- 19 Aralık 2020
- 725
- 1.918
- 63
- 38
Kopenhag a yakınım. Birkerød'dayım. Yoksa yakınmıyız?1.olan hem kilo verme hemde adim yarisinda ki kisilere olabilir :))
O_sevincli_ki hangi sehirdesin acaba merak ettim
Degiliz malesef. Jylland de AarhusdayimKopenhag a yakınım. Birkerød'dayım. Yoksa yakınmıyız?
Çok teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun cnm bol yürüyüşler bol bol zayıflamalar
Canim bence biraz degistir duzenini ya iyice azalt yada biraz artir gunluk kaloriniYa inanılmaz sıkıcı bişey ben 2 aydır belki daha fazla yani çoook uzun süredir sabitim ama bir gün kırılacak inşallah 65 görmeden eksi gördüm demiyorum 66 içinde dönüp duruyorum çünkü
HosegledinMerhabalar herkese :)
Aranıza bugün katılıyorum. Umarım kabul edilirim.
Ruhsal olarak kendimi oldukça yalnız hissettiğim, depresif bir dönemdeyim ve bu da sağlığıma/ kiloma yansıdı.
Formu alttaki şekilde doldurdum. Devamı için yönlendirebilirseniz çok sevinirim.
Kullanıcı Adı : Osev
İsim (İsteğe Bağlı ): Özden
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Yaşadığınız şehir: Danimarka
Boyunuz : 171
Kilonuz: 76,8
Hedef kilonuz : 66
Kilo alma hikayeniz : Bir sene önce yurtdışına taşındık. Yalnızlık, yabancılık ve artık yoğun çalışmama, ev hanımlığı...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Fıtığım var ve artık aldığım kiloları taşıyamıyorumbir de çocuk planlıyoruz.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Bende termal kemer kullaniyorum yillqr once aldim dogru düzgün kullanmamistim bugunler3 nasipmisBende yürüyüşe çıkınca göbegimi ve bacaklarımı streçliyorum
Evde leslie yapabilirsin canim hem eglenceli deFasting yapmaya başladım. 8-16:00 arası yiyorum. Farsecret a bakacağım belki kalori de eklerim. Hava -4 derece burada yürüyüş pek mümkün değil bu aralarama başka önerilere açığım tabiki. Haftada 3 gün pilates yapıyorum online, onu ayrı iletirim.
Hayalim o taraflara gelmek, orada yaşamakDegiliz malesef. Jylland de Aarhusdayim
Burda da hava - 4
O kadının sesine dayanamıyorum, başka bir çözüm bulayım.Evde leslie yapabilirsin canim hem eglenceli de
Hoş buldum :)Hosegledin
Indoor var canim yaz youtube da var birde ona bak ıstersenO kadının sesine dayanamıyorum, başka bir çözüm bulayım.
Ben bilmem eşin bilir cezanı
Güzel video stepper hiç boş yatar mi yahuEvde stepper var ama oyle Bos duruyor
Su videoyu buldum yapacagim
Sira gelmiyor dicem de, yok oyle birseyGüzel video stepper hiç boş yatar mi yahu
Ya ben çok seviyorum stepper benimkini vermeseydim kesin yapardım. Alayım bari yeniden. Videoya baktım gayet güzel enerjik müzikler hem adımda güzel atılır bu videodaSira gelmiyor dicem de, yok oyle birsey
Aliskanlik haline getirsem keske. Durmaz oyle kosede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?