Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ benim ölçülerim bu şekilde canım. Bugün almıştım bende incelme takibi yapayım diye.

Asıl takıma girmek ne demek, takımda değil miyiz şimdi:)
şuan siz yeni üye olduğunuz için bir deneme süresi var bunu biz değil de kadınlar kulübü editörü belirliyor haklı olarak şöyle ki mesela bazen bir üye geliyor esas listeye alsak 3 gün sonra bir daha gelmiyor o zaman cuma yarışında yüzdeleri toplanan üyelere haksızlık oluyor yüzdeyi düşürüyor.Deneme süresince kilo vermeniz devam ederse esas listeye girebiliyorsunuz esas liste ne demek şöyle ki şuan kendimden örnek vereyim takımdayım ama izne ayrıldığım için esas listede değilim cuma günü yaptığım kilo bildirimi 4.takımı yarışta temsil eden bildirimler içine alınmıyor liste dışı olarak alınıyor deneme süresindeki üyeler de öyle deneme süresi bitince esas listeye girerseniz eğer verdiğiniz bildirimler cuma yarışında takımı temsil edicek. Dilim döndüğünce açıklamaya çalıştım uzun oldu ama açıklayıcı olsun istedim.Yeni katılan diğer kızları da etiketliyim belki onlar da merak ediyordur bu konuyu.
D Dildev Zeytur M MiracHamza rockandroll Flipendo E Emeeelll caroline84 Tamotuzbesgoztepe @Serina08
O zaman akşama kadar 4 bin daha çıkar sanki
12.645teyim şuannn
Canim bence biraz degistir duzenini ya iyice azalt yada biraz artir gunluk kalorini
öyle yapıyorum uzun zaman sonra eksi gördüm pazartesi bakalım cumaya ne olacak
İyi akşamlar
Su 3 lt

Arrietty_ @_Vera_ sedulu @Serina08 evine gelebildin mi canım
güzel menü canım
Arrietty_
@_Vera_
sedulu
H3RA_

2 bucuk litre su içildi
Kinder için cezama razıyım
ahh kindeeer o zaman eşin vermezse ben veririm ceza ama be ödev yapıyorum bir yandan kafam karışık @seduluyu etkiketleyip cezanı iste olur mu ahahahaha
Arrietty_ @_Vera_ sedulu @Ayse_M
Gündüzevde degildim carsidaydik yemek firsatida olmadi bir kir pidesi yedim cok acikmistim. Ama ceza varsa sikinti yok
kır pidesi olmayaydı iyiydi canım seninde eşin ceza vermezse sedulu etiketler misin ahahah ne kadar sorumluluk sahibi bir kaptan yardımcısıyım
güzel menü adımlar da şahane
afiyet olsun kaptanım
@arrietty @_Vera @Ceyhans
05.30 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin
18.30 1 baget haşlama
Haşlama brokoli
2 kaşık kuru fasulye
Su 2lt
Oruçlu idim su içemedim
ayy azıcık yemişsin halsiz kalmaz mısın bu kadarcık yemekle
süper menü ve spor
afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…