Yaa hayırlısı olsun Canım inşallah en doğru zamanda olurGünaydın arkadaşlar dün kan testi sonucun negatif.. hamile değilimartık spor yapabilirim ..
Sabah tartıldım 89.2 cıktımadet olamamaktan yada yakın zamanda olacagım içinmi bilmiyorum tartıda artı cıktım.. pazrtesi günü bi kadın doğuma gidecegim o yüzden bu kilomu dikkate almıyorum 5 gündür cok güzel beslendim çünkü.. bugün aralıklı oruca başlıyorum bir ay boyunca bakalım nasıl olacak..
Arrietty_ kaptanım bu hafta eşim olacakmı benim ?
@_Vera_
Gecikmen cok canim mutlaka vardir etkisi hic sikna caniniGünaydın arkadaşlar dün kan testi sonucun negatif.. hamile değilimartık spor yapabilirim ..
Sabah tartıldım 89.2 cıktımadet olamamaktan yada yakın zamanda olacagım içinmi bilmiyorum tartıda artı cıktım.. pazrtesi günü bi kadın doğuma gidecegim o yüzden bu kilomu dikkate almıyorum 5 gündür cok güzel beslendim çünkü.. bugün aralıklı oruca başlıyorum bir ay boyunca bakalım nasıl olacak..
@_Vera_
Tesekkur ederim. HosbuldumMerhaba, hosgeldiniz. Çok geçmiş olsun, inşallah böyle felaketleri bir daha yaşamayız.
Canim kesinlikle çok teşekkür ederim ♡♡♡Yaaaa müthişsin canım hakkaten maşallah daha ne istiyon valla süper bi eksi 1 haftada
Tesekkurler hosbuldum.:)Hoşgeldin canım
Ve de çok geçmiş olsun, üzüldüm
Cidden pazartesi oldum sandimTebrikler canim o kadar sikinti cektin degdi bak
Kaptan hemen ekledim sizi de etiketledimKuzum masallah
Fotograf göremedim ama
Aralıklı oruç çok iyi Bi yöntem bence ben yaklaşık 3 ayda 16 kilo verdim 77.600 den 62.7 gördüm tartıda bencede denemelisinizGünaydın arkadaşlar dün kan testi sonucun negatif.. hamile değilimartık spor yapabilirim ..
@_Vera_
Hala ayni sekil mi devam edeceksin yoksa normale mi dönülüyor artık canimCidden pazartesi oldum sandim
Ama iyi oldu insallah. Ama bu dahaki hafta bu etki olmayacakmış
Merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı Vera. 23 yaşındayım öğrenciyim. Burası insana sorumluluk yüklüyor takım arkadaşlarıma karlı sorumluluğum var yememeliyim diyor insan. Takımımızdaki kızlar özenle seçilmiş sanki hepsi çok cana yakın çok tatlıdır. Hemen kaynaşırsınız eminimAcayip motive oldum gerçekten iyiki bulmusum burayı bana çok iyi geldi daha smdiden
Negatif çıktıysa belli ki ödemeden dolayı canım hiç dikkate alma. Bol eksikler gelicek sana. Evet eşin olacak ister misin birlikte eş olalımGünaydın arkadaşlar dün kan testi sonucun negatif.. hamile değilimartık spor yapabilirim ..
@_Vera_
Merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı Vera. 23 yaşındayım. İnşallah birlikte çok güzel kilolar vericez kilo vermenin sırrı takımda hep aktif olmak siz aktif oldukça göreceksiniz etkisiniSelam herkese yeni bir yil yeni hedeflerle baslasin insallah. Benim hedefim 10 kilo. Uygun gorurseniz bu grupta bu 10 kiloyu verip mezun olacagim.Arrietty_
Kullanıcı Adı : Dildev
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz:saglik sektorundeyim, ucretsiz izindeyim bebek nedeniyle
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 cocuk 4 yasinda bir kizim ve 1 yasinda bir oglum var
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz :1.65
Kilonuz:73
Hedef kilonuz 63
Kilo alma hikayeniz : Gebelige baglayamam cocuklarimin bir sucu yok :) cocuklugumdan beri balik etliyim. Yemek ozellikle gece yemek bende psikolojik bir dert sanirim. Zaten gun icerisinde yorgunluktan ölūyorum sanki gece atistirmak ödul gibi oluyor. Gece yemeyi birakirsam ayni zamanda emzirdigim ve gun icinde cok aktif oldugum icin cok kolay kilo verecegimi biliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sagligim icin. Sirt ve bel agrilarim ve varislerim var kilo kaynakli. Bunlardan kurtulmak istiyorum. Tabi ki dis gorunusum de duzelsin istiyorum. Ayni zamanda bir depremzedeyim 30 ekim izmir depreminden cok sukur coluk cocuk sag kurtuldum ama tum kiyafetlerim de esyalarimla birlikte evle yikilip gitti. Yeni kiyafetler almayip esofmanlarla geziyorum. Su 10 kiloyu vermedrn de almayacagim kararliyim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi evet iki kez katildim. Ilk kez 79 la baslamistim 73 lere inip hamile oldugumu ogrenmistim. Ikinci kez 76lardaydim sanirim 72 ile izne ayrilmistim ailevj sikintilarimin cok yogun oldugu bir donemdi. Simdi en basindsn baslamak istiyorum. Izne ayrildigim kiloya cok uzak degilim zaten.
yeni yila yeni hedeflerle baslayip yarindsn itibaren menu paylasimina baslayacagim. Herkese iyi seneler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?