- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Canım uygulamadan girdiğin zaman foto yüklenmiyo bende öyle yapıyodum da normal site den girmen gerekiyo
SuperGecen cuma 85.7
Bu cuma 83.8
Fark 1.9
2.217
Ozaman beni sec beni sec : ))Spor birinciliğimizin mimarısedulu , ben daha yeni başladığım için onun kadar çalıştıramadm vücudumu. Herkesin tebriklerine buradan teşekkür ederken sedulu yu bu kadar istikrarlı olduğu için bende ayrıca tebrik etmek isterim Sağol canım sayende kaptım bitteri
Arrietty_ eş olarak seçimim yok, bu hafta benim için diyet ve sporda sıkı bir hafta olacak. Aynı motivasyonda olan buyursun gelsin
Bugün henüz hiç bir şey yemedim, daha 1 saat önce uyandım çünküHafif bir şeyler yeyip dukan biramı hazırlayacağım. Temizlik yaptıktan sonra hedef 10.000 adım. Sonrasında mükemmel bacak hareketleri buldum. Onları yapacağım, bölgesel hareketlere başlıyorum artık bu hafta.
Eksilerini gören herkesi tebrik ederim
Uygulamadan olmuyor canimUygulamadan giriyorum. Internetten mi girsem?
Vkiye de bakıyım. Sağol canım
Kaptan şu hulahopu nasıl ceviriyorsun ben bi türlü beceremedim en çok istediğim şey çok güzel bel inceltirOzaman beni sec beni sec : ))
Bende bölgesel hareketlere agirlik verecegim
Sabahdan 25 dk ic bacak yaptim. 20dk da agirlikli hulahop cevirdim
Hadi iyisin, kaptin bitteri : ))
Esas listeye girmende hayirli olsun hepimize
Komik olan su ki.Sadece agirlikli olani cevire biliyorum.Kaptan şu hulahopu nasıl ceviriyorsun ben bi türlü beceremedim en çok istediğim şey çok güzel bel inceltir
Evet eve dönünce tekrar tartılacagim, bu hafta burada misafirim. Kendime menu hazirlayamayacagim, ama geç saatlerde yememeye dikkat edeceğim. Bir de sadece iki öğün beslenecegim. Su an bol bol su içiyorum.Muhtemelen hem tartı azizliği hemde yorgunluğu seninki canım sakın takma kafanı bence evine dönünce tekrar tartılmalısın
Yaa bende ağrım olsun istiyorumKomik olan su ki.Sadece agirlikli olani cevire biliyorum.
Normal kücükken cevirdigimiz hulahoplari ceviremiyorum
Normal ise taktigim yok malesef : )
Eger agirlikli ile bir ayagin biraz onde olsun ,sonra kivir da kivirilk basta fazla yapmamak lazim. Hem morariyorsun hemde felaket agri yapiyor.
Gecen uzun zaman sonra yaptim da 2 gun nasil agrim oldu
Bu hafta burada misafirim ama işi sıkı tutmak lazım, azimliyim. 82 yi görmek istiyorum. Bu hafta kalori sayacak miyiz tekrar?Gunaydin canim
Tebrik ederim ne guzel bir eksi
Tebrik ederim.Boyle Devam edersen eksi gormeye Devam edersin
Evet esin olacak
Tamam canim
Etiket kismini pek dert etme. Ben gecmisi 2defa okudugum oluyor
Moral bozmuyoruz
Aa Bende mayis cocuguyumBoga misin sende?
Selam canim
SIkma canini. Dedigin sebepler kesin sebep 100gramcik artiya .
Oo harika
Esas listeye girmeyi istiyor muydun sende bu hafta
İnşallah bu hafta azmedeceğimOlsun canım üzme kendini bu hafta toparlarsin
Canım mobil uygulamada benim telefonumda yükleme yapmiyor, Web sayfası üzerinden yükleme yaparsan sorun olmuyorMerhaba kızlar. Tartı fotosu atacağım. YükleyemedimDosya ekle'yi tikliyorum hic bisey olmuyor
Aynen bu sekilde devam edecegm canimTebrik ederim güzel sonuç canım. Bu şekil beslenmeye devam mi yoksa değişecek mi ?
Takma kafana yolculuk ve alcak basınç yuksek basınç olayları kiloyu etkiler bilimsel gerçekler
Hosgeldin tekrar aramıza umarım bir daha hastalık yaşamazsınız.
