Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı (418 kalori )

1 yumurta
1 yk tahin pekmez
13 gr zeytin
31 gr peynir
101 gr domates
46 gr ekmek
250 ml şekersiz çay

Ara öğünler ( 309 kalori)

41 gr mısır gevreği
200 ml süt
1 maden suyu
1 haşlanmış yumurta

Öğle/ Akşam (818 kalori )

151 gr tavuk eti
189 gr portakallı kereviz
113 gr iç pilav
149 gr yoğurt
250 ml karışık meyve suyu

Toplam 1535 kalori

Su 2 lt

Adımları sonra yazarım

Portakalli kereviz hic yemedim. Ama gorunce hep canim ister. Birgun denemem gerek. Guzel tarifin varsa paylasir misin

Canım bende bunu leslieden daha çok sevdim daha hareketli ama 10000 adım olmuyor.

Portakalli kereviz hic yemedim. Ama gorunce hep canim ister. Birgun denemem gerek. Guzel tarifin varsa paylasir misin
1 kereviz
2 patates
2 havuç
1 soğan
Tuz
1 / 4 tavuk bulyon
1 bardak portakal suyu
1 bardak normal su
Sıvıyağ

Düdüklü tencerede yaptım

Tencereye sıvı yağı koy üzerine doğranmış soğanları ve tuzu koyup 10 15 sn sotele sonra havuçları ekle 1 2 dk sotele kereviz ve patatesleri ekle ,bulyon kullanıyorsan onu da ekle ,portakal suyunu ekle karıştır 1 bardak normal suyu da ekle
Tuz ayarını yap üzerinin yeşil yaptıklarından kıyılmış 1 yk kaşığı kadar ekledim
Düdüklüde 10 dk da pişti

Son düzenleme:
portakallı kereviz mii en sevdiğim bugün yedim muhakkak dene ozrengin abladan farklı yapıyorum ben sadece kereviz ve havuç ve portakal suyu ile pişiriyorum sonra yeşil sağlıklı olan yapraklarını piştikten sonra doğrayıp üstüne döküyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…