Vucud olcusu canimBirdeArrietty_ ben ne ölçüsü olduğunu bilmiyorum
Sağol cnm senin sayende 1. olduk hakkını yiyemem bende senle eş olmaktan büyük bi mutluluk duydum menülerin ilham oldu bana
Bende sırf burdaki adım yarışları için aldım telefon taşımak zor oluyorduBen de varım. Mesajı okuyunca cevap yazmadan hemen xiaomi bileklik siparişi verdim
Oo cok sevindimEvet canim
Is yogun
Yine aktif olurum burda ama bazi gunler olamiyorum. Bildirimi son anda yapiyorum.
ES Yarislarinda Cuma tartisinda varim hala
Night owl & caroline84
Ozzybal & A Aylakkadin
@_Vera_ &sedulu
@Arriety_ &Zeytur
E English_teacherrr & @Serina08
pamukskr & Ceyhans
E Emeeelll &North River
M MiracHamza & D Dildev
rockandroll & Tamotuzbesgoztepe
Yeni eşlerimiz hayırlı olsun kızlar
Night owl & caroline84
Ozzybal & A Aylakkadin
@_Vera_ &sedulu
@Arriety_ &Zeytur
pamukskr & Ceyhans
E Emeeelll &North River
M MiracHamza & D Dildev
Cok teşekkür ederim canim ama sende bombasin. Ben hic veremediğim icin bu teknigi uyguladim.Sağol cnm senin sayende 1. olduk hakkını yiyemem bende senle eş olmaktan büyük bi mutluluk duydum menülerin ilham oldu bana
Night owl & caroline84
Ozzybal & A Aylakkadin
@_Vera_ &sedulu
@Arriety_ &Zeytur
pamukskr & Ceyhans
E Emeeelll &North River
M MiracHamza & D Dildev
Aslinda mantikli ya ben cogu zaman unutuyorum telefonuBende sırf burdaki adım yarışları için aldım telefon taşımak zor oluyordu
Cok sevindim ortak insallah iyi gider bi hafta dedigin gibi bol eksiliHayırlı olsun yeni ortak inşallah güzel bir hafta geçiririz bol eksili @Serina08
Bence de belli, ikinci kim olacak acabaYanlız kazanan belli bence
Evden uzak oldugum için ancak adımlama yaparim.O zaman bu hafta adım yarışı var kızlar hayırlı olsunnnn
Eki Görüntüle 2751215
Kızlaaarrr
sabah evden çıkarken tartılmayı unutmuştum, az evvel 20:10 itibariyle tartıldım. Sonuca bayıldımmmmmSabah hafif kahvaltı, öğlen meyve ve kuruyemişle geçiştirdim. Çay, kahve 1,5 lt kadarda su içtim bu saate kadar. Ona rağmen sonuç bu.
Sabah unutmayıp tartılsaydım kaç görecektim acaba. Çok mutlu oldum olacak bu iş
Bu akşam ödülüm var dimi kaptanlarım. Vermezseniz bile tutamam kendimi, eşim harika sofra hazırlamış.
Geçen hafta:69.50
Bugün68.15
Fark: 1.35 kg
%1.94
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Günaydın kızlar yeni sene hepimize sağlık getirsin en büyük umudum bu.
Gelelim kiloya
72.4/70.8/1.6/%2.209
Eki Görüntüle 2751529
Arrietty_ @_Vera_ @neutral
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta =64.8
Bu hafta=64.2
Fark=0.6
Yüzde =0.925
Merhaba,
Bugün farklı tartıda tartılmak zorunda kaldım. Dünkü 8 saatlik yolculuk, yolda su icememek kilomu etkiledi sanirim. 100 gram almış görünüyorum. Çok üzgünüm
Gecen haftaki kilo: 83.2 kg
Bu haftaki kilo: 83.3 kg
Hedef kilo: 82 kg
Yüzde: +0.12 (+100 g)
Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr
Eki Görüntüle 2751622
Çok üzgünüm anlam veremiyorum ama inşallah haftaya çok iyi olacak kusuruma bakmayın lütfen
Hayırlı olsun ortağım, güzel bir hafta olsunOzzybal hayirli olsun ortağım ❤
Evet inşallahwowwwww çok azimle başlıyorsun yaniiii maşallah
Açıkçası ben de yorumlara bakarak aldım. Xiaomi band 5. Benim aldığım bu. Adim yarışları için aldım. Pratik olur diye.Ya ben teknoloji özürlü biri olarak şu bileklikler hakkında fikrinizi rica edeceğim.
Bileklikler akıllı telefonlarla birlikte çalışan, alınan mesaj vs görme amaçlı kullanılan şeyler değil miydi?
Sizin sipariş ettiğinizin kullanım amacı nedir? Almak istersem hangi özelliklerde olmasına dikkat etmeliyim?
Dimi? Ben de öyle düşündüm. Telefonla zor olurBende sırf burdaki adım yarışları için aldım telefon taşımak zor oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?