Olur tabii kiBen belki yarin ölçü alamayabilirim, Cuma günü bildirim yapsam olur mu?
Keto degil mi kaptan sut yogurt ekmek meyve yasak olan?Aa ketoya mi gecis yapmistin diyetisyen ile?
Kacirmisim ben onu
Ben bilmem eşin bilir cezanı
Benim hazır ölçülerim chloe programı bitince almıştımGaliba bu en Güncel degil. Kendimi de eklemistim. Birazdan bakayim yine
Yemek yedik biraz adımlama yapicam ama favori film serisi başlamışKızlar akşamınız nasıl geçiyor ?? nasılsınız ??
Çok hoş buldumHosgeldiniz
Ölcüm tablosu
Kullanici Baslangic Toplam -cm Kol Gögüs Bel Kalca/Basen Bacak Göbek @Ozlemlerhayallar 07.11.2020 32 92 85 100 56 95 @nanekekik 07.11.2020 31 97.5 92.5 122 62 104 @Sivaskayseri 07.11.2020 - 17 cm 41 100 96 120 71 110 @JaneRizzoli 26.06.2020 - 45 cm 87 65 92 52 71 @_Vera_ 07.11.2020 32 93 80 100 56 93 @Fulyaa21 05.12.2020 31 98 91 101 62 100 sedulu 05.12.2020 28 94 80 104 55 96 @Ceyhans 05.12.2020 29 95 90 95 50 101 @Ozzybal 05.12.2020 31 106 87 125/127 72 103
Katilmak isteyen varsa ölcü alsin :) Yarin ekleyeyim listeye
Kizlar ,listede olanlar
Yarin güncel ölcü unutmayiniz
Tamam canim. Ekliyecegim yarin toplucaEki Görüntüle 2754011
Arrietty_ benim ölçülerim bu şekilde canım. Bugün almıştım bende incelme takibi yapayım diye.
Yolla ozaman KuzuBenim hazır ölçülerim chloe programı bitince almıştım
Ben süperim kaptanım 1 saat zumba yaptım smdide çay içiyorum sporumu daha tamamlamadım gecenin sonuna doğru atarım inşKızlar akşamınız nasıl geçiyor ?? nasılsınız ??
şuan siz yeni üye olduğunuz için bir deneme süresi var bunu biz değil de kadınlar kulübü editörü belirliyor haklı olarak şöyle ki mesela bazen bir üye geliyor esas listeye alsak 3 gün sonra bir daha gelmiyor o zaman cuma yarışında yüzdeleri toplanan üyelere haksızlık oluyor yüzdeyi düşürüyor.Deneme süresince kilo vermeniz devam ederse esas listeye girebiliyorsunuz esas liste ne demek şöyle ki şuan kendimden örnek vereyim takımdayım ama izne ayrıldığım için esas listede değilim cuma günü yaptığım kilo bildirimi 4.takımı yarışta temsil eden bildirimler içine alınmıyor liste dışı olarak alınıyor deneme süresindeki üyeler de öyle deneme süresi bitince esas listeye girerseniz eğer verdiğiniz bildirimler cuma yarışında takımı temsil edicek. Dilim döndüğünce açıklamaya çalıştım uzun oldu ama açıklayıcı olsun istedim.Yeni katılan diğer kızları da etiketliyim belki onlar da merak ediyordur bu konuyu.Asıl takıma girmek ne demek, takımda değil miyiz şimdi:)
12.645teyim şuannnO zaman akşama kadar 4 bin daha çıkar sanki
öyle yapıyorum uzun zaman sonra eksi gördüm pazartesi bakalım cumaya ne olacakCanim bence biraz degistir duzenini ya iyice azalt yada biraz artir gunluk kalorini
güzel menü canım
ahh kindeeer o zaman eşin vermezse ben veririm ceza ama be ödev yapıyorum bir yandan kafam karışık @seduluyu etkiketleyip cezanı iste olur mu ahahahaha
kır pidesi olmayaydı iyiydi canım seninde eşin ceza vermezse
güzel menü
afiyet olsun kaptanımBende menü yazayim
Sporum daha bitmedi ama
Az ara verdim. Regl agrim cok. Biraz soguk havada yurumustum. Nasil iyi geldi agriya. Sogukdan dondum cunku
Kahvalti 7.00
2 haslanmis yumurta
1 avuc roka
20gr Mozarella
Yarim domates
Ögle 12.30
100 gr mozarella
1 avuc roka
Yarim domates
4-5 zeytin
Ara 16.00
5 brezilya bademi
Aksam 17.30
7 kücük tavuk köfte
3 yk Karnibahar püresi.
üstüne süs olarak hindifüme ve onun yaginda kavrulmus sogan
sedulu @_Vera_
ayy azıcık yemişsin halsiz kalmaz mısın bu kadarcık yemekle
süper menü ve spor
afiyet olsun canım
şahaneee sabırsızlıkla bekliyorum bildiriminiBen süperim kaptanım 1 saat zumba yaptım smdide çay içiyorum sporumu daha tamamlamadım gecenin sonuna doğru atarım inş
Ay çok mu abarttım birden gaza geldim genede beklentiyi çok yüksek tutmayın sizşahaneee sabırsızlıkla bekliyorum bildirimini
Ben en iyisi biraz daha şaapıyım kalkıym da birden çok abarttım gibi olduuuuAy çok mu abarttım birden gaza geldim genede beklentiyi çok yüksek tutmayın siz
Alinti da yaptim kayip olmasin arada :)
Sorun degil kaptan yarına tekrar yazarım kaybolursaAlinti da yaptim kayip olmasin arada :)
Bu değerlerle program beni “tıknaz” diye tanımladı. Nasıl kötü hissettim kendimiTamam canim. Ekliyecegim yarin topluca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?