Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet bal seker olsun o zaman

Beklemiyorum açıkcası havalardan kaynaklı geçikme oldu diye düşünüyorum ama genede bi kan veriyim ben
Bence de sonrasında emin olup ona göre spor yap şuan bizde sana spor yap şunu yap felan derken bir endişeli olcaz. Tahlil sonucun çıksın ona göre devam ederiz.

Günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Bugün için planlarınız neler
Uykusuzluk dün gece sınıra dayaninca , bugün baş ağrısı ve bulantı olarak dönüş yaptı...
Zor da olsa ogunlerimi atlamadim şükür.
Ama yürüyüş veya egzersiz yok...
Sağlık olsun.

Uykusuzluk dün gece sınıra dayaninca , bugün baş ağrısı ve bulantı olarak dönüş yaptı...
Zor da olsa ogunlerimi atlamadim şükür.
Ama yürüyüş veya egzersiz yok...
Sağlık olsun.
Neyin var abla çok geçmiş olsun dinlen bugün

Bence de sonrasında emin olup ona göre spor yap şuan bizde sana spor yap şunu yap felan derken bir endişeli olcaz. Tahlil sonucun çıksın ona göre devam ederiz.
Yarın sabah acık olursa sağlık ocagı gideyim valla serina dada negatif cıkıp hamileymiş korktum.. bugün oğlumla dans ve 45 dk liese yaptık

Yarın sabah acık olursa sağlık ocagı gideyim valla serina dada negatif cıkıp hamileymiş korktum.. bugün oğlumla dans ve 45 dk liese yaptık
maşallah ben daha hiçbir şey yapamadım. Ayy gönlünde ne varsa öyle çıksın test sonucun canım

Ben geldim merhaba Ceyhans nasilsin ortak yarın büyük günümüz
Merhaba ortak sen bende 60 olursun yarın belkide 59
bende yarın tartılacağım öyle olunca bugün biraz hafif geçireyim dedim 1 saat te yürüyüş yaptım geldim

Bugünü limonlu su ve hafif bir kahvaltı ile açtım yine. Ofiste mandalina ve 1 avuç kuruyemiş tükettim bu saate kadar.
Ve en güzeli çayımı tamamen şekersiz içiyorum artık. 2 bardaktan sonrası daha içilebilir oldu.
Türk kahvesini çok severim günde en az 2 defa içerim. Onuda tamamen şekersiz içmeye alışırsam süper olacak.

Ben çok afedersiniz tuvalete çıkma konusunda bir ürün yada tarifi olan varsa, bilgi rica ediyorum. Yediklerimi azalttığım için sanırım düzen şaştı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…