Ahh cnm keşke sende bugün Sabah tartılsaydın bir günlük mola verirdin sonra daha sıkı sarılırdın diyetineIc sesim: Kendime çok güveniyordum ama eşim cok kötü bişey yapti. Tuzlu fistikla eve geldi.
Kokusu bile agzimi sulandiriyor. Yarin tartilacagiz. Ve vucudum yine sacmalama surecine girdi. Cok uzgunum
Amin inşallah cnmHerkesin Yeni yılı kutlu olsunnn mutlu sağlıklı huzurlu vedeeee hedeflerimize ulaşacağımız bir yıl olsun inşallah kızlar
Ay pardon yalnış anladım herhaldeKiz benim birseyim yok cok sukur :))
Vera da cok Yemek den tokmaladi herhal
Tartildiysan sabah, serbest :)Ay pardon yalnış anladım herhalde
Bu akşam ne yapıyoruz şimdi yılbaşı ya
Serbest mi yapsak
Eline saglik cok guzel gorunuyorBen normal de ustune 1 t.k fistik ezmesi koyuyorum yetiyordu.
Cocuklara cikolata eritip ustune koyunca birazdan kendim nasiplendim
Ben nisasta eklemedim
Erytehol yerine diyabetiklere uygun seker kullandim
Foto da buyuk duruyor ama kucuk dilimdi :)
Makrolari ise biraz farkli. Oda nisasta kullanmadim diye karbonhidrat daha dusuk. Gerci cikolata ve fistik ezmesi tamamlamistir :))
Eki Görüntüle 2751156
Tartıldım ama resim çekmedim kiTartildiysan sabah, serbest :)
Ben tartilmadim o yuzden serbest degil bana
Iyi aksamlarBende aranıza katılabilir miyim acaba
Ne durumdasin pekiTartıldım ama resim çekmedim ki
Normal yedim sıkıntı yok işte yılbaşı yaNe durumdasin peki
Ne yicen :))
Normal yediysen sknti yok.Normal yedim sıkıntı yok işte yılbaşı ya
Tatlı pasta kuruyemiş yenir Di
Zaten ben pazartesi strateji yapmayı düşünüyor um değişiklikler yapmam lazım annem de çıktı çok şükür
Bu kadar zaman oldu kilo veremiyor um demekki insan stres ten şişiyormuş bunuda öğrenmiş oldum
Belki oruç aralıklı belki akşamı kaldırırım bilemiyorum ama tüm gün aç gibi birşey kiloda gitmiyor 4 te yemeyi kesebilir im spor olabilir emin değilim kaptanımNormal yediysen sknti yok.
Foto cekseydin keske ama
Suyu bi 500 ml fazla ic dicem ama senin su miktarinda iyi ki
Nasil degisiklik yapacaksin? Merak ettim
Sen yarın tartılacaksın demi valla iradene hayranım canım 2 haftadır hiç bişe yemiyorsun gibi bişe maşallahın var bence sen 1 tane alır gerisini durdurursun ben biliyorum
Cok sagol canim.Sen yarın tartılacaksın demi valla iradene hayranım canım 2 haftadır hiç bişe yemiyorsun gibi bişe maşallahın var bence sen 1 tane alır gerisini durdurursun ben biliyorum
İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım yaaCok sagol canim.
Su regl sorunu bir cozulseydi belki daha rahat olacaktim kuzum.
Hala olamiyorum ☹
Insallah canim.İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım yaa
Vallahi bendeAfiyet olsun tebrikler bozmamışın diyeti yarın kaç gelecen aceba merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?