- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Evet canimKızlar menüler paylaşılcakmı gene?
Eveett inşallah eşimHayırlı olsun eşim ikimizede bol eksili bir hafta olsun
Ooo süper.
Kızlar bu video tam 10000 adım ben bugün bunu yaptım adımları gösteriyor
Evet paylasilmadigi gün yok :)Kızlar menüler paylaşılcakmı gene?
Evet canım takımda her gün menü paylasmak zorunluKızlar menüler paylaşılcakmı gene?
Masallah hic zorlanmadan su icenlerden misin
2 litrelik şık bi sürahi almıştım kendimi şartladım 2 kez bitircem diye ve hiç zorlanmadan içiyorum tek sıkıntı lavaboMasallah hic zorlanmadan su icenlerden misin
Portakalli kereviz hic yemedim. Ama gorunce hep canim ister. Birgun denemem gerek. Guzel tarifin varsa paylasir misinKahvaltı (418 kalori )
1 yumurta
1 yk tahin pekmez
13 gr zeytin
31 gr peynir
101 gr domates
46 gr ekmek
250 ml şekersiz çay
Ara öğünler ( 309 kalori)
41 gr mısır gevreği
200 ml süt
1 maden suyu
1 haşlanmış yumurta
Öğle/ Akşam (818 kalori )
151 gr tavuk eti
189 gr portakallı kereviz
113 gr iç pilav
149 gr yoğurt
250 ml karışık meyve suyu
Toplam 1535 kalori
Su 2 lt
Adımları sonra yazarım
Ben de bugün ilk defa yaptım bayıldımPortakalli kereviz hic yemedim. Ama gorunce hep canim ister. Birgun denemem gerek. Guzel tarifin varsa paylasir misin
Allah allah bana saymıyor gibi geldi emin olamadim@Serina08 ben de Samsung health kullanıyorum, bana leslieleri sayiyor gibi geliyor, sadece biraz geriden sayıyor.
Canım bende bunu leslieden daha çok sevdim daha hareketli ama 10000 adım olmuyor.
1 kerevizPortakalli kereviz hic yemedim. Ama gorunce hep canim ister. Birgun denemem gerek. Guzel tarifin varsa paylasir misin
Canım ben de kullanıyorum o programı leslie yi filan sayıyorAllah allah bana saymıyor gibi geldi emin olamadim
Öyle bi imkanınız varsa çok güzelBizde evdeydik aslinda ama ani bir kararla köye gidiyoruz. Zatn yasakda var. Cocuklar cok tikildi kaldi ya. En azindan bahcede falan oynasinlar 2 3 gun.
Bende denedim bunuCanım bende bunu leslieden daha çok sevdim daha hareketli ama 10000 adım olmuyor.
portakallı kereviz mii en sevdiğim bugün yedimPortakalli kereviz hic yemedim. Ama gorunce hep canim ister. Birgun denemem gerek. Guzel tarifin varsa paylasir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?