Güveçte pöç kebabı (dana eti )Ne yemeği aceba o kadar saat pişmeyen merak ettim
Güzel miş afiyet olsun güveç yemekleri biraz geç pişiyorGüveçte pöç kebabı (dana eti )
Kuzu eti olsa 2 saate tamamdır ama bu biraz uğraştırdıGüzel miş afiyet olsun güveç yemekleri biraz geç pişiyor
Yaa siz hiç kullandınız mı ben ilk defa online diyet alcam iyi mi@_Vera_ cım diyetkoliğe ücretli abone olup diyetisyenden menü ve bilgi alabiliyorsun. Aklında olsun
Diyetisyenle mail yoluyla haberleşiyorsun. Haftalık listen mail yoluyla geliyordu, sorularım varsa gönderiyordum cevaplıyorlardı. Diyetisyene ve egzersiz uzmanına soru sorma hakkı veriliyor. Sana bir kaç soru soruyorlar "yemeği çok sevdiğin hayatından çıkaramayacağın şeyler, asla yiyemediklerin, hedefin" gibi gibi. İki yarı seçenek var hazır diyet paketi ve özel paket olarak. Fiyatları farklı tabi.Yaa siz hiç kullandınız mı ben ilk defa online diyet alcam iyi mi
Sendeki değişimi çok merak ediyorum helal olsun valla pes etmeden sonuna kadar yaptınBen dayanamayıp bugün ölçü aldımama sabrediyorum program bitince paylaşacağım hem aylık olarakta belli olur küçülmeler. Şimdi benim bu flat belly bitmesine 4 gün kaldı. Bitince ne yapsam ki
Tmm kaptan teşekkür ederimYarinin tarihi olur
Ondan bahsedilmedi ama Persembe den kabul ettikleri icin 31.12 olsa tarih Cuma paylasilan tarti fotosunda sorun olmaz
Yok kuzum o etkisi gecmis olabilir kuzumMerhaba ortak sen bende 60 olursun yarın belkide 59
bende yarın tartılacağım öyle olunca bugün biraz hafif geçireyim dedim 1 saat te yürüyüş yaptım geldim
Bende buyuk bir merak ile bekliyorumBen dayanamayıp bugün ölçü aldımama sabrediyorum program bitince paylaşacağım hem aylık olarakta belli olur küçülmeler. Şimdi benim bu flat belly bitmesine 4 gün kaldı. Bitince ne yapsam ki
Sendeki değişimi çok merak ediyorum helal olsun valla pes etmeden sonuna kadar yaptın
Foto bekleriz
Program tam bitsin before after yapicam çok merak ediyorum bende nasıl bir görsel değişim var diyeBende buyuk bir merak ile bekliyorum
Daha 4 gun mu beklicez. Catlarim simdi 4 gun
Olsun ortakBugün yeme işimi bitirdim menüyü yazayım artık
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
4 kuru kayısı
Ara
Yarim kase cig fındık
1 ayva
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
Bol salata
1 mandalina
Su =3 litre
Spor=11000 adım =550 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin
Bitki cayi kullaniyojm beb karisik form caylari yada 5 i biryerde caylari cok iyi geliyorBugünü limonlu su ve hafif bir kahvaltı ile açtım yine. Ofiste mandalina ve 1 avuç kuruyemiş tükettim bu saate kadar.
Ve en güzeli çayımı tamamen şekersiz içiyorum artık. 2 bardaktan sonrası daha içilebilir oldu.
Türk kahvesini çok severim günde en az 2 defa içerim. Onuda tamamen şekersiz içmeye alışırsam süper olacak.
Ben çok afedersiniz tuvalete çıkma konusunda bir ürün yada tarifi olan varsa, bilgi rica ediyorum. Yediklerimi azalttığım için sanırım düzen şaştı bende.
Ayni ustun ile paylas yineProgram tam bitsin before after yapicam çok merak ediyorum bende nasıl bir görsel değişim var diyeölçülere göre güzel gibi özellikle alt göbek ve kalça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?