Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzelce yuruyusumu yapıp döndüm.
Yürüyüş parkuru çok kalabalık, herkes maskeli...
Benim gibi sokak yürüyüşü yapan tek tük.

Maskeyle yürüyüş yapamam. Nefes almaya cikiyorum, boğulmaya değil...

Sokaklar tenha, doğru dürüst insan yok.
Arada sırada bir iki araba geçiyor...

Şimdi yeşil çay keyfi.

Evde soda yok, olsa ben de Dukan iceceginden yapardım. Almak lazım...
Yeşil çaydan daha etkiliyse, onu da deneyeyim...

Selam arkadaşlar bugün oldukça yoğun bir gündeyim yine sabah kalk çarşı pazar işleri vardı onları hallettim eve gel kahvaltı biraz temizlik derken oğlanın uyku saati geldi onu uyutup yürüyüşe çıkacam inş şimdiden 8000 adim olmuş A Aylakkadin sen neler yaptın cnm

Harikasin ortagim.
Biz diyetisyenimle bu surece devam kararı aldik. Dunku yasadigim surec pikmis ve bundan sonta daha rahat edecegimo soyledi ki codden bugun keyfim cok yerinde.
Bene 12 de mantar yumurta maydanoz ve salatalik eydkm
Birazdan da dukan içeceği içeceğim

Afiyet olsun cnm senin bunyen alıştı artık bu diyete yakın zaman da 55 olursun inş
Online diyet mi yapıyorsun

Selam kizlar bugun pek giremedim. Benim oglanin kolu alçıdaydı kirilmisti. Onun kontroku vardi hastanedeydik ama yememde icmemde sikinti yok aynen devam. Simdi annemdeyim cocuklari birakicam alisveris islerim var onlari halledicem. Spor yok henuz bisi yapamadim aksam duruma gore bakip paylaşım yaparim

Saol canım menüleri oturttum gibi artık eskisi kadar acıkmıyorum. Ama oğlan tatilde evde olunca spor eksik kalıyor bende onu okula bırakınca 1 saat yürüyordum şimdi o yok evde alabildiğim kadar atıyorum. Sanırım o yüzden kilo vermekte çok zorlanıyorum.
Senin de menüleri toparladı kaloriyi arttırırsan süper olur. Çünkü belli bir kalori altı olunca vücütta kıtlık oluşuyor aç kaldığı için bu sefer her geleni depoluyor.
kızlar spor planları menü planları neler yazın bakalım ben dukan birası yaptım şimdi içmeye gidiyorum
Ben kıymalı yumurta peynir 1 dilim ekmek yedim kahvaltıda. Şimdi şade kahvenin yanına 1 ceviz, 2 çatalda kıtır kabak reçelinin tanesinden yedim.
Sonra zeytin yaprağı çayı demlerim. Spor suan yok adımlama yapıyorum ne kadar olursa

Zeytin yapragini aktardan mi aldın, o ne işe yarıyor?

Evde adimlama yaparak 15.000 üstüne cikabiliyorum. Olduğum yerde, sanki koşu bandında gibi. Tempoyu bir arttırıp, bir yükselterek kardiyo yapıyorum. Havalar bozdugunda yine ona devam.
Vazgeçme sakın...

Günaydın :) Merhaba herkese.4. takımdayım ben de :) Grubun kuralları var mı ? yoksa sadece cuma günleri tartı sonuçlarını mı paylaşıyoruz
Merhaba hosgeldiniz Sunny2020
Ilk sayfada kurallar var. Ayrica katilim formu. Hepsi Ilk post da eger sorunuz veya emin olmadiginiz birsey varsa kurallar ile ilgili, herzaman sorabilirsin
Ben Zeynep takim kaptani. 33 yasinda 2 cocuk annesiyim.
Saglik sektorunde calisiyorum.
Umarim birlikte kilolari veririz

Merhabalar. Buraya yazacağım diye 2.gunumde de gayet güzel gidiyorum sanki
Sabah 1 yumurta 2 wasa 1 dilim peynir ve 3 zeytin yedim.
Az önce de duble Türk kahvesi, yarım avuç kuruyemiş ve 1 kuru incir yedim. Sabahtandi dersim bugün. Şu saate kadar pek bakamadım o nedenle ama burada olmak güzel

Olsun ara ara da olsa yazıp paylaşın illaki sohbet dönüyor burada şimdilik iyi gibi gidişat

Ya arkadaş bu dukan birası gerçekten tok tutuyor hayret ettim kahvaltıdan önce bir bardak içmiştim sonra kahvaltı canım istemedi azıcık yaptım. Uzerine 55 dk chloe yaptım bu saat oldu mide doluyum ben diyor
Tadı güzel mi ?

Kahvaltı 460 kalori

1 yumurta
50 ml domates suyu zeytinyağlı
34 gr peynir
30 gr zeytin
39 gr ekmek
250 ml şekerli çay 1 küp şekerli

Ara 329 kalori

200 ml şekersiz süt
42 gr selanik gevreği

Öğle / Akşam 507 kalori

134 gr haşlama kuzu eti
147 gr süzme yoğurt
116 gr lahana sarması

Toplam 1296 kalori

Tamam o zaman

Bir de tarif alabilir miyim kaptan ?
Ben netten buldum onu yapıyorum toz yeşil çay elimde olmadığı icin
2 poşet yeşil çayı 750 ml suda demliyorum sonra 2 dilim limon ve bir tane sade soda koyuyorum sabaha kadar bekletip gün içinde tüketiyorum.
Her gün taze hazırlanıyormuş o yüzden 2 gecedir demliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…