Gunaydin canimGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta =64.8
Bu hafta=64.2
Fark=0.6
Yüzde =0.925
Tebrik ederim.Gecen cuma 85.7
Bu cuma 83.8
Fark 1.9
2.217
Evet esin olacakGünaydın arkadaşlar dün kan testi sonucun negatif.. hamile değilimartık spor yapabilirim ..
Sabah tartıldım 89.2 cıktımadet olamamaktan yada yakın zamanda olacagım içinmi bilmiyorum tartıda artı cıktım.. pazrtesi günü bi kadın doğuma gidecegim o yüzden bu kilomu dikkate almıyorum 5 gündür cok güzel beslendim çünkü.. bugün aralıklı oruca başlıyorum bir ay boyunca bakalım nasıl olacak..
Arrietty_ kaptanım bu hafta eşim olacakmı benim ?
@_Vera_
Tamam canim
Etiket kismini pek dert etme. Ben gecmisi 2defa okudugum oluyorEki Görüntüle 2751604 herkese merhaba. Uc gun once 73 olan ben dun geceki tuzli cekirdekten ve sadece bir bucuk saatlik uykudan sonra boyleyim artik. Baslangic kilom 74.4 yani. Ama moral bozmamaya odem oldugunu dusunup bir hafta icinde ixne ayrildigim kilo olan 72 ye dusmeye kararliyim. Internet biraz sıkıntılı sanirim. Cok zor yukledim fotografietiketleme de yapamiyorum.
Aa Bende mayis cocuguyumBende nisana kadar 20 25 kilo hedef belirledim kendime mayısta doğum gününim kendime verebilecegim en güzel hediyeyi kilo verererk vermek istiyorum
Selam canimMerhaba,
Bugün farklı tartıda tartılmak zorunda kaldım. Dünkü 8 saatlik yolculuk, yolda su icememek kilomu etkiledi sanirim. 100 gram almış görünüyorum. Çok üzgünüm
Gecen haftaki kilo: 83.2 kg
Bu haftaki kilo: 83.3 kg
Hedef kilo: 82 kg
Yüzde: +0.12 (+100 g)
Arrietty_ @_Vera_ sedulu @Ayse_M
Eki Görüntüle 2751622
Oo harika
Hoşgeldin aramızaT
Tesekkurler hosbuldum.:)
Tebrikler
Döndüm kaptanım birazcık artiyla
Olsun canım üzme kendini bu hafta toparlarsinMerhaba,
Bugün farklı tartıda tartılmak zorunda kaldım. Dünkü 8 saatlik yolculuk, yolda su icememek kilomu etkiledi sanirim. 100 gram almış görünüyorum. Çok üzgünüm
Eki Görüntüle 2751622
Evet boğayım bende 14 mayısGunaydin canim
Tebrik ederim ne guzel bir eksi
Tebrik ederim.Boyle Devam edersen eksi gormeye Devam edersin
Evet esin olacak
Tamam canim
Etiket kismini pek dert etme. Ben gecmisi 2defa okudugum oluyor
Moral bozmuyoruz
Aa Bende mayis cocuguyumBoga misin sende?
Selam canim
SIkma canini. Dedigin sebepler kesin sebep 100gramcik artiya .
Oo harika
Esas listeye girmeyi istiyor muydun sende bu hafta
Nerden girdigine bagli. App den mi yoksa internet den mi?Merhaba kızlar. Tartı fotosu atacağım. YükleyemedimDosya ekle'yi tikliyorum hic bisey olmuyor
Spor birinciliğimizin mimarıSpor Yarisma sonucu
Tebrik ederim kizlar
Cok güzel sporlar yapildi tüm hafta. Spor birincileri 2 kare bitter cikolata ödülü veriyorum sizlere
Ayrica yeni es secme hakkinizda var. Mesaji gorur gormez bildirirseniz hemen es listesi hazirligi yapariz
Evet istiyordum.Gunaydin canim
Tebrik ederim ne guzel bir eksi
Tebrik ederim.Boyle Devam edersen eksi gormeye Devam edersin
Evet esin olacak
Tamam canim
Etiket kismini pek dert etme. Ben gecmisi 2defa okudugum oluyor
Moral bozmuyoruz
Aa Bende mayis cocuguyumBoga misin sende?
