Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın arkadaşlar dün kan testi sonucun negatif.. hamile değilim artık spor yapabilirim ..

Sabah tartıldım 89.2 cıktım adet olamamaktan yada yakın zamanda olacagım içinmi bilmiyorum tartıda artı cıktım.. pazrtesi günü bi kadın doğuma gidecegim o yüzden bu kilomu dikkate almıyorum 5 gündür cok güzel beslendim çünkü.. bugün aralıklı oruca başlıyorum bir ay boyunca bakalım nasıl olacak..

Arrietty_ kaptanım bu hafta eşim olacakmı benim ?

@_Vera_

Yaa hayırlısı olsun Canım inşallah en doğru zamanda olur

Gecikmen cok canim mutlaka vardir etkisi hic sikna canini

Aralıklı oruç çok iyi Bi yöntem bence ben yaklaşık 3 ayda 16 kilo verdim 77.600 den 62.7 gördüm tartıda bencede denemelisiniz

Acayip motive oldum gerçekten iyiki bulmusum burayı bana çok iyi geldi daha smdiden
Merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı Vera. 23 yaşındayım öğrenciyim. Burası insana sorumluluk yüklüyor takım arkadaşlarıma karlı sorumluluğum var yememeliyim diyor insan. Takımımızdaki kızlar özenle seçilmiş sanki hepsi çok cana yakın çok tatlıdır. Hemen kaynaşırsınız eminim

Negatif çıktıysa belli ki ödemeden dolayı canım hiç dikkate alma. Bol eksikler gelicek sana. Evet eşin olacak ister misin birlikte eş olalım

Merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı Vera. 23 yaşındayım. İnşallah birlikte çok güzel kilolar vericez kilo vermenin sırrı takımda hep aktif olmak siz aktif oldukça göreceksiniz etkisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…