Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese merhaba. Uc gun once 73 olan ben dun geceki tuzli cekirdekten ve sadece bir bucuk saatlik uykudan sonra boyleyim artik. Baslangic kilom 74.4 yani. Ama moral bozmamaya odem oldugunu dusunup bir hafta icinde ixne ayrildigim kilo olan 72 ye dusmeye kararliyim. Internet biraz sıkıntılı sanirim. Cok zor yukledim fotografietiketleme de yapamiyorum.

Moral bozmak yok canım bu ödem bak sende biliyorsun durumu güzelce ödemlerden kurtulmaya bakalım

Evet gerçekten öle çok teşekkür ederim hepinize

Aralıklı oruç çok iyi Bi yöntem bence ben yaklaşık 3 ayda 16 kilo verdim 77.600 den 62.7 gördüm tartıda bencede denemelisiniz
Bende nisana kadar 20 25 kilo hedef belirledim kendime mayısta doğum gününim kendime verebilecegim en güzel hediyeyi kilo verererk vermek istiyorum

Günaydın güzeller nasılsınız? 2021 hepinize bol şans güzellik afiyet huzur sağlık getirsin. Yiyelim yiyelim kilo almayalım inşallah
Günaydınn canımm nerelerdesin gece uzundu sanırım aminnn inşallah .

Bende nisana kadar 20 25 kilo hedef belirledim kendime mayısta doğum gününim kendime verebilecegim en güzel hediyeyi kilo verererk vermek istiyorum
İnşallah diyeyim o zmn çok iyi bir süre açlık penceresine dkkt edip biraz spor birazda yemeye dkkt ederek hedefinize ulaşırsnz yeniden fazlalıklardan kurtularak yeniden doğarsnz

Günaydın güzeller nasılsınız? 2021 hepinize bol şans güzellik afiyet huzur sağlık getirsin. Yiyelim yiyelim kilo almayalım inşallah
Çok şükür çok iyiyim kaptancım kendi adıma
Sen nasılsın?
Güzel dileklerine "amin " diyorum

Merhaba,
Bugün farklı tartıda tartılmak zorunda kaldım. Dünkü 8 saatlik yolculuk, yolda su icememek kilomu etkiledi sanirim. 100 gram almış görünüyorum. Çok üzgünüm

Gecen haftaki kilo: 83.2 kg
Bu haftaki kilo: 83.3 kg
Hedef kilo: 82 kg
Yüzde: +0.12 (+100 g)

Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr

Muhtemelen hem tartı azizliği hemde yorgunluğu seninki canım sakın takma kafanı bence evine dönünce tekrar tartılmalısın

Ayy bende bakıyorum takıma yeni biri gelmiş ama kimse hoş geldin demeden sohbete dalmış diyorum hoş geldin canım nasılsın
Bu yeni gelen ne kadarda görgüsüz hii hosbulduk canım çok şükür toparlandım sende yeniden listeye girmissin tatil bitmiş baby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…