Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinKızlar bir türlü fırsat bulup gelemedim , biz iyilestik annemler covid oldu annemin ciğere indi ama hemen eve oksijen ölçümü için cihaz aldı babam sürekli takip edip tanıdık doktor vasıtası ile extra antibiyotik ve vitaminlerler takviye ettiler çok şükür onlar toparladı derken ablamlar oldu (ki başka şehirde kimse kimse ile görüşmüyor ama bulaş durumu çok artmış ) anlamında ciğere indi 10 gün emzirme dediler perişan oldu kuzucugu tabi, ablam iyilesti yegenimde çıktı onunda bugün güzel haberini aldık çok şükürvelhasıl covid serüveni bitti inşallah . Kiloma gelirsek 83.2 dikkat ederdim hala koku alamıyorum hemde . Sizler nasılsıniz ?
Şöyle düşün canım bu kiloları bir iki haftada almadık ki verebilelimYani tabiki saglikli vermek cok daha guzel hem geri alimida olmuyor ama insan biran once vermek istiyor
Haklisim valla canimŞöyle düşün canım bu kiloları bir iki haftada almadık ki verebilelim
Vücut her aldığı ya da verdiği sindire sindire hareket ediyor sağlığımız elden gitmeden
Çok geçmiş olsun ailece. Annen de toparlar bir an önce
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Çok teşekkür ederim canlarGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Valla öyle oldu canım ya içim rahat etmedi hakkaten . idare ediyorum bazı ufak sıkıntılar var halletmeye çalışıyorum diyelim canım sağol sorduğun için sen nasılsın işlerin hala yoğun mu o kadarAlistin tabi. Icin rahat edemiyor
Nasilsin canim? Umarim hersey yolundadir
Çok şükür canım hepimiz iyiyiz , kardeşim annemin bardağından yanlışla çay içmiş evin içinde bulaşmadi . Ablamların ciğere indi ama tüm testler negatif çıktı korona ilacı kullandılar ciğerin durumuna göre ama karantina vermediler , taksileri kullanabilirsiniz demişlerdi banada pozitifken yani bulassin diye ugrassalar ancak bu kadar olur gece gündüz çalışan sağlıkçılara yazıkNorth River tekrar gecmis olsun canim.
Umarim iyidir annen suan
Tat koku kisiden kisiye degidiyormus tekrar gelme süresi
Gittim, terapi vs demedi.CanTorun abla geçmiş olsun. Uykusuzlukla ilgili bir psikiyatriste gittin mi bazı doktorlar ilaç vermeden bu sorunu terapiyle çözebiliyor
Yogunlukdan cok az insan olmamiz sorun. Dünde tatsiz bir olay oldu. Daha dogrusu bir-iki kisi ortaligi kizistirmaya calisti. noel de patron kontrole glemisti. 4 kisiydik.Normalde 5kisi olmamiz gerekirken. Pazartesi izinliydim. Pazartesi gunu bizleri övmüs az kisi olsalarda cok sakin güzel ortam vardi diye.Valla öyle oldu canım ya içim rahat etmedi hakkaten . idare ediyorum bazı ufak sıkıntılar var halletmeye çalışıyorum diyelim canım sağol sorduğun için sen nasılsın işlerin hala yoğun mu o kadar
Nasil garip bir durum ya. Bulasmasi icin cabalamis sanki bunu diyen kisi. Testde hep cikmadiginin en buyuk ornegi olmus. Hepsi iyidir insallah simdi. Butun dunyada hastaneler doldu tastiÇok şükür canım hepimiz iyiyiz , kardeşim annemin bardağından yanlışla çay içmiş evin içinde bulaşmadi . Ablamların ciğere indi ama tüm testler negatif çıktı korona ilacı kullandılar ciğerin durumuna göre ama karantina vermediler , taksileri kullanabilirsiniz demişlerdi banada pozitifken yani bulassin diye ugrassalar ancak bu kadar olur gece gündüz çalışan sağlıkçılara yazık
Gecmis olsun ablaGittim, terapi vs demedi.
Alerjiyle ilgili bir hap verdi, yan etkisi uykuymus.
Fayda etmedi.
Stres tetikliyor.
Şu aralar yine stresli bir süreç yaşıyorum, sebep bu...
Dış mihraklar yani...
Genelde az uyurum, sevmem uykuyu...ayy uykusuzluk çok zor en kısa zamanda geçer umarım böyle zaman zaman atakların var sanki yoksa sürekli mi
İş yerlerinde böyle arayı karıştıran bazı kişiler olmazsa zaten olmaz . uzak durmak lazım öylelerinden . senin zaten çalışma disiplinin ortada canım hiç canını sıkma bu yüzden herkes biliyodur eminimYogunlukdan cok az insan olmamiz sorun. Dünde tatsiz bir olay oldu. Daha dogrusu bir-iki kisi ortaligi kizistirmaya calisti. noel de patron kontrole glemisti. 4 kisiydik.Normalde 5kisi olmamiz gerekirken. Pazartesi izinliydim. Pazartesi gunu bizleri övmüs az kisi olsalarda cok sakin güzel ortam vardi diye.
Ay bu iki kiside sanki ben demisim ki 4kisi olsak bile cok kolay ,5.adam i is yeri kesse benden bilinecek gibi.
Direk patrona gittim tabi. 2 patron var. Bu en yuksek mudur. Neyse tutamadim kendimi,kadin da hem anlayisli. Beni yanlis anladilar ben sizleri övdüm dedi. Ama bu 2kisi olayi carptirdi tabi.
Dün baya canim skkindi o yuzden
İnşallah sıkıntın da hemen hallolur abla böyle uykusuz kalmaya devam etmezsin inşallah çok zordur bu durum eminimGenelde az uyurum, sevmem uykuyu...
Stresli olunca günlerce uyuyamadım olabiliyor.
Yine öyle bir süreçten geçiyorum.
Dün gece toplamda 3 saat uyumadım.
Devam ederse bu "hiç" uykuya evriliyor.
Birazdan karabasotu demleyip içeceğim.
İnşallah uyurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?