Beklenen bir süreç ise spor işini bence bırakınYaaa ay şuan içim bi tuaf oldu 10 gündür ara ara testlerde negatif çıkınca yoktur diye düşündümkorku sardı beni şimdi
Beklemiyorum açıkcası havalardan kaynaklı geçikme oldu diye düşünüyorum ama genede bi kan veriyim benBeklenen bir süreç ise spor işini bence bırakın
Afiyet bal seker olsun o zamanBen sizin yerinize de içerim kızlar
Illa para verip zayıflayacağım diyorsan sana koçluk yapayım
Hatır işi 100 tl kaptan
Şaka bir yana hiç gerek yok
Senin sorunun çok stres yapıyorsun rahat bırak kendini herşey daha güzel olacak bence
Bence de sonrasında emin olup ona göre spor yap şuan bizde sana spor yap şunu yap felan derken bir endişeli olcaz. Tahlil sonucun çıksın ona göre devam ederiz.Beklemiyorum açıkcası havalardan kaynaklı geçikme oldu diye düşünüyorum ama genede bi kan veriyim ben
Uykusuzluk dün gece sınıra dayaninca , bugün baş ağrısı ve bulantı olarak dönüş yaptı...Günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Bugün için planlarınız neler
Neyin var abla çok geçmiş olsun dinlen bugünUykusuzluk dün gece sınıra dayaninca , bugün baş ağrısı ve bulantı olarak dönüş yaptı...
Zor da olsa ogunlerimi atlamadim şükür.
Ama yürüyüş veya egzersiz yok...
Sağlık olsun.
Sağol çocuğum.Neyin var abla çok geçmiş olsun dinlen bugün
ayy uykusuzluk çok zor en kısa zamanda geçer umarım böyle zaman zaman atakların var sanki yoksa sürekli miSağol çocuğum.
Kroniklesen uykusuzluk...
Yarın sabah acık olursa sağlık ocagı gideyim valla serina dada negatif cıkıp hamileymiş korktum.. bugün oğlumla dans ve 45 dk liese yaptıkBence de sonrasında emin olup ona göre spor yap şuan bizde sana spor yap şunu yap felan derken bir endişeli olcaz. Tahlil sonucun çıksın ona göre devam ederiz.
Ya onu çeken biliyor abla. Cok zor cokSağol çocuğum.
Kroniklesen uykusuzluk...
maşallah ben daha hiçbir şey yapamadım. Ayy gönlünde ne varsa öyle çıksın test sonucun canımYarın sabah acık olursa sağlık ocagı gideyim valla serina dada negatif cıkıp hamileymiş korktum.. bugün oğlumla dans ve 45 dk liese yaptık
Geçmiş olsun.Uykusuzluk dün gece sınıra dayaninca , bugün baş ağrısı ve bulantı olarak dönüş yaptı...
Zor da olsa ogunlerimi atlamadim şükür.
Ama yürüyüş veya egzersiz yok...
Sağlık olsun.
@_Vera_ cım diyetkoliğe ücretli abone olup diyetisyenden menü ve bilgi alabiliyorsun. Aklında olsunBen 66dan kurtulmak istiyorum online diyetisyenlere de baktım ama 300den aşağı fiyat veren yok acaba işe yarar mı ki bilemedim
Merhaba ortak sen bende 60 olursun yarın belkide 59
Ne yemeği aceba o kadar saat pişmeyen merak ettimKahvaltı ara öğünler tamam
saat 12 den beri akşam yemeğimin pişmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?