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım spor yapmasan da güzel sonuc aldın sende. Ödülünü afiyetle yehak ettin. Ben sporu yaptım şimdi dinlenme aşamasındayım son 2 gün kaldı programın bitmesine
kaçakmakları dünle birlikte geride bıraktık bence 1 ocak yeppp yeni bir başlangıçGünaydınn herkesee hayırlı cumalar inş gün içinde tartı fotoğrafı ile başlangıç yapıcam sıfır kaçamaksız günlere geri dönebilirim inşş
maşallah
maşallah
olsun vericez birlikte takma kafanaEki Görüntüle 2751513 güncel başlangıç kilo: 68.8
(62.8leri görmüştüm ben vay Bee neyse pes etmek yok )
maşallahMerhaba dün yılbaşı malum yediklerimiz yazmayayım
Iyi spor yaptım ama yediklerimincezası olsun onu da yazmıyım. Ilk haftam kacamaklarla 0.6 gitmiş. Bu hafta daha iyi olur umarım..
61-60.4=0.6
0.6×100=60
60/61=0.98
Tartımı da paylaşayım ama üstüne yazı koymamıştım dün tartıldım.
ellerine sağlık kaptanım
Hatirlatma
➡Menü tablosunu kaldirdik. Spor ve puan tablosu devam.
➡ Menü tablosu yapmayip ama hala menüleri kontrol edecegiz. Hala eslerin kacamaklarin kalorisi kadar spor cezasi vermelerini bekliyoruz.
➡ Bu spor cezasi ertesi gün yapilmadiginda,
100 puan eksi de oluyor esler.
➡ Ertesi gün aksam menu bildirimde spor cezasinin yapildigini bildirmeniz yeterlidir
Spor Puan Tablosu
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam Ayse_M & Ozzybal 120 840 645 640 475 150 360 3.230 CanTorun & istanbulin 580 1006 976 1.000 1.246 574 - 5.382 Serina08 & caroline84 112 712 932 1.062 350 620 480 4.268 sedulu & neutral 1000 500 550 1.420 1.627 1.155 355 6.252 ozrengin & pamukskr 90 380 310 300 262 165 - 1.862 Arrietty_ & rockandroll 1.079 515 575 538 1.253 510 1.132 5.602 Aylakkadin & Ceyhans 870 625 475 1.100 1.100 1.000 575 5.745 Night owl & Flipendo - 420 - 605 150 400 - 1.575 Melegimkorusun & _Vera_ 650 1.140 300 1.150 400 715 - 4.355
DUYURU
Bu tablonun paylaşımından sonra puanlanmayan hiçbir spor tabloya dahil edilmeyecektir.
Bildirimleri günü gününe yapmaya lütfen dikkat edin.
Puan hesabi yapmak sizin sorumlulugunuzdur
Sporpaylasim tablosu
ES yarisinda, esler birbirlerinden sorumludur. Eger menü bildiri sinde kacamak veya fazla karbonhidrat var ise es tarafindan spor cezasi verilmelidir.
Özel durumlarda es ve kaptanlari bilgilendiriniz
Verilen cezalar ertesi güne ceza sporu olarak uygulanmalı.
maşallahGünaydın kızlar yeni sene hepimize sağlık getirsin en büyük umudum bu.
Gelelim kiloya
72.4/70.8/1.6/%2.209
Eki Görüntüle 2751529
Arrietty_ @_Vera_ H3RA_
maşallahEki Görüntüle 2751528 Geçen hafta: 70.1
Bu hafta: 69.9
Fark: 200 gr
%0.285
Az gibi görünse de sigarayı bıraktım ve çok hareket edemedim. Yememe dikkat ettim ama cok zorlamadım kendimi, keyif bile aldım. Su içmiyordum doğru düzgün, içmeye de başladım. Kilo almamak bile bir başarıydı 200 gr vermişim.
Seneye güzel başladık bakalım hem sigara gitti hem kilolalar gidecek. Mutlu yıllarr kızçeler.
