Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet herhalde Ankara ve aydin arasi 680 metrelik farkin bir etkisi vardir
Bu arada sonucunu ve spordaki kararlılığını kutluyorum 80 nin altına düşersem ben de chloe ting ederim başlamak istiyorum. Öncesi sonrası fotolarını merakla bekliyorum

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta =64.8
Bu hafta=64.2
Fark=0.6
Yüzde =0.925

Evet istiyordum.

Ozaman sanada prosedur geregi söyle sorayim tekrar

Esas listede olmak ayri bir sorumluluk gerektiriyor.
Esas listede olmak demek ; Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmakdir.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alinamiyor. Tum bu kurallari kabul ediyor isen alayim seni esas listeye

Yaa bende ağrım olsun istiyorum
Ay deli. Cok kotuydu ama cevirmeye calisinca

Bu hafta burada misafirim ama işi sıkı tutmak lazım, azimliyim. 82 yi görmek istiyorum. Bu hafta kalori sayacak miyiz tekrar?
Ben sayalim diyorum.
Tüm bildirimler bitince kim ne kadar kilo verdi diye paylasim yapacagim. Esler ne kadar verdi, kalori sayan mi yok verdi saymayan mi diye
Cok heycanli bence
Arrietty_ V _Vera sedulu
Şükür yaptım
Geçen hafta (5 gün önce pzt aslında):83.3
Bugün: 82.0
Fark: -1.3
Yuzde: -%1.56
Harikasin

pamukskr kendini toparlayacagina eminim. Haftaya eksi geleceksin. Belki sende Vera gibi az yediginden

Arrietty_
Bu hafta listeye ben de girecek miyim peki?
2 hafta deneme süresi var yeni üyelerde
Ama spor da es istiyor isen spor listesinde olursun. Tabi surekli aktif olurum dersen.
Eslerden biri olmayinca demotive oluyor insan. Takim ici boyle yaris icindeyiz ki hem menulere dikkat edelim hemde aktif olmaya ozen gosterelim

Son kararim, ediyorum

Tamam mesaj alındı ☺ Evet eş isterim. Ben yapı olarak birazcık çekingenim de hemen aktif olamadım. Ama aktif olacağım artık

707.ETAP EŞ Listesi sonucu
E English_teacherrr & Ozzybal - 0.400
CanTorun & istanbulin -0.600
@Serina08 & caroline84 -1.900
sedulu & H3RA_ - 2.950
Varyemez & @ pamukskr 0.0
@ Arrietty_ & @ rockandroll - 0.5
A Aylakkadin & Ceyhans - 3.100
Night owl & Flipendo - 1.100
Melegimkorusun & @_Vera_ - 0.300

A Aylakkadin Ceyhans
sedulu H3RA_
@Serina08

Tebrik ederim sizleri
Takim bu hafta cok guzel kilo verdi

EŞ olma kurallarını bir kez daha hatırlatayım:
1- Eşler menülerine birbirlerini etiketleyip yorum yaparlar örnek: eşim bugün yediklerin dengeli güzel bir gün veya eşim karb fazla olmuş sanki sana 10 dk adımlama cezası vereyim
2- Spor puanlarınız eşlerinizle birlikte toplanır örn: x in tüm hafta yaptığı spor puanı + ynin yaptığı spor puanı toplamı o haftaki eşlerin toplam puanı olur diğer eşlerle bu puanlarla yarışırsınız.
3- 3 gün eşini madur eden menü yazmayan takıma girmeyen eşini kaybeder. Kisiye kirmizi kart verilir ve 3 hafta eş alamaz spor puanları toplanmaz ve tablolarda yer alamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…