Yavrum oh ne güzel yapmışsın. Ben chloe yaptim 55 dk birazdan adımlama yapicamsedulu eşim nirdesinnn
45 dk leslie yapıldı
20 dk P90x3 yapıldı 30 dk aslında o program ama 20yi zor yaptım akşam tekrar yapcam sen naptın o kadar İbrahim tatlıses capsi döndü ki artık herkese cano diyorum canoo naptın canoooo
@_Vera_ canım bu haftayı eşsizmiyim?Night owl & caroline84
Ozzybal & A Aylakkadin
@_Vera_ &sedulu
@Arriety_ &Zeytur
E English_teacherrr & @Serina08
pamukskr & Ceyhans
E Emeeelll &North River
M MiracHamza & D Dildev
rockandroll & Tamotuzbesgoztepe
Yeni eşlerimiz hayırlı olsun kızlar
Degilsin gözünden kacdi diyecegim de özelden konusmustuk :)@_Vera_ canım bu haftayı eşsizmiyim?
Ben bu hafta biraz taktik değiştireyim diyorum canım sana da danışayım keto ve if beraber mi yapsam yoksa sadece if mi yapsam yoksa 3 ana 3 ara şeklinde mi çok iyi kilo vermiştim if ile aslında keto ile de iyi verdimCok sevindim ortak insallah iyi gider bi hafta dedigin gibi bol eksili
EŞLER | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
| ||||||||
A Aylakkadin | ||||||||
@_Vera_ | ||||||||
| ||||||||
E
English_teacherrr
@Serina08 | ||||||||
| ||||||||
E
Emeeelll
| ||||||||
M
MiracHamza
D Dildev | ||||||||
|
Hayırlı olsun eşim ikimizede bol eksili bir hafta olsun
Kanki bu indoor step varya 4. Onda cidden 10000 adım oluyo mu denedin mi hiç senPANDEMİ VE SOĞUKLARDAN DOLAYI DIŞARIDA YÜRÜYÜŞ YAPAMAYAN ÇITIRLAR İÇİN BİR KAÇ VİDEO ÖNERİM VAR:
1-LESLİE 3 MİLE (EKİPMANSIZ) - 45 DK
2-LESLİE 3 MİE (DİRENÇ BANDI İLE)-45 DK
3-LESLİE 2 MİLE (EKİPMANSIZ) - 30 DK
4-İNDOOR STEP 10.000 ADIM (EKİPMANSIZ)- 32 DK
denemedim canım yaptım leslieden daha hızlı akıyor ama saatim bozuktu o zaman saymamışKanki bu indoor step varya 4. Onda cidden 10000 adım oluyo mu denedin mi hiç sen
Tamam canım sağol bende yapmıştım da tel den açtığım için video yu sayamadım bi denerim olmazsa yarındenemedim canım yaptım leslieden daha hızlı akıyor ama saatim bozuktu o zaman saymamış
Aaa bu videoyu hatırladım ben 10000 adım yapmıyor canım 4000 falanTamam canım sağol bende yapmıştım da tel den açtığım için video yu sayamadım bi denerim olmazsa yarın
milletin hayatı yalan olmuş eşimmmm 4 bin nerdeeee 10 bin nerdeeeAaa bu videoyu hatırladım ben 10000 adım yapmıyor canım 4000 falan
Valla canim ben ara öğün olayini cok seviyorumBen bu hafta biraz taktik değiştireyim diyorum canım sana da danışayım keto ve if beraber mi yapsam yoksa sadece if mi yapsam yoksa 3 ana 3 ara şeklinde mi çok iyi kilo vermiştim if ile aslında keto ile de iyi verdimkafam karıştı spor olarak da yine benim klasik leslie ve yürüyüş şeklinde olur sanırım senin planların neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?