- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Çokkkk geçmiş olsunKızlar bir türlü fırsat bulup gelemedim , biz iyilestik annemler covid oldu annemin ciğere indi ama hemen eve oksijen ölçümü için cihaz aldı babam sürekli takip edip tanıdık doktor vasıtası ile extra antibiyotik ve vitaminlerler takviye ettiler çok şükür onlar toparladı derken ablamlar oldu (ki başka şehirde kimse kimse ile görüşmüyor ama bulaş durumu çok artmış ) anlamında ciğere indi 10 gün emzirme dediler perişan oldu kuzucugu tabi, ablam iyilesti yegenimde çıktı onunda bugün güzel haberini aldık çok şükürvelhasıl covid serüveni bitti inşallah . Kiloma gelirsek 83.2 dikkat ederdim hala koku alamıyorum hemde . Sizler nasılsıniz ?
Yok canim bi yanlislik yokCanım ben eş listesine bakmadım @Serina08 ile eşim diye bu hafta hep onu etiketledim.
Bi yanlışlık mı oldu?
Öyle olsa bile üçlü olalım
Müdüre gitmekle çok iyi etmişsin.Yogunlukdan cok az insan olmamiz sorun. Dünde tatsiz bir olay oldu. Daha dogrusu bir-iki kisi ortaligi kizistirmaya calisti. noel de patron kontrole glemisti. 4 kisiydik.Normalde 5kisi olmamiz gerekirken. Pazartesi izinliydim. Pazartesi gunu bizleri övmüs az kisi olsalarda cok sakin güzel ortam vardi diye.
Ay bu iki kiside sanki ben demisim ki 4kisi olsak bile cok kolay ,5.adam i is yeri kesse benden bilinecek gibi.
Direk patrona gittim tabi. 2 patron var. Bu en yuksek mudur. Neyse tutamadim kendimi,kadin da hem anlayisli. Beni yanlis anladilar ben sizleri övdüm dedi. Ama bu 2kisi olayi carptirdi tabi.
Dün baya canim skkindi o yuzden
Yok canim cok şükür cikmadi. Su indoor neymis bende bi bakayimAy inşallah yoktur troidin.
Himm anladim canimZeytur beni etiketlemişte canım ondan dedim.
Bende tutamam icimde :)Müdüre gitmekle çok iyi etmişsin.
Ben kimseyi kırmak istemem ama lafı içimde de bırakmam.
Yaa ben serinayla eş olduğunuzu bilmiyordum baktım serina sizi etiketlenmiş bende etiketledim çookk pardonnn yeniydimZeytur beni etiketlemişte canım ondan dedim.
Serinaaaa ben baktım leslie eden daha hızlı evet daha tempolu tam benlik youtubede bi bayan bldum 15 gün boyunca ayrı video paylaşmış. Yarın kan sonuçlarımı alıyım bi bende başlıycamYok canim cok şükür cikmadi. Su indoor neymis bende bi bakayimsen neler yapyin bakalim bugun
Çok iyi yapmışsın canım zaten biz bi grubuz eşli olunca daha bi dikkat ediyoruz menülere ama ben her msj tek tek okuyorum.Yaa ben serinayla eş olduğunuzu bilmiyordum baktım serina sizi etiketlenmiş bende etiketledim çookk pardonnn yeniydim
Aynen ya sistem çok güzell .Çok iyi yapmışsın canım zaten biz bi grubuz eşli olunca daha bi dikkat ediyoruz menülere ama ben her msj tek tek okuyorum.
Ne demek canım bence insan kendinin biraz doktoru olmalı.Hemen şimdi karatay diyeti ve indoor aa bakıyımmteşekkür ederim
Canım sabah erkenden kalkıp derslerimi yaptım.Yok canim cok şükür cikmadi. Su indoor neymis bende bi bakayimsen neler yapyin bakalim bugun
Hayır hayır sakın yeme yeni bir evde yepyeni bir başlangıç yap mutfağında kendine söz ver artık kaçamaklar yapıp kendimi şişmanlatıp kendime kötülük etmicem deTamam kaptanım teşekkür ederim
Menü spor su şahane canımbu hafta Harika bir eksi geliyor senden bence ödemler de gitmiştir
Valla ben ilk günden yoruldum evde. Bugün yanıma çok az su almıştım ondan öyle olduama yarın 5-6 şişe alıp direk eve koyacağım evden taşımak zor geliyor. Ben stresten yiyen kısımdayım ama ipin ucunu bırakmayacağım inş
Sakınnn bunları yedim deme yaprak dökümündeki ali rıza bey gibi kalbime iner. Zalım nası da güzel görünüyor ama ellerine sağlıkValla kaptanım sabah kendi derslerim sonra kızımın ödevleri sonra onun dersleri.
Mutfaktayım hep yediklerimi yazıyorum bugün yemediklerimin resmini atayım. Eki Görüntüle 2750679
Bunu dün yaptım.
Bugünde evde hamburger yaptım.
Gecmis olsunEki Görüntüle 2750685 Eki Görüntüle 2750686 Eki Görüntüle 2750687 Eki Görüntüle 2750689 Eki Görüntüle 2750690
Kızlar bugün böyle oldu. Kalorinin sayı olarak çok olmamasına rağmen akşam yememem gereken bir şey yedim. Yürüyüşe çıkamıyorum bu akşam, başım tuttu çok fena.
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Geçmiş olsun günlük su miktarın ne kadar canım? Bi soda falan ic istersen mideyi rahatlatsınEki Görüntüle 2750685 Eki Görüntüle 2750686 Eki Görüntüle 2750687 Eki Görüntüle 2750689 Eki Görüntüle 2750690
Kızlar bugün böyle oldu. Kalorinin sayı olarak çok olmamasına rağmen akşam yememem gereken bir şey yedim. Yürüyüşe çıkamıyorum bu akşam, başım tuttu çok fena.
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?