Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün 16:00 da yeme işini tamamladım. Bundan sonra sadece bitki çayı olacak.
Bir saatlik mat pilatesten de şimdi kalkıyorum. Adım:6513.
Tüm delillerimi de ekliyorum
Nasıl sizce? Olur mu, gider mi 10 kilo hemen bu şekilde?

Eklentiler

• 20210104_191537.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20210104-191515_FatSecret.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 18
P90x3 bugun yalan oldu

Sporu bitirdim Devam edemedim. Suan sicak su torbasi ile yorgan altindayim

30dk Bikeerg
15 dk Eva fitness stepperli video
14bin adim

Su 2 L
2 kupa yesilcay
sedulu @_Vera_
İyi bile yapmışsın regl ağrısıyla. Ben o durumdayken yürüyemiyorum bile.

İyi bile yapmışsın regl ağrısıyla. Ben o durumdayken yürüyemiyorum bile.
Birde is yerinde basladi. Kala kaldim bir ara. Cok agrili Olur benim regl. Isden gelince soguk da yurudum. O iyi geldi. Dondu cunku heryerim hissetmedim. O gazla bisiklete ciktim. Aksam yemegi sonra 1 saat gecti youtube videosu yapayim dedim yarin kaldi.
Bana yuruyus cok iyi geliyor. Ama hava soguk cikmam daha

ahahaha regl dondu eve gidince çözünde devam etti diceksin sandım çoook geçmiş olsun sen zaten çok yoruluyorsun işte dinlendir güzelce vücudunu zaten yapmışsın yapcağın kadar

ibrahim tatlısesin sevdiği kadın tipi bkz: dam üstünde un eler dam üstünde un eler tombul tombul memeler şarkısında geçen tombul meme tombul vücutta bulunur bilgisiyle gereksiz bir konuşma yapmış bulundum kaptanım kusuruma bakma

ahahaha regl dondu eve gidince çözünde devam etti diceksin sandım çoook geçmiş olsun sen zaten çok yoruluyorsun işte dinlendir güzelce vücudunu zaten yapmışsın yapcağın kadar
Bugun azcik rahattim
O degilde 7haftalik dogum iznim kalmisti. Nisan da izne ayriliyorum. 4 haftalik yaz tatilim ile baglasam super Olur

Bugun azcik rahattim
O degilde 7haftalik dogum iznim kalmisti. Nisan da izne ayriliyorum. 4 haftalik yaz tatilim ile baglasam super Olur
ya senin kız 5 yaşında değil mi nasıl doğum iznin vaar türkiyede 6 ayda bitiyor diye biliyorum

Malesef benimde ağrılı olur, evlenince geçer dediler, anne olunca geçer dediler. Alakası yok nerdeyse menapoza giricem hala ağrılı. Bazen kasılır kalırım adım atamam. Çok geçmiş olsun çok üşütme kendini, üşütmekte ağrıyı artırıyor.

ya senin kız 5 yaşında değil mi nasıl doğum iznin vaar türkiyede 6 ayda bitiyor diye biliyorum
46 haftaydi galiba toplam izin.
9 yasina kadar kullanma hakkin var eger hepsini kullanmadiyssn. Kizda kullanmadim kuzum erken basladi krese. 9 aylik iken.
Buranin o izni guzel.
Ama isvec ve finlandiyanin ki daha güzel

her yerim toplu bir oralar cücük gibi Göğüs ölçüm 90 ama kaplı sütyenle ölçtüm.

Ayni seyi dediler. Biraz azalma oldu iki dogum sonrasi. Son 2 senedir bekarlikdaki halimden beterim. Kiz kardesim de hic olmadi agri. Neye gore acaba bu sancili regl
Sanada cok gecmis olsun, ne cektik su regl agrisindan.

her yerim toplu bir oralar cücük gibi Göğüs ölçüm 90 ama kaplı sütyenle ölçtüm.
ayyynı ben ama benim popoda maşallah kardashianlar görse kayıp bacımız diye sarılacak bana napsam erimiyor popo bende kabullendim platesle bari güzelleştiriyim dedim silikonla şişirmiş gibi oldu bu seferde büyük popo pişmanlıktır kızlar

Belki ben cok katiyim
Börek varsa ekmek olmasaydı dicem.
Yoksa guzel
Tek ogun yapmadin degil mi? If demistin sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…