- 11 Ağustos 2020
- 124
- 589
- 18
- 31
Evet ben bekarken baya iyiymdm ne zaman evlendim 3 ayda tıkındım evde yedim yedim 3 ay sonra 63 kiloyla hamile kaldm 86 kiloyla doğuma gidip 70 kiloyla eve geldm lohusalıkta geri işte aldn biraz snra 73 le 2. Cocuga hamile kaldm 4 sene sonra 76 ile doğuma gittim geldiğimde hamile kaldıgım kilodan dha azdım gene lohusalıkta aldım en son 77yi gordum Bi dur artık ddm 3 ayda 15 kilo verdim if'le 62ye düştüm sonra gene homini gırtlak yedm ve suan 67 kiloyum inş hepimiz mutlu olcagımız kilolara ineriz ve daimi olur sizde çok strese grmyin hersey olacağına varır vardır bundada bir hayır belki bebişinz olur bu arada ve butun stresi sıkıntınızı alır hakkınızda hyrlısı olsun inş :))Bizim boyumuz aynı ama en son lisede fln 58 kilodaydım sanırım ben
Yakından takip edeceğim ...
Evet ben bekarken baya iyiymdm ne zaman evlendim 3 ayda tıkındım evde yedim yedim 3 ay sonra 63 kiloyla hamile kaldm 86 kiloyla doğuma gidip 70 kiloyla eve geldm lohusalıkta geri işte aldn biraz snra 73 le 2. Cocuga hamile kaldm 4 sene sonra 76 ile doğuma gittim geldiğimde hamile kaldıgım kilodan dha azdım gene lohusalıkta aldım en son 77yi gordum Bi dur artık ddm 3 ayda 15 kilo verdim if'le 62ye düştüm sonra gene homini gırtlak yedm ve suan 67 kiloyum inş hepimiz mutlu olcagımız kilolara ineriz ve daimi olur sizde çok strese grmyin hersey olacağına varır vardır bundada bir hayır belki bebişinz olur bu arada ve butun stresi sıkıntınızı alır hakkınızda hyrlısı olsun inş :))
Aslında belli değil plan program yapıyordum bende ne yapsam diyesedulu senin aksam yemegin simdiden bellidir yarine. Ne yapacaksin :)?
Valla yedikten sonra ben naptım dedim ama iş işten çoktannn geçmiştiHem makarna var hem kinder hiç mi için sızlamadı
Oğluşu oturt göbeğine 3*15 mekik çek canım. Adımların zaten yüksektir, bahaneyle bölgesel çalışmış olursun.
Harikasın eşimmEki Görüntüle 2754099
Kızlar bugün ki adım sayım budur. Ofiste oturarak çalıştığım için akşama kadar 1.500 civarındaydı. Kalanı tempolu harıl harıl yürüyüşle yapıldı. Aferin bana
45 puan merdiven
50 puan bölgesel
521.4 adım puanım
2 lt su, 1 lt dukan birası bitti
Arrietty_ @_Vera_ Zeytur
Rica ederm hep birlikte başarıcazz biz hep burdayızAmin
Yalnız olmadığı bilmek gerçekten güzelmiş.
Teşekkür ederim.
Ben de seviyorumYemek yedik biraz adımlama yapicam ama favori film serisi başlamışonu da bırakamıyorum harry potter
Ay dimi seneler geçse de başka benim için o seri. Bir kaç film serisi daha var öyle ezbere bildigim sahneleri dönüp dolaşıp izliyorum onları her seneBen de seviyorum
Sen de benim gibi börekçisin galiba, bir tek böreğe dayanamıyorumBugün 16:00 da yeme işini tamamladım. Bundan sonra sadece bitki çayı olacak.
Bir saatlik mat pilatesten de şimdi kalkıyorum. Adım:6513.
Tüm delillerimi de ekliyorum
Nasıl sizce? Olur mu, gider mi 10 kilo hemen bu şekilde?
Offf... Börek başta, sonra simit, taze sıcak ekmekSen de benim gibi börekçisin galiba, bir tek böreğe dayanamıyorum
Simit deyince bende akan sular duruyorOfff... Börek başta, sonra simit, taze sıcak ekmek
Aynen ya bende kaçırmışımMerhaba kizlar anca eve attım kendimi aonra bavul bosalt falan derken anca kendimi buraya attim neler kacirmisim
Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?