- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Ortagim ben bugun persembe saniyorim . sana da diyorum ki yarin buyuk gün. Hatta aksam da balik yaptim persembe diyeAfiyet olsun cnm
Canım ben eş listesine bakmadım @Serina08 ile eşim diye bu hafta hep onu etiketledim.caroline84
Arrietty_
@_Vera_
Uyanır uyanmaz 2 bardak suyla başladım..
Sabah (223 kalori)
1 yumurta
1 dilim ekmek
Bir küçük çeri domates
5 dilim salatalık
Bir dilim çeçil peyniri
Ara ögün (7 kalori)
Sade türk kahvesi
Öğlen (548 kalori)
2 adet peynirli poğaça
Akşam yemegi yemeği düşünmüyorum çok acıkırsam salatalık marul tırtıklarım
Toplam 778 kalori
Yürüyüş : 3000 adım =150
İp atlama :100 kez = 15
Mekik: 25 kez = 50
Bisiklet egzersizi : 5dk = 35
Suquat: 50 = 100
Bölgesel egzersiz: 100 kez = 50
Toplam 400 puan
2 litre su içildi
1.5 litre dukan birası içildi
Çok geçmiş olsun canım@_Vera @arrietty @ozrengin selam arkadaşlar
Annem dün son ameliyatı nı oldu allahın izniyle yarın taburcu olacak zor günler bitiyor şükürler olsun spora bile başlayabileceğim inşaallah aylardır müzik bile dinlemiyor dum o kadar bunaldım ki bitiyor şükür Allah düşmanıma bile vermesin herkes sağlıklı olsun
Menüm
08.00 1 haşlanmış yumurta
11.30 2 kaşık karalahana
1 karnıyarık yağsız
16.30 yarım bardak laktozsuz süt
18.30 haşlanmış karnabahar
Haşlama tavuk
Su 3
İyki geldinyettim gayri kızlar nasılsınız keyifler yerinde mi ??
Canım ben eş listesine bakmadım @Serina08 ile eşim diye bu hafta hep onu etiketledim.
Bi yanlışlık mı oldu?
Öyle olsa bile üçlü olalım
Ayyy sende iyi ki geldin nasılsın canım günüm nasıl geçtiİyki geldin
Olsun cnm ben yarın tartılacağım ya benim için yarın büyük günOrtagim ben bugun persembe saniyorim . sana da diyorum ki yarin buyuk gün. Hatta aksam da balik yaptim persembe diyetumden beyin gitti
Benim şuan eşim yokCanım ben eş listesine bakmadım @Serina08 ile eşim diye bu hafta hep onu etiketledim.
Bi yanlışlık mı oldu?
Öyle olsa bile üçlü olalım
Olsun biz kaptanlar variz : ))Benim şuan eşim yok
Ayy hadi insallah canimOlsun cnm ben yarın tartılacağım ya benim için yarın büyük gün
Süper canım takipteyim270 kalorilik kahvaltimi yaptim kizlar. Oglene kadar ayni rutin ev cocuklarfalan. Sonra disqri cikicam islerim var. Adimlamaya dikkat edicem.caroline84
Canım istersen başta Karatay yap hatta eger iki ögünne dayanamazsan küçük yarım bir ögün eklersin.Moralim sıfıraralıklı oruç u araştırıyorum acaba denesemmi diye
Hocam kolay gelsin.Çok teşekkür ederim. Estağfurullah sorun değil. Ben de öğretmenim ve online ders durumları malum evet2 gündür buradayım bugün 3.gun daha ve çok mutluyum
Canım ben leslie den ziyade 10000 adım indoor var (daha hızlı) onu begendim.Şimdi oğlumla kahvaltımızı yaptık bi yarım saat sonra müzik açar oynarız ardımdan leslie yapıyım
Ay inşallah yoktur troidin.Hic denemdim canım ya normal bir diyetisyene gitmeyi dene. Bugun bende gidicem. Dun dahiliyeye tahlil vermistim. Tiroid falan oluncada kilo alimi oluyormus veya kilo vermek zor oluyormuş
Canım ya ben korkumdan çıkaramıyorum.Selam kızlar ben kahvaltı sonrada chloe programimi yaptım iyi geldi. Birazdan oğlanı parka cikaricam hava yine çok güzel.
Ablacığım bugünde dinlen bence aslında çok fazlasını önermiyorlar.Uykusuzluk dün gece sınıra dayaninca , bugün baş ağrısı ve bulantı olarak dönüş yaptı...
Zor da olsa ogunlerimi atlamadim şükür.
Ama yürüyüş veya egzersiz yok...
Sağlık olsun.
Tamam kaptanım teşekkür ederimevet canim yarinin tarihini atman .cuma da fotografi paylasman yeterli
Menü spor su şahane canımbugünden başlayabilirsin suyu arttırmaya canım
menün süper afiyet olsun adımlarda gayet iyi
kolay gelsin sana canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
bu ev işleri seni zayıflatacak vallahi
evet canım yarının tarihi yeterli
benim noolsun 3 mile leslie yaptım yine yapasım var ama cuma tartısına az kaldı diye oturdum ödevlerimin başına
bende menümü yazayım
SABAH: 384 Kalori
Az maydanoz
5 dilim sucuk
çökelek yağ
yarım dilim ekmek
1 közlenmiş kapya
ÖĞLE: 160 Kalori
2 küçük kuru patlıcan dolması
1 küçük biber dolması
Yeşil salata yağsız tuzsuz
Akşam: 136 kalori
3 yemek kaşığı zeytin yağlı kereviz
Ara: 100 kalori
Şekersiz türk kahvesi
5 badem şekeri
toplam kalori: 780 Kalori
Spor 45 dk leslie 315 puan
su: 2 lt
Hemen şimdi karatay diyeti ve indoor aa bakıyımmCanım ben leslie den ziyade 10000 adım indoor var (daha hızlı) onu begendim.
Bi bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?