Arrietty_ sedulu @_Vera_
Spor Yarisma sonucu
Tebrik ederim kizlar
Cok güzel sporlar yapildi tüm hafta. Spor birincileri 2 kare bitter cikolata ödülü veriyorum sizlere
Ayrica yeni es secme hakkinizda var. Mesaji gorur gormez bildirirseniz hemen es listesi hazirligi yapariz
maşallahGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta =64.8
Bu hafta=64.2
Fark=0.6
Yüzde =0.925
ayyyyy ben kendime eş buldum görmedim
maşallahGecen cuma 85.7
Bu cuma 83.8
Fark 1.9
2.217
süper eksiii darısı başımaa
Bende nisana kadar 20 25 kilo hedef belirledim kendime mayısta doğum gününim kendime verebilecegim en güzel hediyeyi kilo verererk vermek istiyorum
Günaydınn canımm nerelerdesin gece uzundu sanırımaminnn inşallah .
afiyet olsun canım bende birazdan başlıcamCanım eşim @_Vera_ şimdi bi sade türk kahvesi içip korsemi giyip dip bucak evi temizlicem ordanda 10000 adım egzersizi yapcam
iyi diyeyim iyi olayım ablaÇok şükür çok iyiyim kaptancım kendi adıma
Sen nasılsın?
Güzel dileklerine "amin " diyorum
100 gramı dert etmee ödemdir zatenMerhaba,
Bugün farklı tartıda tartılmak zorunda kaldım. Dünkü 8 saatlik yolculuk, yolda su icememek kilomu etkiledi sanirim. 100 gram almış görünüyorum. Çok üzgünüm
Gecen haftaki kilo: 83.2 kg
Bu haftaki kilo: 83.3 kg
Hedef kilo: 82 kg
Yüzde: +0.12 (+100 g)
Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr
Eki Görüntüle 2751622
benim beynim eridi gittiKiz Vera
Sedulu es secme hakki var. Seni secti pikachu
süperr
ben hala 66 kgdeyim izne çıktımBu yeni gelen ne kadarda görgüsüz hiihosbulduk canım çok şükür toparlandım sende yeniden listeye girmissin tatil bitmiş baby
haftaya 83 olacakkkEki Görüntüle 2751648
Haydi bismillah
ay ben pek anlamıyorum çıkması lazım aslındaMerhaba kızlar. Tartı fotosu atacağım. YükleyemedimDosya ekle'yi tikliyorum hic bisey olmuyor
eşim ben hiç söylemesem mi napsam kilomu haftaya mı söylesem neyse birazdan bildirim yaparım
sen dert etme zor bir haftaydıÇok üzgünüm anlam veremiyorum ama inşallah haftaya çok iyi olacak kusuruma bakmayın lütfen
TebriklerSpor birinciliğimizin mimarısedulu , ben daha yeni başladığım için onun kadar çalıştıramadm vücudumu. Herkesin tebriklerine buradan teşekkür ederken sedulu yu bu kadar istikrarlı olduğu için bende ayrıca tebrik etmek isterim Sağol canım sayende kaptım bitteri
Arrietty_ eş olarak seçimim yok, bu hafta benim için diyet ve sporda sıkı bir hafta olacak. Aynı motivasyonda olan buyursun gelsin
Bugün henüz hiç bir şey yemedim, daha 1 saat önce uyandım çünküHafif bir şeyler yeyip dukan biramı hazırlayacağım. Temizlik yaptıktan sonra hedef 10.000 adım. Sonrasında mükemmel bacak hareketleri buldum. Onları yapacağım, bölgesel hareketlere başlıyorum artık bu hafta.
Eksilerini gören herkesi tebrik ederim
Insallah canimkaçakmakları dünle birlikte geride bıraktık bence 1 ocak yeppp yeni bir başlangıç
maşallah
maşallah
olsun vericez birlikte takma kafana
maşallah
ellerine sağlık kaptanım
maşallah
maşallah
sedulu H3RA_ tebrik ederimmm
maşallah
ayyyyy ben kendime eş buldum görmedimZeytur özür dilerim canım birincinin eş seçme hakkı var ben biraz işlerle boğuşuyorum göremedim haftaya eş oluruz seninle vera yine her şeyi çorba etti
maşallah
süper eksiii darısı başımaa
inşallah hedefine ulaşırsın canım
veraaa derdo veraaa gelemedi bir türlü takıma
afiyet olsun canım bende birazdan başlıcam
iyi diyeyim iyi olayım abla
100 gramı dert etmee ödemdir zaten
benim beynim eridi gittisedulu bu hafta chloe fişekliyoruz muuu
süperr
ben hala 66 kgdeyim izne çıktım
haftaya 83 olacakkk
ay ben pek anlamıyorum çıkması lazım aslında
eşim ben hiç söylemesem mi napsam kilomu haftaya mı söylesem neyse birazdan bildirim yaparım
sen dert etme zor bir haftaydı
Sağolasın canımmaşallah
iyi diyeyim iyi olayım abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?