Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta =64.8
Bu hafta=64.2
Fark=0.6
Yüzde =0.925
Gunaydin canim
Tebrik ederim ne guzel bir eksi
Gecen cuma 85.7
Bu cuma 83.8
Fark 1.9
2.217
Tebrik ederim. Boyle Devam edersen eksi gormeye Devam edersin
Evet esin olacak
Arrietty_ kaptancım bana eş verme ben arkadaşların hızını kesmek istemem
Tamam canim
Etiket kismini pek dert etme. Ben gecmisi 2defa okudugum oluyor
Moral bozmuyoruz
Bende nisana kadar 20 25 kilo hedef belirledim kendime mayısta doğum gününim kendime verebilecegim en güzel hediyeyi kilo verererk vermek istiyorum
Aa Bende mayis cocuguyum Boga misin sende?
Selam canim
SIkma canini. Dedigin sebepler kesin sebep 100gramcik artiya .
Oo harika
Esas listeye girmeyi istiyor muydun sende bu hafta

Evet boğayım bende 14 mayıs

Spor birinciliğimizin mimarı sedulu , ben daha yeni başladığım için onun kadar çalıştıramadm vücudumu. Herkesin tebriklerine buradan teşekkür ederken sedulu yu bu kadar istikrarlı olduğu için bende ayrıca tebrik etmek isterim Sağol canım sayende kaptım bitteri

Arrietty_ eş olarak seçimim yok, bu hafta benim için diyet ve sporda sıkı bir hafta olacak. Aynı motivasyonda olan buyursun gelsin

Bugün henüz hiç bir şey yemedim, daha 1 saat önce uyandım çünkü Hafif bir şeyler yeyip dukan biramı hazırlayacağım. Temizlik yaptıktan sonra hedef 10.000 adım. Sonrasında mükemmel bacak hareketleri buldum. Onları yapacağım, bölgesel hareketlere başlıyorum artık bu hafta.
Eksilerini gören herkesi tebrik ederim

Evet istiyordum.

Tabii etkisi var o da bişey mi ben 66.8 geldim sabah tartıldım sorun ne hiçççç bilmiyorum Allahtan izindeyim regl den sonra o baya eksiye düşer
Veracım senin sonuç ne tartıldın mı? Ben akşamda çok abartmadım inşallah eni yılda hedeflerimize ulaşacağız

Kaptancım sadece dün değil neredeyse yaklaşık 5 gündür
Bütün yeme içme faaliyetlerinin çok büyük kısmını özellikle günlük almam gereken kalori kısmını saat 15.30 a kadar bitiriyorum
Akşam saat 20 den sonra canım birşey isterse bitter filan yiyorum
Merhaba kızlar. Tartı fotosu atacağım. Yükleyemedim Dosya ekle'yi tikliyorum hic bisey olmuyor
Dosya ekleye bas
Telefonunun galeriler kısmına gir
Oradan seç
Ve cevapla butonuna bas o kadar

Bir de şu alttaki kilo vki olan yerleri nereden yapıyoruz?
Kullanıcı profilindeki hesap ddetaylarına gir
Kaydet

Arrietty_ sedulu @_Vera_
Ortagim sen de olmasan ❤❤❤❤
Tebrik ederim güzel sonuç canım. Bu şekil beslenmeye devam mi yoksa değişecek mi ?
Takma kafana yolculuk ve alcak basınç yuksek basınç olayları kiloyu etkiler bilimsel gerçekler
Hosgeldin tekrar aramıza umarım bir daha hastalık yaşamazsınız.
Selam hanımlar
Kilo bildirimim
Geçen Cuma: 69.1
Perşembe: 68,8
F: -300
Yüzde : % 0,43
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım spor yapmasan da güzel sonuc aldın sende. Ödülünü afiyetle ye hak ettin. Ben sporu yaptım şimdi dinlenme aşamasındayım son 2 gün kaldı programın bitmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…