Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa siz hiç kullandınız mı ben ilk defa online diyet alcam iyi mi
Diyetisyenle mail yoluyla haberleşiyorsun. Haftalık listen mail yoluyla geliyordu, sorularım varsa gönderiyordum cevaplıyorlardı. Diyetisyene ve egzersiz uzmanına soru sorma hakkı veriliyor. Sana bir kaç soru soruyorlar "yemeği çok sevdiğin hayatından çıkaramayacağın şeyler, asla yiyemediklerin, hedefin" gibi gibi. İki yarı seçenek var hazır diyet paketi ve özel paket olarak. Fiyatları farklı tabi.

Ben daha önce aldım ama listeye uyamadım. Kalori olarak benzerlerini yemeye çalıştım. Hem kendime hem evdekilere ayrı menü yapacak vaktim yoktu çünkü. Telefonuna yükle incele istersen.

Ben dayanamayıp bugün ölçü aldım ama sabrediyorum program bitince paylaşacağım hem aylık olarakta belli olur küçülmeler. Şimdi benim bu flat belly bitmesine 4 gün kaldı. Bitince ne yapsam ki
Sendeki değişimi çok merak ediyorum helal olsun valla pes etmeden sonuna kadar yaptın
Foto bekleriz

Ben dayanamayıp bugün ölçü aldım ama sabrediyorum program bitince paylaşacağım hem aylık olarakta belli olur küçülmeler. Şimdi benim bu flat belly bitmesine 4 gün kaldı. Bitince ne yapsam ki
Bende buyuk bir merak ile bekliyorum
Daha 4 gun mu beklicez. Catlarim simdi 4 gun

Bugün yeme işimi bitirdim menüyü yazayım artık
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
4 kuru kayısı

Ara
Yarim kase cig fındık
1 ayva

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
Bol salata
1 mandalina

Su =3 litre
Spor=11000 adım =550 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin

Eklentiler

• Screenshot_20201230-170506_Samsung Health.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 14
Sendeki değişimi çok merak ediyorum helal olsun valla pes etmeden sonuna kadar yaptın
Foto bekleriz

Bende buyuk bir merak ile bekliyorum
Daha 4 gun mu beklicez. Catlarim simdi 4 gun
Program tam bitsin before after yapicam çok merak ediyorum bende nasıl bir görsel değişim var diye ölçülere göre güzel gibi özellikle alt göbek ve kalça

Bitki cayi kullaniyojm beb karisik form caylari yada 5 i biryerde caylari cok iyi geliyor

Merhaba kizlar bugun dahiliye sonuçlarını aldim. D vitamini eksikligi varmis. Oda insulin direnci yapiyormus devit aldik. Ama soyle bisi oldu ben diyetisyene yonlendirme istedim. Bana verdigi liste 1800 kalori. Ben gunde 1200 u gecmiyorum normalde bunu soyledim. Biraz azarlandim hatta kas kaybi yasarsin falan dedi. Ben napiyim simdi cok kararsız kaldim 1800 kalori cok geliyor bana sanki ya nasil yapsam

Kahvaltı ( 402 kalori )

1 yumurta
50 ml domates suyu
32 gr peynir
15 gr zeytin
11 gr kuru kayısı
1 yk tahin pekmez
30 gr ekmek
250 ml şekersiz çay

Ara öğünlerim ( 252 kalori )

250 ml şekersiz yeşil çay
25 ml portakal suyu
12 gr grissini
15 gr kabak çekirdeği
1 haşlanmış yumurta
66 gr elma

Öğle/Akşam ( 439 kalori )

163 gr daha eti
155 gr bulgur pilavı
160 gr yoğurt

Toplam 1093 kalori

Su 2 lt

Adımları sonra yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…