kızlar neden sustunuz...
merhaba kızlarr meyvem bakıyorum faalsin gene
bu gün akşama misafirim var bu son artık çağırmıycam kimsem kalmadı yani fırında tavuk -pilav yanına bişeyler bulmam lazım öğlen evde netleştiririm menüyü
doğam hoşgeldin sekercimm püyorum seni mucuk mucuk
ben hep öyleyimmhiç formumu kaybetmiyorum
bitirde misafirleri hadi basla diyetine yeter artık bu kadar araaa aaaaa cok saldın bakk olmaz öyleee
gökçeen geçmiş olsun sen şimdi bişi de yiyemezsin uyuşugun geçene kadar:) kanalmı yaptırdın yine? ya benim sınıf arkadaşım sizin o tarafta çalışıyo özel bi poliklinikte ayda 6500 alıyomuş yuh dedim bende evde sıfır kuruşa bebek bakıyorum:)
çok geçmiş olsun tatlım..tatilin son günü gece 40 dereceye kadar ateşi çıktı yani cumartesi gecesi ve göğsünde ve kaburga kemiklerinde ağrı vardı.Pazar hasta hasta yola çıktık ateş düştü ağrı devam ettisürekli yer değiştiren ama göğüs kafesinde bir ağrı eşim doktor bekledik dün geçmeyince röntgen çekildi temiz,çocuk doktoru bronşları dolmuş birazcık dedi:18:kızımın alerjik astımı var ama bayadır hiç ilaç kullanmıyoruz yani iyi.
Ardından ortopedi baktı kemiklere temiz oda demezmi pnömoni yani zatürre olmasın :44:bizde kendi alerji doktoruna götürdük muayehanenesineçocuğun hiç birşeyi yok kasları tutulmuştur dedi akşam 8 de geldik eve bugün iyi de bende bittim cumartesinden beri kızım 7 buçuk yaşında
sahur ve iftar menülerim
sahur
8 de 2,5 pide salatalık kırmızı biber meyve suyu
iftar hala bitmeyen t. fasulyem ve pilavımdan az az cacık bolca..
ÖNERİ
Öneri Sahibi: MAİBEYAZ (1. Takım Üyesi)
Öneriyi Kaleme Alan: AMONRA (5. Takım Kaptanı)
arkadaşlar cuma bildirimde bulunmayan arkadaşların kilosunu aynı geçtiğimizde
bildirimde bulunmadı notu düşerek bi sonraki hafta kilosunu 2 bölerek hesaplamayı öneriyorum
aynı üye mazaretsiz farklı zamanlarda da olsa 3 kez bildirim yapmadığında diskalifiye edilsin.
bu hesaplamamnın daha adil olacağına takımlar arası yarışta kimsenin hakkının yenmeyeceğine inanıyorum.
takım olarak oyladıktan sonra paylaşım alanında kararınızı açıklarsanız
oy çokluğu sağlanırsa bu fikri hayata geçirmek istiyoruz
1. TAKIM ----- KABUL /
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL
6. TAKIM ----- KABUL
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL / RED
13. TAKIM ----- KABUL
14. TAKIM ----- KABUL
Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.
kizlar nbe diyorsunuz ,herkes fikrini belirtsin lütfen,,,diskalifiye satirinida atlamayin ona göre
Hasretim Anşaa mızın kilosunu az bildirmişiz,ben yüzdesini düzelttim,sana zorluk olmazsa genel toplamı bi değiştirir misin paylaşım alanı topiğinden,nasıl yapacağımı bilemedim,panik oldum.Ben o topikten kilosunu ve yüzdesini düzelttim ama genel toplamın da değişmesi lazım
kizlar nbe diyorsunuz ,herkes fikrini belirtsin lütfen,,,diskalifiye satirinida atlamayin ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?