- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Sagol ortak kahvaltimi yaltim ben yumurtq peynir klasik kahvalti. Simdi temizlik yapicam baya sonrada lesli falan sen neler yapıyorsunHarikasın canım maşallah
Bende birazdan yapacağım kahvaltımı canım yumurta haşlanmış ve peynir zeytin yeşillik var . afiyet olsun sana da .bende yine bugün 10000 adım hedefi leslie yapma planım varSagol ortak kahvaltimi yaltim ben yumurtq peynir klasik kahvalti. Simdi temizlik yapicam baya sonrada lesli falan sen neler yapıyorsun
Allah kabul etsin oruçlarını canım bende tutmaya başlamıştım hamilelik borçlarım vardı da bıraktım yaa metabolizmam yavaşlar mı kilo vermem durur mu diyeGunaydn herkesee bgun oruç degilim malesef regli oldm ama oruçmusum gibi devam etmeyi düşünyrm birazdan Bi dukan birası yaparım onu içerim yemege kadar bakalm akşamda sporumu yapar günü bitiririm
Amin Cumlemizinkini bana iyi geliyor if yaptgm için baktım 20 saat ztn aç kalıyorm ddm Bn kazalarımı tutayım kilo vrrmem de de sıkıntı olmuo şükür braz dha dvm ettiririm böle Allah kısmet ederseAllah kabul etsin oruçlarını canım bende tutmaya başlamıştım hamilelik borçlarım vardı da bıraktım yaa metabolizmam yavaşlar mı kilo vermem durur mu diye
Bende mi böyle yapsam sahursuz yapıyosun sanırım demi canımAmin Cumlemizinkini bana iyi geliyor if yaptgm için baktım 20 saat ztn aç kalıyorm ddm Bn kazalarımı tutayım kilo vrrmem de de sıkıntı olmuo şükür braz dha dvm ettiririm böle Allah kısmet ederse
Evet sahursuz Bn hep sahursuz tuttuğum için oruclarımı zorlanmadım hiç istersen aralıklı oruç konusunu biraz araştır derm beni baya memnun ettirdi sonuçlar iyi yani tabi herhangi Bi saglık problemin yoksaa canımBende mi böyle yapsam sahursuz yapıyosun sanırım demi canım
Yok canım bende 16 8 yapıyodum ilk başladığımda diyete çok da güzel sonuç aldım da eşimden dolayı devam edemedim ben bunu yapayım olmazsa böyle olmuş olur hemde borçlarımı tutarımEvet sahursuz Bn hep sahursuz tuttuğum için oruclarımı zorlanmadım hiç istersen aralıklı oruç konusunu biraz araştır derm beni baya memnun ettirdi sonuçlar iyi yani tabi herhangi Bi saglık problemin yoksaa canım
Marka olarak ne canim bisuru var ya inter xiomi falan bilemedim hangisini alayimGünaydın kızlar
@Serina08 canim ben bir seneyi geçti miband4 kullanıyorum şimdi yenisi cikti miband5. Memnunum hem adım sayıyor hem egzersiz yaparken kaç kalori yaktın onu hesaplıyor uykunu takip ediyor falan filan
Xiaomi canımMarka olarak ne canim bisuru var ya inter xiomi falan bilemedim hangisini alayim
Ya sen benden zayıfsın kilo olarak ama benim göbek 90 cm ben yanlış mi ölçüyorum. Before after falan fotoğrafın varsa yüklesene canım.Günaydın arkadaşlar
Arrietty_ ölçülerim
Göğüs _93
Kol_29
Bel_87
Göbek _99
Kalça _91
Bacak_48
Toplam 12 cm lik incelme olmuş ama istemedigim yerlerden kalça ve bacaktan gitmiş
Onların yerine göbekten gitse daha iyiydi
Eğer sürekli oluyosa bu gecikmelerin bi git derim canım bi kontrol edilsin . hastasın zorlama kendini adım atacam diye canımYarına randevu alacaktım kadın doğuma sabah uyandığımda regl olmuşm 19.gündü bugün acaba regl 3. günü gitsemmi gitmesemmi bilemedim..
H3RA_ sanırım bugün adım atamıcam ama 6 bini zorlayacam karnım çok ağrıyor
Herkese günaydın, Vera cım adımlaman ödev yoğunluna göre harika. Dün nette bir yazıya denk geldim, aklıma sen geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?