Selam canim
SIkma canini. Dedigin sebepler kesin sebep 100gramcik artiya .
Oo harika
Esas listeye girmeyi istiyor muydun sende bu hafta
Veracım senin sonuç ne tartıldın mı? Ben akşamda çok abartmadımTabii etkisi var o da bişey mi ben 66.8 geldim sabah tartıldım sorun ne hiçççç bilmiyorum Allahtan izindeyim regl den sonra o baya eksiye düşer
Kaptancım sadece dün değil neredeyse yaklaşık 5 gündürGünaydin canim
Az olurmu hic. -500 sahane bir sayi. Her hafta ayni veremeyiz kilo. Hic canini skma. ödülünü bugün yap canim . Tebrik ederim seni tekrar
Harika gidiyorsunTebrik ederim muthis eksi
dün yemeyi erken birakmanin etkiside vardir kesin : ) Ayrica 1-2 kare bitter de yag yakimi icin iyi diye duymustum
Birlikte veririz yine. Sen yeter ki pes etme. Vucud elbet duraklamaya girecek. Arti da goreceksin ekside.
Selam canim. Dün ödül günündü diye sayalim. Bugun tekrar saglikli beslenmeye geciyoruz. Eksin de gayet güzel.
Fotografda yazi su yönden onemli en basindan. Esas listeye girmek icin geriye dönük dogru tarti paylasimi gerek. Suan sadece deneme sureni 1 hafta daha uzatmis oldu. Onun disinda sIkinti yok
Aman yarabbim
Kaptanim,harikasin . Birde su before after fotosunu görsek. 3gün mü kaldi : ))
Tebrik ederim canim. Sigarayi biraktigin halde -200 cok iyi bir sayi. Böyle devam
Sanada mutlu yillar
Dosya ekleye basMerhaba kızlar. Tartı fotosu atacağım. YükleyemedimDosya ekle'yi tikliyorum hic bisey olmuyor
Kullanıcı profilindeki hesap ddetaylarına girBir de şu alttaki kilo vki olan yerleri nereden yapıyoruz?
Uygulamadan giriyorum. Internetten mi girsem?Nerden girdigine bagli. App den mi yoksa internet den mi?
VKI icin hesab detaylarina girince en Altda :)
Tebrik ederim güzel sonuç canım. Bu şekil beslenmeye devam mi yoksa değişecek mi ?
Takma kafana yolculuk ve alcak basınç yuksek basınç olayları kiloyu etkiler bilimsel gerçeklerMerhaba,
Eki Görüntüle 2751622
Hosgeldin tekrar aramıza umarım bir daha hastalık yaşamazsınız.Eki Görüntüle 2751648
Haydi bismillah
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım spor yapmasan da güzel sonuc aldın sende. Ödülünü afiyetle yeSpor birinciliğimizin mimarısedulu , ben daha yeni başladığım için onun kadar çalıştıramadm vücudumu. Herkesin tebriklerine buradan teşekkür ederken sedulu yu bu kadar istikrarlı olduğu için bende ayrıca tebrik etmek isterim Sağol canım sayende kaptım bitteri
Arrietty_ eş olarak seçimim yok, bu hafta benim için diyet ve sporda sıkı bir hafta olacak. Aynı motivasyonda olan buyursun gelsin
Bugün henüz hiç bir şey yemedim, daha 1 saat önce uyandım çünküHafif bir şeyler yeyip dukan biramı hazırlayacağım. Temizlik yaptıktan sonra hedef 10.000 adım. Sonrasında mükemmel bacak hareketleri buldum. Onları yapacağım, bölgesel hareketlere başlıyorum artık bu hafta.
Eksilerini gören herkesi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?