Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben öğünü ikiye düşürdüm öğleyi tamamen geçiştiriyorum, ofiste dışarıdan yemek istemiyorum. Akşam biraz gözüm dönüyor o yüzden.
Akşam yemeği öncesi bunu engelleyecek bir şeyler bulmam lazım. Belki dukan birası bu konuda da işime yarayabilir.

Beni bugün şaşırtıcı derece tok tuttu. Bakalım yarına aynı etki olacak mi bu hafta cumaya kadar yapacağım birayı güzel eksi görmek istiyorum.

Eşim menün çok güzel ama tavuk döner dürüm şeklinde içinde patates olanlardan mı

Günaydın canım sen gece yapıyodun demi çocuk uyuyunca ama sende yorulduğun için uyuya kalman normal aslında bende bugün sanırım spor yapamayacağım yine hastane işim var da öğlen oraya gideceğim sabah dünün telafisi olsun diye yulaf lapası yiyeceğim yarım elma kattım içine üstünde ceviz var akşama da zeytinyağlı fasulye var canım .

Ise gidiyorum :)
Yetisemedim kahvalti yapmaya
Anladım. Bence yaz kış saatleri tekrar ayrılmalı. İşinde kolaylıklar dilerim. Bu arada bildirim yapmayı unuttum. Son anda hatırladım. Biraz günün sonunda atmış bulundum. Kusura bakmayın @_Vera_ Arrietty_

Kızlar günaydın. Sizlere harika bir motivasyonla geldim. Beden ölçüsü tablosu yapmıştınız hani. Bende bir hafta öncesinden falan ölçüp atmıştım buraya da. Hergün yürümenin ve egzersizlerin inanılmaz faydasını gördüm. Evet kilo vermedim çok. Egzersiz ve yürüme inceltiyor bunu anladım. (Bu arada incir kürü kilo yaparmış kilo veremediğim zamanın sebebi oymuş bunu yeni öğrendim.) şimdi sizlere yeni ölçümlerimi atmak istiyorum. Ve 1 ayda neler değişir görelim istiyorum. Ama egzersizi bıraktım daha fazla sıkılaşmak değil kilodan gitsin istiyorum.(tabi bebek tuttuysa zarar verme korkusu da var) Ama yürümeye devam edecem toplamda 40 cm incelme var. Görenler aaa kilo vermişsin küçülmüşsün diyordu ama inanmıyordum çünkü tartı böyle demiyordu. Aslında gerçekten küçülmüşüm Arrietty_ @_Vera_ sedulu CanTorun Varyemez Ozzybal ve etiketleyemedim herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…