Ayy bende bakıyorum takıma yeni biri gelmiş ama kimse hoş geldin demeden sohbete dalmış diyorum hoş geldin canım nasılsınBu arada ben nanekekik nick değiştirdim :)
Ayyy tabikiiii çokkk isterimm eş olmayııNegatif çıktıysa belli ki ödemeden dolayı canım hiç dikkate alma. Bol eksikler gelicek sana. Evet eşin olacak ister misin birlikte eş olalım
Moral bozmak yok canım bu ödem bak sende biliyorsun durumu güzelce ödemlerden kurtulmaya bakalımEki Görüntüle 2751604 herkese merhaba. Uc gun once 73 olan ben dun geceki tuzli cekirdekten ve sadece bir bucuk saatlik uykudan sonra boyleyim artik. Baslangic kilom 74.4 yani. Ama moral bozmamaya odem oldugunu dusunup bir hafta icinde ixne ayrildigim kilo olan 72 ye dusmeye kararliyim. Internet biraz sıkıntılı sanirim. Cok zor yukledim fotografietiketleme de yapamiyorum.
Bende çok isterim canımmm o zaman bize hayırlı olsunAyyy tabikiiii çokkk isterimm eş olmayıı
Evet gerçekten öle çok teşekkür ederim hepinizeMerhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı Vera. 23 yaşındayım öğrenciyim. Burası insana sorumluluk yüklüyor takım arkadaşlarıma karlı sorumluluğum var yememeliyim diyor insan. Takımımızdaki kızlar özenle seçilmiş sanki hepsi çok cana yakın çok tatlıdır. Hemen kaynaşırsınız eminim
Bende nisana kadar 20 25 kilo hedef belirledim kendime mayısta doğum gününim kendime verebilecegim en güzel hediyeyi kilo verererk vermek istiyorumAralıklı oruç çok iyi Bi yöntem bence ben yaklaşık 3 ayda 16 kilo verdim 77.600 den 62.7 gördüm tartıda bencede denemelisiniz
Çok çok mutlu oldummBende çok isterim canımmm o zaman bize hayırlı olsun
Günaydınn canımm nerelerdesin gece uzundu sanırımGünaydın güzeller nasılsınız? 2021 hepinize bol şans güzellik afiyet huzur sağlık getirsin. Yiyelim yiyelim kilo almayalım inşallah
İnşallah diyeyim o zmn çok iyi bir süre açlık penceresine dkkt edip biraz spor birazda yemeye dkkt ederek hedefinize ulaşırsnz yeniden fazlalıklardan kurtularak yeniden doğarsnzBende nisana kadar 20 25 kilo hedef belirledim kendime mayısta doğum gününim kendime verebilecegim en güzel hediyeyi kilo verererk vermek istiyorum
Çok şükür çok iyiyim kaptancım kendi adımaGünaydın güzeller nasılsınız? 2021 hepinize bol şans güzellik afiyet huzur sağlık getirsin. Yiyelim yiyelim kilo almayalım inşallah
Muhtemelen hem tartı azizliği hemde yorgunluğu seninki canım sakın takma kafanı bence evine dönünce tekrar tartılmalısınMerhaba,
Bugün farklı tartıda tartılmak zorunda kaldım. Dünkü 8 saatlik yolculuk, yolda su icememek kilomu etkiledi sanirim. 100 gram almış görünüyorum. Çok üzgünüm
Gecen haftaki kilo: 83.2 kg
Bu haftaki kilo: 83.3 kg
Hedef kilo: 82 kg
Yüzde: - 0.12 Eki Görüntüle 2751622
Kiz VeraBende çok isterim canımmm o zaman bize hayırlı olsun
Ayni canimHala ayni sekil mi devam edeceksin yoksa normale mi dönülüyor artık canim
Bu yeni gelen ne kadarda görgüsüz hiiAyy bende bakıyorum takıma yeni biri gelmiş ama kimse hoş geldin demeden sohbete dalmış diyorum hoş geldin canım nasılsın
Harikasın canım, inşallah hep böyle hızla dökülür gider fazla kilolarGünaydın kızlar yeni sene hepimize sağlık getirsin en büyük umudum bu.
Gelelim kiloya
72.4/70.8/1.6/%2.209
Eki Görüntüle 2751529
Arrietty_ @_Vera_ H3RA_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?