Covid diye aklımda kalmış...Teşekkür ederim canım
Sagol ablacım. Dıger arkadasların neyı var kacrdım orayı sanrım
Harikasin ortagim.Selam arkadaşlar bugün oldukça yoğun bir gündeyim yine sabah kalk çarşı pazar işleri vardı onları hallettim eve gel kahvaltı biraz temizlik derken oğlanın uyku saati geldi onu uyutup yürüyüşe çıkacam inş şimdiden 8000 adim olmuşA Aylakkadin sen neler yaptın cnm
Ay col gecmıs olsun herkes gecırıyor yaCovid diye aklımda kalmış...
Afiyet olsun cnm senin bunyen alıştı artık bu diyete yakın zaman da 55 olursun inşHarikasin ortagim.
Biz diyetisyenimle bu surece devam kararı aldik. Dunku yasadigim surec pikmis ve bundan sonta daha rahat edecegimo soyledi ki codden bugun keyfim cok yerinde.
Bene 12 de mantar yumurta maydanoz ve salatalik eydkm
Birazdan da dukan içeceği içeceğim
Tadı nasıl güzel mi?Ben hep sabah yaptım içtim halam hep geceden demleyip dolaba koydu midesi bulanıyormuş sıcak ikimizde aynı sonucu elde ettik
Saol canım menüleri oturttum gibi artık eskisi kadar acıkmıyorum. Ama oğlan tatilde evde olunca spor eksik kalıyor bendeO zaman menün harika eşim çok güzel menülerin var gerçekten. Ben kahvaltımı yaptım ama 2 gündür 500 kalori alıyorum bugün biraz artsın istedim zaten çarşamba perşembe minimum kalori yapıcam tartıdan dolayı 1 köz kapya 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 3 dilim salam krem peynir yedim spor olarak 45 dk leslie düşünüyorum
Ben kıymalı yumurta peynir 1 dilim ekmek yedim kahvaltıda. Şimdi şade kahvenin yanına 1 ceviz, 2 çatalda kıtır kabak reçelinin tanesinden yedim.kızlar spor planları menü planları neler yazın bakalım ben dukan birası yaptım şimdi içmeye gidiyorum
Zeytin yapragini aktardan mi aldın, o ne işe yarıyor?Saol canım menüleri oturttum gibi artık eskisi kadar acıkmıyorum. Ama oğlan tatilde evde olunca spor eksik kalıyor bendeonu okula bırakınca 1 saat yürüyordum şimdi o yok evde alabildiğim kadar atıyorum. Sanırım o yüzden kilo vermekte çok zorlanıyorum.
Senin de menüleri toparladı kaloriyi arttırırsan süper olur. Çünkü belli bir kalori altı olunca vücütta kıtlık oluşuyor aç kaldığı için bu sefer her geleni depoluyor.
Ben kıymalı yumurta peynir 1 dilim ekmek yedim kahvaltıda. Şimdi şade kahvenin yanına 1 ceviz, 2 çatalda kıtır kabak reçelinin tanesinden yedim.
Sonra zeytin yaprağı çayı demlerim. Spor suan yok adımlama yapıyorum ne kadar olursa
Merhaba hosgeldinizGünaydın :) Merhaba herkese.4. takımdayım ben de :) Grubun kuralları var mı ? yoksa sadece cuma günleri tartı sonuçlarını mı paylaşıyoruz
Olsun ara ara da olsa yazıp paylaşın illaki sohbet dönüyor burada şimdilik iyi gibi gidişatMerhabalar. Buraya yazacağım diye 2.gunumde de gayet güzel gidiyorum sanki
Sabah 1 yumurta 2 wasa 1 dilim peynir ve 3 zeytin yedim.
Az önce de duble Türk kahvesi, yarım avuç kuruyemiş ve 1 kuru incir yedim. Sabahtandi dersim bugün. Şu saate kadar pek bakamadım o nedenle ama burada olmak güzel
Çok teşekkürlerOlsun ara ara da olsa yazıp paylaşın illaki sohbet dönüyor burada şimdilik iyi gibi gidişat
Tadı güzel mi ?Ya arkadaş bu dukan birası gerçekten tok tutuyor hayret ettimkahvaltıdan önce bir bardak içmiştim sonra kahvaltı canım istemedi azıcık yaptım. Uzerine 55 dk chloe yaptım bu saat oldu mide doluyum ben diyor
Normal bence. Asidi kaçan sodayla yeşil çayı arka arkaya içiyor gibiTadı güzel mi ?
Tamam o zamanNormal bence. Asidi kaçan sodayla yeşil çayı arka arkaya içiyor gibi
Ben netten buldum onu yapıyorum toz yeşil çay elimde olmadığı icinTamam o zaman
Bir de tarif alabilir miyim kaptan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?