tatilin son günü gece 40 dereceye kadar ateşi çıktı yani cumartesi gecesi ve göğsünde ve kaburga kemiklerinde ağrı vardı.Pazar hasta hasta yola çıktık ateş düştü ağrı devam ettisürekli yer değiştiren ama göğüs kafesinde bir ağrı eşim doktor bekledik dün geçmeyince röntgen çekildi temiz,çocuk doktoru bronşları dolmuş birazcık dedi:18:kızımın alerjik astımı var ama bayadır hiç ilaç kullanmıyoruz yani iyi.
Ardından ortopedi baktı kemiklere temiz oda demezmi pnömoni yani zatürre olmasın :44:bizde kendi alerji doktoruna götürdük muayehanenesineçocuğun hiç birşeyi yok kasları tutulmuştur dedi akşam 8 de geldik eve bugün iyi de bende bittim cumartesinden beri kızım 7 buçuk yaşında
1 lt su içtim
3 kaçık pilav yedim iştahszım akşam salata ve et yicem
selam kızlar ağzım uyuşuk dişçiden geldim artık diş hekimi grmek istemiom zeyneb sen hariç
meyvee yarışalım haftaya vala süper olur sağlam rakipsin sen yasemin gibi değilsin dermişim
ne yemeğim var ne tatlımm naapsam yaaaaa(
haa zeynebb gıcık mı oluyomuşsunnn ne dedin sennn:)) kız ben 55 bile olsam senin 65lik haline anca benzerim.kalınım kalın:) ölçülerini al haftaya ölçümleri vercez kaptana haha:)
akşam yemeğimi de yedim salatalık+ 200 gr. yoğurt ve 1 dilim k.ekmek
afiyet olsun canım..
ben işten geldim meyve yedim 1 muz 1 seftali 2 armut ama hala cok acım nedense ..
birazdan corba içicem..
ya ben de aç geziyorum resmen makarna istiyor canım ama neyse ki yarın akşam ki menü de kocaman bir tabak makarna var
inşallah ya 2 hafta sonra eşim gelecek o gelene kadar verebildiğim kadar kilo vermem lazım çünbkü o gelince veremiyorum, alıyorum
canım eşin askermi .
inş eşin gelene kadar 3 kilo verirsin.. aman o gelincede dikkat emekler çöpe gitmemeli..
Ayyyy canım hiç sorma asker olsa şimdiye biterdibenim eşim inşaat işi yapıyor, bir şirkete bağlı, tanıştığımızdan evlenene kadar her zaman ist.daydı, şirketin burada çok gayrimenkulü var onların işlerini yapıyordu, geçen ekimde evlendik aralıkta şirketin şehir dışında bir işi çıktı o zamandan bu yana sayılı gördüm yani ama neyse ki artık bitti, çok sıkıldım.
şimdi temelli döneceği için çok sorun olmaz diye düşünüyorum, bu geçen 9 aylık dönemde çok az görüştüğümüz için biraraya gelince kenimizi tatilde gibi hissedip, devamlı gezip tozuyorduk eee öyle oraya buraya gidince de insan yiyor. şimdi gelsin biraz tatil yaparız ramazandan sonra. tatilleri atlattıktan sonra sorun olmaz çok fazla
neyse ki bitmiş canım.. evliliğinizden bişey anlamamıssınız.
bende görevi asker falan doğu görevinde seklinde yazdım durdum
valla güzel bi tatili haketmişsiniz siz
Ayyyy canım hiç sorma asker olsa şimdiye biterdibenim eşim inşaat işi yapıyor, bir şirkete bağlı, tanıştığımızdan evlenene kadar her zaman ist.daydı, şirketin burada çok gayrimenkulü var onların işlerini yapıyordu, geçen ekimde evlendik aralıkta şirketin şehir dışında bir işi çıktı o zamandan bu yana sayılı gördüm yani ama neyse ki artık bitti, çok sıkıldım.
şimdi temelli döneceği için çok sorun olmaz diye düşünüyorum, bu geçen 9 aylık dönemde çok az görüştüğümüz için biraraya gelince kenimizi tatilde gibi hissedip, devamlı gezip tozuyorduk eee öyle oraya buraya gidince de insan yiyor. şimdi gelsin biraz tatil yaparız ramazandan sonra. tatilleri atlattıktan sonra sorun olmaz çok fazla
ayy çok zor olmuş olsa gerek neyseki bitmiş gözün aydın, tabi öyle olunca evde düzen olmaz haklısın, allah ayırmasın bidaha
galiba öyle oldu ya hiç aklıma gelmemişti..canim belki tatil düzenini bozmustur
olur ama yazık olur ona biliyosun annesinin yanında :)))ohcanimadegsinle yarisabilirisn tabi oda kabul ederse :)
çok geçmiş olsun kızına insanın yüreği parçalanır şuram ağrıyo diyince kıyamam ben ona..sabah activia kahvaltım yedim
Keyifsizim dün hastanedeydik kızımla ama sonuç çıkmadı akciğer grafisi çekildi kontroller 4 tüp kan sonuçta göğsündeki ağrıyı bulamadılar
ay ne uyuz bi durum yaa..hah işte dün benim başıma geldi:) iftara yarım saat kala adet oldumama bozmadım orucumu yine de. üzüldüm yaa ne güzel alışmıştım ben oruca, kilo da veriyodum 8 gün ara vercem şimdi
Allah kabul etsinn kolaylıklar versin.. ben seneye artıksonunda reglm bitti benimde öğlen hazırlıklarımı tamamladım yarın orucuma baslıcam
kızım bu ne yemekler böle nasıl duruyosun yemeden. hey maşşallah eline koluna sağlık bi de oruç oruç. valla benim eşim de oruç tutuyo dünkü menü çorba kızartma makarna o kadar :) makarna yemedi bile hatta.ben sizden ayrilamiyom bi türlü,böregimin icnii yaptim,valal neyi ne zamany apcagimi bilemiyorum hepsini bi araya SIKISTIRMAK istemiyom ama hepside sicak olsun istiyom nasil olcaksabirazdan havuclarimi rendeleyip kavuruum iftar zamanida yogurtlarim olur heralde..aman bugünde canli yayin yaptim resmen bizim evden
neee ölçü günü mü geliyoooölçülerini al haftaya ölçümleri vercez kaptana haha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?