Aynen canim öyle yaparimAyni ustun ile paylas yine
Tam benim düşüncede bir diyetisyenmişMerhaba kizlar bugun dahiliye sonuçlarını aldim. D vitamini eksikligi varmis. Oda insulin direnci yapiyormus devit aldik. Ama soyle bisi oldu ben diyetisyene yonlendirme istedim. Bana verdigi liste 1800 kalori. Ben gunde 1200 u gecmiyorum normalde bunu soyledim. Biraz azarlandim hattakas kaybi yasarsin falan dedi. Ben napiyim simdi cok kararsız kaldim 1800 kalori cok geliyor bana sanki ya nasil yapsam
Diyetisyenin daha iyi bilir 1800 kalori çok degil sadece karbonhidrat fazla tüketmemek gerekir. Tamamlamak adına bol proteinli beslenebilirsiniz.Merhaba kizlar bugun dahiliye sonuçlarını aldim. D vitamini eksikligi varmis. Oda insulin direnci yapiyormus devit aldik. Ama soyle bisi oldu ben diyetisyene yonlendirme istedim. Bana verdigi liste 1800 kalori. Ben gunde 1200 u gecmiyorum normalde bunu soyledim. Biraz azarlandim hattakas kaybi yasarsin falan dedi. Ben napiyim simdi cok kararsız kaldim 1800 kalori cok geliyor bana sanki ya nasil yapsam
Merhaba canimMerhaba kizlar bugun dahiliye sonuçlarını aldim. D vitamini eksikligi varmis. Oda insulin direnci yapiyormus devit aldik. Ama soyle bisi oldu ben diyetisyene yonlendirme istedim. Bana verdigi liste 1800 kalori. Ben gunde 1200 u gecmiyorum normalde bunu soyledim. Biraz azarlandim hattakas kaybi yasarsin falan dedi. Ben napiyim simdi cok kararsız kaldim 1800 kalori cok geliyor bana sanki ya nasil yapsam
Çok fazla degil kalori normal canım makrolar nasıl?İyi akşamlar kızlar kusura bakmayın 2 gündür giremiyorum buraya bazı sıkıntılarım vardı o yüzden eşim senle de pek iletişimimiz olamadı malesef senden de aynı şekilde neyse menümü paylaşayım spor yapamadım malesef telafi ederim yarına inşallah
Su 3 lt
Bugün her zamankinden fazla oldu kalori
Halbuki sabah yulaf yemiştim neyse umarım cumaya güzel eksiler görürüz
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ozzybal
Makrolar da kötü yaaa resmen %38 krb olmuş sen diyince baktım da daha dikkat etmem lazım sanırım bunaÇok fazla degil kalori normal canım makrolar nasıl?
Sevindim canım iyi olmanıza hepiniz atlatmışsınız çok şükür yaKızlar bir türlü fırsat bulup gelemedim , biz iyilestik annemler covid oldu annemin ciğere indi ama hemen eve oksijen ölçümü için cihaz aldı babam sürekli takip edip tanıdık doktor vasıtası ile extra antibiyotik ve vitaminlerler takviye ettiler çok şükür onlar toparladı derken ablamlar oldu (ki başka şehirde kimse kimse ile görüşmüyor ama bulaş durumu çok artmış ) anlamında ciğere indi 10 gün emzirme dediler perişan oldu kuzucugu tabi, ablam iyilesti yegenimde çıktı onunda bugün güzel haberini aldık çok şükürvelhasıl covid serüveni bitti inşallah . Kiloma gelirsek 83.2 dikkat ederdim hala koku alamıyorum hemde . Sizler nasılsıniz ?
Yani tabiki saglikli vermek cok daha guzel hem geri alimida olmuyor ama insan biran once vermek istiyorTam benim düşüncede bir diyetisyenmiş
Az kalori alımıyla sağlıklı kilo verilmezki
Kilo verdim sanır insan evet tartıda eksiyi görür kişi giden yağ mıdır Allah korusun kas mıdır çok önemli eğer kaslarda hasara sebebiyet verilirse sonu nasıl bir sağlık soruna götürür insanı düşünmek bile istemiyorum
Ona kalirsam gunde 9 dim ekmek yemem lazimDiyetisyenin daha iyi bilir 1800 kalori çok degil sadece karbonhidrat fazla tüketmemek gerekir. Tamamlamak adına bol proteinli beslenebilirsiniz.
