Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Erkekler büyük popoyla aşk yaşarlar konu nerelere gidiyor böyle

Yok be dediğin kadar kötü olsaydı Kardashianlar ünlenemezdi, başka meziyetleri de yok zati gariplerimin. Millet şişirtmek için para harcıyor. Şaka bir yana ince bacak çıkık pop bence çok kadınsı

Belki ben cok katiyim
Börek varsa ekmek olmasaydı dicem.
Yoksa guzel
Tek ogun yapmadin degil mi? If demistin sanki?
Evet evet 3 öğünlük int.fasting. Sabah ilk o böreği yedim (yoksa gözüm kalacaktı), ekmek gün sonundaydı.
Yazıp neler yediğimi gördükten sonra ben de kendime kızdım biraz...

Evet evet 3 öğünlük int.fasting. Sabah ilk o böreği yedim (yoksa gözüm kalacaktı), ekmek gün sonundaydı.
Yazıp neler yediğimi gördükten sonra ben de kendime kızdım biraz...
Cok da kizma kendine :)
Daha Ilk gun
Makrolara ne diyor peki?
Kac gr karbonhidrat,protein, yag? Kac saatlik IF peki?
Evden mi calisiyorsun sende?
Jylland e mi gelmek istiyorsun yoksa Aarhus mu :))
Kopenhag bana cook buyuk geliyor. Ne kadar burasi 2. Buyuk sehir olsada cok farkli

Uygulamada ne çok veri varmış... Biraz yağ fazla, o da peynir yüzünden tabi. Allasen çedar nedir diyette yaa
Bir sene oldu benim gelişim, eşim iş teklifi alınca ben de istifa edip onunla beraber geldim. Valla Aarhus asıl isteğim yer. Benim sektörüm tekstil, asıl oralarda çalışabilirim.

Eklentiler

• Screenshot_20210104-200024_FatSecret.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 21
Cheddar kotu degil ki. Saglikli yag. Icinde ki karbonhidrat in cok dusuk olduguna eminim. 100 gr da 5 gr karbonhidrat dan az var ise harika secenek.
Aslinda Danimarka tekstil de baya basarili. Kendi markalari cok.
Bizim danimarkali gelinin annesinin bolumu.
Cok kolay is buluyor. Kadin sklinca bir baska firmaya geciyor

adımımım 15 bini zumbayla yaptım deli gibi oynadım başta eşim ve cocuklar baktılar güldüler biraz bnle oynadılar hatta video bile cekmişler ama Bi müddet sonra alıştılar kaale almadılar yokmuşum gibi davrandılar tek öğün if'e devam çok iyi geliyor bana aralıklı oruç eski motivasyonum da geri geldii bekle beni 55 desem çokmu abartırım acaba ilk hamileliğimden once o kilolardydm 49 kiloydum 1.71 boya eşimin annanesi hastamı bu kız demiş ama kemikli oldugum için çok kötü zayıf kemik torbası gibi durmuodum o kilolar imkansız artık da 58 olsam yeter bana inşşş olurum bu gazla

Eh kadın Dan ise kolay tabi. Dışardan gelen sadece ing konuşan beni kim napsın. Çok görüşme yaptım buaralardan da olmadı. Biraz da ona kafayı takıp kilo aldım.
TR de LCWaikikideydim ,e burda kimse de bilmiyor tabi.

Az karbo, dengeli protein/yağ almaya çalışıyorum. Bakalım daha yeni başlıyoruz

Iyi akşamlar kızlar. Harikasınız
Ben de menümü yazayım.
Sabah:
2 wasa ve peynir.
2 zeytin.

Ara: 1 Türk kahvesi
1 kuru incir
1 avuç fıstık

Aksam: 6 kaşık barbunya yemeği
Yoğurtlu kereviz salatası
Su: 2litre
Bilekligim geldi bu akşam
Adim sayımı birazdan gönderirim. Hafta içi canlı derslerden dolayı çok adım olmuyor gerçi
Arrietty_ @_Vera_ sedulu North River

Malesef dil e cok onem veriyorlar. Ingilizce cogu yerde yeterlidir ama Danimarkada önce danca diyor Adamlar.
Umarim bulusursun is.
LCW bilmiyorlar evet. Gerci kopenhag da Zara, mango da isvec veya ingilizce konusan magza calisnalarina denk geldim ben hep. Pes etme

Ben satınalma mühendisiyim, yani bir ürün kaça mal olur, max kaça satılır aman efendim bu mont vs bu kadar para etmez diyenim
Bir senedir dinleniyorum buarada bir bakıma. Belki de çocuk yapma zamanım gelmiştir
Hele kilolarımı vereyim de...

Bizim boyumuz aynı ama en son lisede fln 58 kilodaydım sanırım ben
Yakından takip edeceğim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…