Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yavrum oh ne güzel yapmışsın. Ben chloe yaptim 55 dk birazdan adımlama yapicam

Cok sevindim ortak insallah iyi gider bi hafta dedigin gibi bol eksili
Ben bu hafta biraz taktik değiştireyim diyorum canım sana da danışayım keto ve if beraber mi yapsam yoksa sadece if mi yapsam yoksa 3 ana 3 ara şeklinde mi çok iyi kilo vermiştim if ile aslında keto ile de iyi verdim kafam karıştı spor olarak da yine benim klasik leslie ve yürüyüş şeklinde olur sanırım senin planların neler

ADIM YARIŞ TABLOSU

• ADIM YARIŞINDA SADECE ADIMLARA ODAKLANILDIĞI İÇİN SADECE GÜN SONUNDA ATACAĞINIZ TOPLAM ADIMDAN PUAN ALACAKSINIZ KIZLAR!!!!
  • Paylaşımlar fotoğraflı olarak yapılmalı.
  • Örneğin gün içinde 3 mile leslie 30 dk dans ve 30 dk adımlama yapıp gün sonunda toplam 10.500 adım attınız sadece adımı puana çevirmeniz gerekmektedir.
  • Adımlar eşlerle ortak olarak toplanacaktır. Yani @_Vera_ ve Arrietty_ eş olmuşsa gün sonunsa ikisinin attığı adımlar toplanır ve tabloda o günün hanesine yazılır.
  • Eşler birbirlerine ortak sporlar ortak diyet tarzı bellirleyebilir.Gün sonunda menülerinizi yazarken eşlerimizi etiketleyip birbirimizin menüsüne nazikçe yorumlar yapmalıyız.Sıkıntılı durumlarda eşler birbirine cezalar verebilir.
  • Örneğin @_Vera_ ile Arrietty_ eşler ve menülerini yazdılar vera eşine eşim bugün suyun çok az sana ceza 3 bardak daha içip 3 ltye tamamla ya da eşim adımların çok az sana ceza olarak sana 1000 adım veriyorum veya eşim gerçekten menün çok güzel yarın birlikte 5 mile leslie yapıp adımlarımızı arttıralım...

PANDEMİ VE SOĞUKLARDAN DOLAYI DIŞARIDA YÜRÜYÜŞ YAPAMAYAN ÇITIRLAR İÇİN BİR KAÇ VİDEO ÖNERİM VAR:
1-LESLİE 3 MİLE (EKİPMANSIZ) - 45 DK

2-LESLİE 3 MİE (DİRENÇ BANDI İLE)-45 DK

3-LESLİE 2 MİLE (EKİPMANSIZ) - 30 DK

4-İNDOOR STEP 10.000 ADIM (EKİPMANSIZ)- 32 DK

Kanki bu indoor step varya 4. Onda cidden 10000 adım oluyo mu denedin mi hiç sen

ÖNEMLİ DUYURU

Eş olmak eşinize ve takıma karşı sorumlu olduğunuz anlamına gelmektedir. Ani sağlık sorunları vs. gibi durumlar dışında takıma gelmeyen adımlama yapmayanlar eşlerini mağdur etmiş olmakta...
Eşlerini 3gün mağdur edenler 3 hafta eşsiz kalacak hiçbir tabloda yer almayacaktır.

Valla canim ben ara öğün olayini cok seviyorum sende eger başarılı olduysan devam et derim. Ben kalori sayıyorum yine. Sporda senle ayni leslie yaparim. Gecen hafta biraz fitness bolgesel de calismistim ama viraz kilo vermeden zor oldu eniyisi biraz yuruyus ve tempoli olarak tabi devam edip sonra bolgesel calisayim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…