gezip tozuyorduk eee öyle oraya buraya gidince de insan yiyor. şimdi gelsin biraz tatil yaparız ramazandan sonra. tatilleri atlattıktan sonra sorun olmaz çok fazla

neyse ki bitmiş canım.. evliliğinizden bişey anlamamıssınız.
bende görevi asker falan doğu görevinde seklinde yazdım durdum
valla güzel bi tatili haketmişsiniz siz

ayy çok zor olmuş olsa gerek neyseki bitmiş gözün aydın, tabi öyle olunca evde düzen olmaz haklısın, allah ayırmasın bidaha

canım kaptanım, eve geldiğimden bu yana aralarda atlaya atlaya takımın geçmişini okuyorum en baştan 1. sayfadan yani, okudukça seni daha bir sevdim , bişeyler okudum yani o şartlarda benim buralarda hiç işim olmazdı sanırım:26:, sen çok güzel motive ediyorsun gerçekten ve en önemlisi.... neyse ama işte seni seviyorum

yarın yarışımız da başlıyor heyecanlıyım bir miktar

bu arada yemekler nasıl oldu?akşamın güzel geçmiştir misafirlerinle umarım

canim belki tatil düzenini bozmustur
galiba öyle oldu ya hiç aklıma gelmemişti..

ohcanimadegsinle yarisabilirisn tabi oda kabul ederse :)
olur ama yazık olur ona biliyosun annesinin yanında :)))

sabah activia kahvaltım yedim
Keyifsizim dün hastanedeydik kızımla ama sonuç çıkmadı akciğer grafisi çekildi kontroller 4 tüp kan sonuçta göğsündeki ağrıyı bulamadılar
çok geçmiş olsun kızına insanın yüreği parçalanır şuram ağrıyo diyince kıyamam ben ona..

hah işte dün benim başıma geldi:) iftara yarım saat kala adet oldum ama bozmadım orucumu yine de. üzüldüm yaa ne güzel alışmıştım ben oruca, kilo da veriyodum 8 gün ara vercem şimdi
ay ne uyuz bi durum yaa..

sonunda reglm bitti benimde öğlen hazırlıklarımı tamamladım yarın orucuma baslıcam
Allah kabul etsinn kolaylıklar versin.. ben seneye artık

kızım bu ne yemekler böle nasıl duruyosun yemeden. hey maşşallah eline koluna sağlık bi de oruç oruç. valla benim eşim de oruç tutuyo dünkü menü çorba kızartma makarna o kadar :) makarna yemedi bile hatta.

ölçülerini al haftaya ölçümleri vercez kaptana haha:)
neee ölçü günü mü geliyooo :18:

günaydınn
geldiğimden beri 71 li kilolardayım hava değişimi mi oldu ne oldu valla anlamadım. bişey de yemiyorum inanın demek ki yememek de işe yaramıyor. bu hafta sabahları leslie yapmaya çalışıcam toprak izin verdiği sürece. bir de düzenli yemeğimi yicem bakalım ne olacak tabi sıfır kaçamakla.. bugün de yürüyebilirsem yürücem ama 4 makine ütü var halim dermanım kalırsa :)

kızlar ben de gurbetteyim istanbuldan geldim kütahyadayım. gerçi ben merkezin merkezindeyim ama olsun yine de bana burası bir mahalle kadar geliyor. insanlarına da alışamadım, anlicanız ben de yalnızım ama oğlum sayesinde artık sıkılmaya pek zamanım olmuyor. hiç bişey yapamazsam onu alıp geziyorum. hele şimdi de biraz büyüdü park mark olaylarına giriyoruz yani bence çocuk gurbetin etkisini azaltıyor.. bunu 5 yıl gurbette tek yaşamış, 9 aydır da oğluyla yaşayan birisi olarak söylüyorum :)

ve evet bu hafta birinci olalım lütfen pilav, makarna, ekmek, pide, tatlı türevlerinden 1 haftacık olsa da uzak durun..

**4.TAKIM 218.ETAP**

hasretim34(60.1/60.6/-0.5/%-0.83)
obur ( 75)Geri dönmek üzere ayrildi
ohcanimadegsin(68/
nidah(59.2/58.4/0.4/%0.68)Gecen hafta bildirimde bulunmadigindan kilosu 2 ye bölündü
nazkaa(65.7/
capri ( 58,3/
betussssss(69,3/
berry31(61,4/
deniz1984(87.6/86.8/0.8/%0.91)
iremögze(74,9/
Meyvenull (58.8/64/-0.74%-1.3)211.Etapda 7.takimdan ayrilmisti,artik bizimle
bijoux(73.6/71.8 /0.3/%0.5 )213.Etapda izine ayrilmisti

4. TAKIM TOPLAM KİLO (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…