Zaten hic isim vermeme bile gerek kalmadi. Tahmin etti patron.İş yerlerinde böyle arayı karıştıran bazı kişiler olmazsa zaten olmaz . uzak durmak lazım öylelerinden . senin zaten çalışma disiplinin ortada canım hiç canını sıkma bu yüzden herkes biliyodur eminim
Umarım sıkıntıların hallolur kolayca, gerisi mühim değil. Kalorin çok fazla değil aslında bugün benim de o civar çıkabilir. Bence cuma günü güzel sonuçlar alacağızİyi akşamlar kızlar kusura bakmayın 2 gündür giremiyorum buraya bazı sıkıntılarım vardı o yüzden eşim senle de pek iletişimimiz olamadı malesef senden de aynı şekilde neyse menümü paylaşayım spor yapamadım malesef telafi ederim yarına inşallah
Su 3 lt
Bugün her zamankinden fazla oldu kalori
Halbuki sabah yulaf yemiştim neyse umarım cumaya güzel eksiler görürüz
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ozzybal
Çok saol canımsen oğluşundan zaman buldukça leslie yapmaya çalış canım sana yeter
vallahi çok güzel menü tebrik ederim bende suyumu tamamlayıp yazarım canım ama spor yapamadım adam akıllı ödevlerim çıktı ekstradan sana tavsiyem suyu 3 ltye çıkarmaya çalış
ayyy yeni ev ben çok heyecanlanırım yeni evlerde allah ağız tadıyla güzel günlerde oturmayı nasip etsin eşimmüsait olunca girersin canım benim
İnşallah canımUmarım sıkıntıların hallolur kolayca, gerisi mühim değil. Kalorin çok fazla değil aslında bugün benim de o civar çıkabilir. Bence cuma günü güzel sonuçlar alacağız
Doğru diyosun canım . sizin işiniz de zordur eminim . allah kolaylık versin .Zaten hic isim vermeme bile gerek kalmadi. Tahmin etti patron.
Yani oyle durumlarda paniklemem zaten is de hem geri kaliriz hemde yaslilari cok etkiler.Hele ki noel gunu.
ama buugun daha carsamba : ))İyi akşamlar kızlar
Perşembe menüm
8:30
1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, 1 dilim ekmek , kapya biber, yeşil çay
13:00
2 dilim tam buğday ekmek, 1 dilim kaşar peynir, 2 dilim hindi füme ile sandviç
15:30
1 tane yulaflı bar, kahve
18:30
2 küçük kase tavuklu yoğurt çorbası, fırında Brüksel lahanası, yoğurt
Su: 1,5 lt
Spor: 8000 adım : 400puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Afiyet olsun cnm
Yaa o kadar Yorgunum ki farkında değilim yarın Yılbaşı DİE tartı atacağım ya yarını Cuma zannediyorum düzelttim hemenama buugun daha carsamba : ))
Yoksa guzel menu : D
Yarin tartila bilirsin ama cuma atma imkanin olur mu?Arrietty_ kaptanım yarın Yılbaşı yaa ben yarın sabah tartılıp atabilir miyim ? karar değişmedi demi , çok akışı takip edemedim de. Beni bu hafta eşlemeyin olur mu çok aktif olamayacağım bu ara yeni evin temizlik boya işleri var onları halletmemiz lazım
Cuma da atarım canım ama yarının tarihini ekleyeceğim demiYarin tartila bilirsin ama cuma atma imkanin olur mu?
Tamam canim eslestirmeyiz. Ev isi yogun olur . Simdiden kolay gelsin
Ben de hatirlamadim şimdi...Gecmis olsun abla
Kedi otunu denedin mi? Bir ara bahsetmistim dogal diye. Ama ismini yazdim mi hatirlamiyorum.
Kapsul olarak var ama pahali. Cayi daha ucuz. Aktarda varmis. Google e yazarsan dr.saracoglunun da varmis bu cay dan.
Kokusu agir ama
evet canim yarinin tarihini atman .cuma da fotografi paylasman yeterliCuma da atarım canım ama yarının tarihini ekleyeceğim demi
bugünden başlayabilirsin suyu arttırmaya canımÇok saol canımsuyu bugün hatta çok daha az içtim işlerden su içemedim aklıma gelmedi
menün süper afiyet olsun adımlarda gayet iyiİyi akşamlar kızlar
Çarşamba menüm
8:30
1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, 1 dilim ekmek , kapya biber, yeşil çay
13:00
2 dilim tam buğday ekmek, 1 dilim kaşar peynir, 2 dilim hindi füme ile sandviç
15:30
1 tane yulaflı bar, kahve
18:30
2 küçük kase tavuklu yoğurt çorbası, fırında Brüksel lahanası, yoğurt
Su: 1,5 lt
Spor: 8000 adım : 400puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
kolay gelsin sana canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinArrietty_ kaptanım yarın Yılbaşı yaa ben yarın sabah tartılıp atabilir miyim ? karar değişmedi demi , çok akışı takip edemedim de. Beni bu hafta eşlemeyin olur mu çok aktif olamayacağım bu ara yeni evin temizlik boya işleri var onları halletmemiz lazım
bu ev işleri seni zayıflatacak vallahiYaa o kadar Yorgunum ki farkında değilim yarın Yılbaşı DİE tartı atacağım ya yarını Cuma zannediyorum düzelttim hemen
evet canım yarının tarihi yeterliCuma da atarım canım ama yarının tarihini ekleyeceğim demi
benim noolsun 3 mile leslie yaptım yine yapasım var ama cuma tartısına az kaldı diye oturdum ödevlerimin başına@_Vera_ eşim senin gün nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?