- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Hah süpersin Canım sağol ama güzel terletiyoAaa bu videoyu hatırladım ben 10000 adım yapmıyor canım 4000 falan
Sanırım 10000 adına etkisinde 4000 adım videosuHah süpersin Canım sağol ama güzel terletiyo
Yok anam ben chloe den başkasına inanmammilletin hayatı yalan olmuş eşimmmm 4 bin nerdeeee 10 bin nerdeee
Bende aynı şekilde düşünüyorum biraz kilo verip sonra bölgesel çalışmam lazım canım . ben aslında 3 ana öğün yaptığım zamanlarda ara yapmıyodum acıkmıyodum çünkü . bu hafta nası yapcam karar veremedim niyeyseValla canim ben ara öğün olayini cok seviyorumsende eger başarılı olduysan devam et derim. Ben kalori sayıyorum yine. Sporda senle ayni leslie yaparim. Gecen hafta biraz fitness bolgesel de calismistim ama viraz kilo vermeden zor oldu eniyisi biraz yuruyus ve tempoli olarak tabi devam edip sonra bolgesel calisayim diyorum
Kizlar soyle bisi sorucam. Ben adim sayar olarak samsung healt kullaniyorum da farkettigim kadariyla leslie yaparken sayim yapmiyor. Yani yernde attigin adimi saymiyor sanirim. Eğer oyleyse ben bunu nasil hesaplicamADIM YARIŞ TABLOSU
EŞLER CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM @Night owl
@caroline84Ozzybal
@Aylakkadin@_Vera_
sedulu @neutral
Zeytur E English_teacherrr
@Serina08@pamukskr
@Ceyhans@Emeeelll
@T u t a s t e@MiracHamza
@Dildev@rockandroll
@Tamotuzbesgoztepe
- ADIM YARIŞINDA SADECE ADIMLARA ODAKLANILDIĞI İÇİN SADECE GÜN SONUNDA ATACAĞINIZ TOPLAM ADIMDAN PUAN ALACAKSINIZ KIZLAR!!!!
- Paylaşımlar fotoğraflı olarak yapılmalı.
- Örneğin gün içinde 3 mile leslie 30 dk dans ve 30 dk adımlama yapıp gün sonunda toplam 10.500 adım attınız sadece adımı puana çevirmeniz gerekmektedir.
- Adımlar eşlerle ortak olarak toplanacaktır. Yani @_Vera_ ve
Arrietty_ eş olmuşsa gün sonunsa ikisinin attığı adımlar toplanır ve tabloda o günün hanesine yazılır. - Eşler birbirlerine ortak sporlar ortak diyet tarzı bellirleyebilir.Gün sonunda menülerinizi yazarken eşlerimizi etiketleyip birbirimizin menüsüne nazikçe yorumlar yapmalıyız.Sıkıntılı durumlarda eşler birbirine cezalar verebilir.
- Örneğin @_Vera_ ile
Arrietty_ eşler ve menülerini yazdılar vera eşine eşim bugün suyun çok az sana ceza 3 bardak daha içip 3 ltye tamamla ya da eşim adımların çok az sana ceza olarak sana 1000 adım veriyorum veya eşim gerçekten menün çok güzel yarın birlikte 5 mile leslie yapıp adımlarımızı arttıralım...
Ya benim bildigim kadariyla ara ogun almak vücuda yemek geliyor sinyali verdigi icin daha verimli oluyorBende aynı şekilde düşünüyorum biraz kilo verip sonra bölgesel çalışmam lazım canım . ben aslında 3 ana öğün yaptığım zamanlarda ara yapmıyodum acıkmıyodum çünkü . bu hafta nası yapcam karar veremedim niyeyse
Aaa bu videoyu hatırladım ben 10000 adım yapmıyor canım 4000 falan
milletin hayatı yalan olmuş eşimmmm 4 bin nerdeeee 10 bin nerdeee
Hah süpersin Canım sağol ama güzel terletiyo
Kızlar bu video tam 10000 adım ben bugün bunu yaptım adımları gösteriyorSanırım 10000 adına etkisinde 4000 adım videosu
Bu hafta elimden geldiğince öğün saatlerine ve ara öğün yapmaya özen göstereceğim canım bakalım sunucumuz ne olacak hadi bakalımYa benim bildigim kadariyla ara ogun almak vücuda yemek geliyor sinyali verdigi icin daha verimli oluyor
Vaay süper bunu da yaparız
Kızlar bu video tam 10000 adım ben bugün bunu yaptım adımları gösteriyor
Aynen canım çok iyi terletiyorVaay süper bunu da yaparız
Ben de merak ettimKanki bu indoor step varya 4. Onda cidden 10000 adım oluyo mu denedin mi hiç sen
Bol eksili olsun insallahBu hafta elimden geldiğince öğün saatlerine ve ara öğün yapmaya özen göstereceğim canım bakalım sunucumuz ne olacak hadi bakalım
Madem ödül yaptin bugun sikinti yok kuzum. Yarindan itibaren toparlarizBugün menü yazmak aslında istemiyorum ama yazcam artık mecbureşim bugün izin günü ilan ettim kendime o yüzden böyle oldu kusura bakma şimdiden
@Serina08
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği beyaz peynir ve tulum peyniri 1 kapya biraz roka
Öğle 1 kase tarhana ve çok ince bir dilim kek
Akşam 3 tane küçüktü ama yine de çok oldu ıspanaklı gözleme
Su 2.5 lt
Spor yok
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Aynen yarından itibaren son gaz devam canımMadem ödül yaptin bugun sikinti yok kuzum. Yarindan itibaren toparlariz
Afiyet olsun canımE English_teacherrr
Sabah 1yumurta 1 dilim ekmek hemen elime alip gecistirdim resmen
Öğlen 1 kse mercimek corbasi
1 tabak kru fasulye
1 kase yogurt
Aksam henuz yemedim ama
Haslanmus tavuk ve yogurtlu havuc salatasi
Toplam alinan kalori 1262
@_Vera_Arrietty_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?