Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Yani tabiki saglikli vermek cok daha guzel hem geri alimida olmuyor ama insan biran once vermek istiyor
Şöyle düşün canım bu kiloları bir iki haftada almadık ki verebilelim
Vücut her aldığı ya da verdiği sindire sindire hareket ediyor sağlığımız elden gitmeden

@_Vera_ Arrietty_ caroline84

Sabah 9.00
1 yumurta
1 dilim peynir
1 salatalik
6 ceri domates
1 dilim ekmek
1 elma

Ogle 14.00
150 gram et doner
1 ayran

Aksam 18.00
1 tabak taze fasulye
3 yk yogurt
1 dilim ekmek

Bugunde sporum yok ama 8000 adim var
1.9 litre su
Bugun biraz az olmus ama yatana kadar 3 u bulurum
Toplam kalori 1112
Toplam spor puani 400

Kizlar kaptan yardimcilari ile menü tablosu hakkinda konustuk.
Sanki pek kimse önemsemiyor gibi.

Bizde söyle bir karar verdik ama sizin dusuncelerinizi de almak istiyorum.

Spor ve puan tablosu devam.
Menü tablosu yapmayip ama hala menüleri kontrol edecegiz. Hala eslerin kacamaklarin kalorisi kadar spor cezasi vermelerini bekliyoruz.
Bu spor cezasi ertesi gün yapilmadiginda, 100 puan eksi de oluyor esler.

Ertesi gün aksam menu bildirimde spor cezasinin yapildigini bildirmeniz yeterlidir

Alistin tabi. Icin rahat edemiyor
Nasilsin canim? Umarim hersey yolundadir
Valla öyle oldu canım ya içim rahat etmedi hakkaten . idare ediyorum bazı ufak sıkıntılar var halletmeye çalışıyorum diyelim canım sağol sorduğun için sen nasılsın işlerin hala yoğun mu o kadar

North River tekrar gecmis olsun canim.
Umarim iyidir annen suan
Tat koku kisiden kisiye degidiyormus tekrar gelme süresi
Çok şükür canım hepimiz iyiyiz , kardeşim annemin bardağından yanlışla çay içmiş evin içinde bulaşmadi . Ablamların ciğere indi ama tüm testler negatif çıktı korona ilacı kullandılar ciğerin durumuna göre ama karantina vermediler , taksileri kullanabilirsiniz demişlerdi banada pozitifken yani bulassin diye ugrassalar ancak bu kadar olur gece gündüz çalışan sağlıkçılara yazık

CanTorun abla geçmiş olsun. Uykusuzlukla ilgili bir psikiyatriste gittin mi bazı doktorlar ilaç vermeden bu sorunu terapiyle çözebiliyor
Gittim, terapi vs demedi.
Alerjiyle ilgili bir hap verdi, yan etkisi uykuymus.
Fayda etmedi.
Stres tetikliyor.
Şu aralar yine stresli bir süreç yaşıyorum, sebep bu...
Dış mihraklar yani...

Arrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , istanbulin

Merhabalar kizlar...

Kahvaltı öncesi 2 gün kurusu kayısı, ılık su...

KAHVALTİ:
Yeşillik
Klasik kahvaltim
Kusburnu çayı

Sade Türk Kahvesi
6 adet çiğ fındık

Yeşil çay

OGLEN:
1 elma
Yulaflı yoğurt

Yeşil çay
3 badem

AKSAM:
1 porsiyon dana yahni
1 bardak kefir

SU:
3 lt

SPOR:
3488 adım
174 puan

Valla öyle oldu canım ya içim rahat etmedi hakkaten . idare ediyorum bazı ufak sıkıntılar var halletmeye çalışıyorum diyelim canım sağol sorduğun için sen nasılsın işlerin hala yoğun mu o kadar
Yogunlukdan cok az insan olmamiz sorun. Dünde tatsiz bir olay oldu. Daha dogrusu bir-iki kisi ortaligi kizistirmaya calisti. noel de patron kontrole glemisti. 4 kisiydik.Normalde 5kisi olmamiz gerekirken. Pazartesi izinliydim. Pazartesi gunu bizleri övmüs az kisi olsalarda cok sakin güzel ortam vardi diye.
Ay bu iki kiside sanki ben demisim ki 4kisi olsak bile cok kolay ,5.adam i is yeri kesse benden bilinecek gibi.
Direk patrona gittim tabi. 2 patron var. Bu en yuksek mudur. Neyse tutamadim kendimi,kadin da hem anlayisli. Beni yanlis anladilar ben sizleri övdüm dedi. Ama bu 2kisi olayi carptirdi tabi.
Dün baya canim skkindi o yuzden

Nasil garip bir durum ya. Bulasmasi icin cabalamis sanki bunu diyen kisi. Testde hep cikmadiginin en buyuk ornegi olmus. Hepsi iyidir insallah simdi. Butun dunyada hastaneler doldu tasti

Gittim, terapi vs demedi.
Alerjiyle ilgili bir hap verdi, yan etkisi uykuymus.
Fayda etmedi.
Stres tetikliyor.
Şu aralar yine stresli bir süreç yaşıyorum, sebep bu...
Dış mihraklar yani...
Gecmis olsun abla
Kedi otunu denedin mi? Bir ara bahsetmistim dogal diye. Ama ismini yazdim mi hatirlamiyorum.
Kapsul olarak var ama pahali. Cayi daha ucuz. Aktarda varmis. Google e yazarsan dr.saracoglunun da varmis bu cay dan.
Kokusu agir ama

ayy uykusuzluk çok zor en kısa zamanda geçer umarım böyle zaman zaman atakların var sanki yoksa sürekli mi
Genelde az uyurum, sevmem uykuyu...
Stresli olunca günlerce uyuyamadım olabiliyor.
Yine öyle bir süreçten geçiyorum.
Dün gece toplamda 3 saat uyumadım.
Devam ederse bu "hiç" uykuya evriliyor.
Birazdan karabasotu demleyip içeceğim.
İnşallah uyurum...

İş yerlerinde böyle arayı karıştıran bazı kişiler olmazsa zaten olmaz . uzak durmak lazım öylelerinden . senin zaten çalışma disiplinin ortada canım hiç canını sıkma bu yüzden herkes biliyodur eminim

İnşallah sıkıntın da hemen hallolur abla böyle uykusuz kalmaya devam etmezsin inşallah çok zordur bu durum eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…