Evet herhalde Ankara ve aydin arasi 680 metrelik farkin bir etkisi vardirTebrik ederim güzel sonuç canım. Bu şekil beslenmeye devam mi yoksa değişecek mi ?
Takma kafana yolculuk ve alcak basınç yuksek basınç olayları kiloyu etkiler bilimsel gerçekler
Hosgeldin tekrar aramıza umarım bir daha hastalık yaşamazsınız.
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım spor yapmasan da güzel sonuc aldın sende. Ödülünü afiyetle yehak ettin. Ben sporu yaptım şimdi dinlenme aşamasındayım son 2 gün kaldı programın bitmesine
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta =64.8
Bu hafta=64.2
Fark=0.6
Yüzde =0.925
Evet istiyordum.
Pazar sabahi :)Arrietty_ kaptanim ölçüleri ne zaman vereceğiz?
Ay deli. Cok kotuydu ama cevirmeye calisincaYaa bende ağrım olsun istiyorum
Ben sayalim diyorum.Bu hafta burada misafirim ama işi sıkı tutmak lazım, azimliyim. 82 yi görmek istiyorum. Bu hafta kalori sayacak miyiz tekrar?
Harikasin
2 hafta deneme süresi var yeni üyelerde
Ben varim saymaya insan daha dikkatli oluyorBu hafta burada misafirim ama işi sıkı tutmak lazım, azimliyim. 82 yi görmek istiyorum. Bu hafta kalori sayacak miyiz tekrar?
Son kararim, ediyorumOzaman sanada prosedur geregi söyle sorayim tekrar
Esas listede olmak ayri bir sorumluluk gerektiriyor.
Esas listede olmak demek ; Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmakdir.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alinamiyor. Tum bu kurallari kabul ediyor isen alayim seni esas listeye
Tamam mesaj alındı ☺ Evet eş isterim. Ben yapı olarak birazcık çekingenim de hemen aktif olamadım. Ama aktif olacağım artık2 hafta deneme süresi var yeni üyelerde
Ama spor da es istiyor isen spor listesinde olursun. Tabi surekli aktif olurum dersen.
Eslerden biri olmayinca demotive oluyor insan. Takim ici boyle yaris icindeyiz ki hem menulere dikkat edelim hemde aktif olmaya ozen gosterelim
Cok tatli bir ortam var canim. Cidden hem.motive oluyorum hem cok eğleniyorum buraya yazarkenTamam mesaj alındı ☺ Evet eş isterim. Ben yapı olarak birazcık çekingenim de hemen aktif olamadım. Ama aktif olacağım artık
Iyi fikir evde degilim ben bikac gun spor yapamiyorum burada adim super olurKızlar bu hafta takım içi adım yarışı yapalım mı
Takım içi mi canım ben varımKızlar bu hafta takım içi adım yarışı yapalım mı
Sağol canım. Ben de çok sevdim burayi❤❤❤Cok tatli bir ortam var canim. Cidden hem.motive oluyorum hem cok eğleniyorum buraya yazarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?