Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kizceler...
Sabah egzersizlerimi yaptım, birazdan yürümeye çıkacağım.
Bugün de hava çok parlak diye dışarıda yürüyeceğim...
Ne olursa olsun, ev yürüyüşü açık havanın yerini tutmuyor.
Şimdilik sıkıntım yok, devam...

Yeşili abartılmış, klasik kahvaltımı yaptım. Şifa olsun...
Sade kahvemi de kuruyemiş esliginde içtim.

Bu sabah kuru incir ve ılık suyumu unutmadim...

Dün uzak marketi tercih etmiştim, bugün evi üstten de olsa supureyim.
Kirlenip tozlanmasa da maksat hareket olsun.

Evet cocuk uyuyunca yapıyordum, ama küçük dis çıkarıyor. Uyumakta zorlaniyor, 1-2 saat uğraşıyorum uykuya dalmasi için. Sanırım bu yoruyor beni son günlerde.
Geçmiş olsun, önemli birsey yoktur umarım. Kahvaltin çok iyi olmuş, ben de bugunu hafif geçirmeye çalışacağım. Ben belki aksama tavuklu salata yerim. Az önce yulafli omlet yaptim.

Harikasın canım...
Bunlar takıma hep motivasyon işte...

Her zaman spor yapılacak diye bişey yok vücudunu dinlendir biraz canım
Afiyet olsun kankim güzel haberlerle gelirsin inşallah bişeycikler yoktur
Günaydın kızlar bugün hava çok güzel burada. Bol güneşle enerjik bir şekilde uyandım.
Günaydınnnn kaptanım inanır mısın uzun zaman sonra bende enerjik uyandım.
Kaptan çok iyiyim harikayim bomba gibiyim
Süpersin abla
Hiç sorun değil canım bildirimin olsun yeter ki
Çoook sevindim adına canım darısı benim başıma artık
Yok canım sadece etinden yedim.

Günaydın eşim valla daha yeni uyandım plan falan yapamadım. Sen planladın mı? Kahvaltı ne yaptın ?
O zaman menün harika eşim çok güzel menülerin var gerçekten. Ben kahvaltımı yaptım ama 2 gündür 500 kalori alıyorum bugün biraz artsın istedim zaten çarşamba perşembe minimum kalori yapıcam tartıdan dolayı 1 köz kapya 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 3 dilim salam krem peynir yedim spor olarak 45 dk leslie düşünüyorum
Ben fotoyu atmayı unutmuşum çok pardon ya daha doğrusu yüklenmemiş.
Maşallah sana

Sağol canım benim oğlan la ilgili inşallah bişe çıkmaz diyelim. Ah çok zor dönemler diş dönemi bilirim spır yapamazsan da anlarım yani sıkma kendini canım olduğu kadar bu dönemde napalım

Sağol kanki inşallah

selamlar ortak. dün paylaşım yapamadım yoldaydım 10 saat araba kullandım pideye maruz kaldım bir de
bugun kaldığımız yerden devvamm

Arrietty_
Selam canim
Bende pek aktif olamadim is den dolayi.
2 gun gece Calisinca sastim iyice.

kızlar spor planları menü planları neler yazın bakalım ben dukan birası yaptım şimdi içmeye gidiyorum
Canım menü de akşama yeşil fasülye var ama sanırım kayınvalideme gidecez orda ne yaptıysa inşallah yiycem umarım bana uyar dukan birasını içtim akşamdan hazırladım ama sizce sanah yapıp ılık ılık içmek mi daha makbuldür bilen varmı acaba deneyimleyen biri

Ben hep sabah yaptım içtim halam hep geceden demleyip dolaba koydu midesi bulanıyormuş sıcak ikimizde aynı sonucu elde ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…