Çok şükür canım sadece koku sıfır bende annemle babamda bile benden sonra olmalarına rağmen geldi bende hala yok ama fiziksel ve enerji olarak bı degisikligimiz yok kimisi eskisi gibi değilim diyor
Valla almadim daha canim esim gelirken alicak da su normal.cocuklara verilen devitler varya onlardandi. Gunde 6 damla dedilerMerhaba canim
Ben hic diyetisyene gitmedim. Ama isleri o onlarin. Daha iyi bilirler diye dusunuyorum.
Ben kaloriye takilmamaliyiz derim. Aldigin makrolar onemli.
Tabi bu benim dusuncem.
D vitamin kac mg verdiler?
2haftadir almadim vitaminlerimi
Galiba benim bu yorgun, depresif halimin sebebi de o
Sağol canım inşallah herkes en hafif şekilde atlatır çünkü sanırım illa ki bulasacakSevindim canım iyi olmanıza hepiniz atlatmışsınız çok şükür ya
Valla öyle etrafımızda olmayan kalmadı gibi bişe inşallah hafif atlatır olan da diyelimSağol canım inşallah herkes en hafif şekilde atlatır çünkü sanırım illa ki bulasacak
Cok gecmis olsun gözünüz aydin bitmis gitmisKızlar bir türlü fırsat bulup gelemedim , biz iyilestik annemler covid oldu annemin ciğere indi ama hemen eve oksijen ölçümü için cihaz aldı babam sürekli takip edip tanıdık doktor vasıtası ile extra antibiyotik ve vitaminlerler takviye ettiler çok şükür onlar toparladı derken ablamlar oldu (ki başka şehirde kimse kimse ile görüşmüyor ama bulaş durumu çok artmış ) anlamında ciğere indi 10 gün emzirme dediler perişan oldu kuzucugu tabi, ablam iyilesti yegenimde çıktı onunda bugün güzel haberini aldık çok şükürvelhasıl covid serüveni bitti inşallah . Kiloma gelirsek 83.2 dikkat ederdim hala koku alamıyorum hemde . Sizler nasılsıniz ?
Amin canımm.. valla kilo verince düşüyoduk. İlk gebeliğimde preeklemsi (gebelik zehirlenmesi) yaşadım 36 haftalık doğuma girdim. 2. Gebelikte riskli aynı durumu yaşama olasılığım varmış o yüzden kilolu hamile kalmak benim için yıkım olur.. Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah canınmaşallah ben daha hiçbir şey yapamadım. Ayy gönlünde ne varsa öyle çıksın test sonucun canım
Amin ya insallah hersey gonlunce olurAmin canımm.. valla kilo verince düşüyoduk. İlk gebeliğimde preeklemsi (gebelik zehirlenmesi) yaşadım 36 haftalık doğuma girdim. 2. Gebelikte riskli aynı durumu yaşama olasılığım varmış o yüzden kilolu hamile kalmak benim için yıkım olur.. Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah canın
Çok geçmiş olsun ailece. Annen de toparlar bir an önceKızlar bir türlü fırsat bulup gelemedim , biz iyilestik annemler covid oldu annemin ciğere indi ama hemen eve oksijen ölçümü için cihaz aldı babam sürekli takip edip tanıdık doktor vasıtası ile extra antibiyotik ve vitaminlerler takviye ettiler çok şükür onlar toparladı derken ablamlar oldu (ki başka şehirde kimse kimse ile görüşmüyor ama bulaş durumu çok artmış ) anlamında ciğere indi 10 gün emzirme dediler perişan oldu kuzucugu tabi, ablam iyilesti yegenimde çıktı onunda bugün güzel haberini aldık çok şükürvelhasıl covid serüveni bitti inşallah . Kiloma gelirsek 83.2 dikkat ederdim hala koku alamıyorum hemde . Sizler nasılsıniz ?
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunKızlar bir türlü fırsat bulup gelemedim , biz iyilestik annemler covid oldu annemin ciğere indi ama hemen eve oksijen ölçümü için cihaz aldı babam sürekli takip edip tanıdık doktor vasıtası ile extra antibiyotik ve vitaminlerler takviye ettiler çok şükür onlar toparladı derken ablamlar oldu (ki başka şehirde kimse kimse ile görüşmüyor ama bulaş durumu çok artmış ) anlamında ciğere indi 10 gün emzirme dediler perişan oldu kuzucugu tabi, ablam iyilesti yegenimde çıktı onunda bugün güzel haberini aldık çok şükürvelhasıl covid serüveni bitti inşallah . Kiloma gelirsek 83.2 dikkat ederdim hala koku alamıyorum hemde . Sizler nasılsıniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?