Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende aynı şekilde düşünüyorum biraz kilo verip sonra bölgesel çalışmam lazım canım . ben aslında 3 ana öğün yaptığım zamanlarda ara yapmıyodum acıkmıyodum çünkü . bu hafta nası yapcam karar veremedim niyeyse

Kizlar soyle bisi sorucam. Ben adim sayar olarak samsung healt kullaniyorum da farkettigim kadariyla leslie yaparken sayim yapmiyor. Yani yernde attigin adimi saymiyor sanirim. Eğer oyleyse ben bunu nasil hesaplicam bilgisi olan varmi acaba. Samsung healt kullanan arkadaslar vardı. Bi yardimci olur musunuz

Ya benim bildigim kadariyla ara ogun almak vücuda yemek geliyor sinyali verdigi icin daha verimli oluyor

Ya benim bildigim kadariyla ara ogun almak vücuda yemek geliyor sinyali verdigi icin daha verimli oluyor
Bu hafta elimden geldiğince öğün saatlerine ve ara öğün yapmaya özen göstereceğim canım bakalım sunucumuz ne olacak hadi bakalım

Bugün menü yazmak aslında istemiyorum ama yazcam artık mecbur eşim bugün izin günü ilan ettim kendime o yüzden böyle oldu kusura bakma şimdiden
@Serina08
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği beyaz peynir ve tulum peyniri 1 kapya biraz roka
Öğle 1 kase tarhana ve çok ince bir dilim kek
Akşam 3 tane küçüktü ama yine de çok oldu ıspanaklı gözleme
Su 2.5 lt
Spor yok

Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Madem ödül yaptin bugun sikinti yok kuzum. Yarindan itibaren toparlariz

E English_teacherrr
Sabah 1yumurta 1 dilim ekmek hemen elime alip gecistirdim resmen

Öğlen 1 kse mercimek corbasi
1 tabak kru fasulye
1 kase yogurt

Aksam henuz yemedim ama
Haslanmus tavuk ve yogurtlu havuc salatasi
Toplam alinan kalori 1262

@_Vera_ Arrietty_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…