- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Tebrik ederim canım sizi
Yaa başka bir tartida tartılmadım kıyaslama yapmadım hiç yani şimdilik memnunumTartınızdan memnun musunuz acaba bnmki de aynısı sanki fazla tartıo gibime gelio farklı tartılar da aynı yerlerde tartılıyrm onlar aynı çıkıo bunda 600,700 gr fzla çıkıyor gibi
Tebrik ederim canım seni veSporda rakip bulamadım kendime
Şaka bi yana ben ödül almayayım chloe programın bitmesi için son günlerim birazdan dukan hazırlayıp spora başlayacağım. Es konusunda ise fark etmiyor bana kendine güvenen gelsin
Sağol canım bugünlük izin verdim kendime spor da yapmayacam yarın kaldığım yerden devam inşallahGünaydin canim
Az olurmu hic. -500 sahane bir sayi. Her hafta ayni veremeyiz kilo. Hic canini skma. ödülünü bugün yap canim . Tebrik ederim seni tekrar
Harika gidiyorsunTebrik ederim muthis eksi
dün yemeyi erken birakmanin etkiside vardir kesin : ) Ayrica 1-2 kare bitter de yag yakimi icin iyi diye duymustum
Birlikte veririz yine. Sen yeter ki pes etme. Vucud elbet duraklamaya girecek. Arti da goreceksin ekside. Okadar güzel incelmissin ki. -40cm ne demek
Aynadaki goruntu onemli evet ama cuma yarisi olunca tarti malesef :)
Selam canim. Dün ödül günündü diye sayalim. Bugun tekrar saglikli beslenmeye geciyoruz. Eksin de gayet güzel.
Fotografda yazi su yönden onemli en basindan. Esas listeye girmek icin geriye dönük dogru tarti paylasimi gerek. Suan sadece deneme sureni 1 hafta daha uzatmis oldu. Onun disinda sIkinti yok
Aman yarabbim
Kaptanim,harikasin . Birde su before after fotosunu görsek. 3gün mü kaldi : ))
Tebrik ederim canim. Sigarayi biraktigin halde -200 cok iyi bir sayi. Böyle devam
Sanada mutlu yillar
Ya benim tartı bi tarttı mı hep aynısını gösteriyo canım nereye koyarsan koy bi garip ama idare ediyozYaa başka bir tartida tartılmadım kıyaslama yapmadım hiç yani şimdilik memnunum
Bazen inanamadığım sonuçlarda farklı yerlerde deniyorum o zaman bile sonuç aynı çıkıyor
Tebrikler
Eksi ekşidirtebrikler
Olsun canim oyle yada boyle gidiyor hic sikma caniniMerhaba dün yılbaşı malum yediklerimiz yazmayayım
Iyi spor yaptım ama yediklerimincezası olsun onu da yazmıyım. Ilk haftam kacamaklarla 0.6 gitmiş. Bu hafta daha iyi olur umarım..
61-60.4=0.6
0.6×100=60
60/61=0.98
Tartımı da paylaşayım ama üstüne yazı koymamıştım dün tartıldım.
Harikasin vallq tebriklerGecen hafta 61
Bu hafta 60.4
Yüzde 0.98
Bu haftaki hedef 59
Vuuuu tebriklerGünaydın kızlar yeni sene hepimize sağlık getirsin en büyük umudum bu.
Gelelim kiloya
72.4/70.8/1.6/%2.209
Eki Görüntüle 2751529
Arrietty_ @_Vera_ H3RA_
Tabiki gidecek canim hic sikma canını eksi ekşidirEki Görüntüle 2751528 Geçen hafta: 70.1
Bu hafta: 69.9
Fark: 200 gr
%0.285
Az gibi görünse de sigarayı bıraktım ve çok hareket edemedim. Yememe dikkat ettim ama cok zorlamadım kendimi, keyif bile aldım. Su içmiyordum doğru düzgün, içmeye de başladım. Kilo almamak bile bir başarıydı 200 gr vermişim.
Seneye güzel başladık bakalım hem sigara gitti hem kilolalar gidecek. Mutlu yıllarr kızçeler.
Arrietty_ sedulu @_Vera_
TebriklerGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta =64.8
Bu hafta=64.2
Fark=0.6
Yüzde =0.925
Benimki de öyle cnm yer değiştirmeyin farklı çıkar diyorlarya ben de öyle değil nereye koyarsam aynı sonuçYa benim tartı bi tarttı mı hep aynısını gösteriyo canım nereye koyarsan koy bi garip ama idare ediyoz
Tebrikler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?