Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne güzel rahatlayacaksın demek bu, vücudun ödemde yapmıştır bu süreçte. Onuda atmış olacaksın. Adet düzensizliğin sürekli oluyorsa doktora görün derim. Bende yaşamıştım bir süre önce, bir türlü gelmez gelince de bitmek bilmezdi. Hormon testleri yaptırmıştı doktor. Geçmiş olsun.

İlk defa 19. Gün gecikmişti canım
Aynen adım için kendimi zorlamıcam bugün
İlk defa olmuş istersen biraz bekle o zaman canım arada olur böyle gecikmeler eğer tekrarlarsa gidersin inşallah yine olmaz diyelim

Yok yok sürekli olan bişi değildi ilk defa oldu böyle. O yüzden emin olamadım gitsemmi gitmesemmi diye

İnşallah ya valla olmamasıda çok kötü bişeymiş suan karnım agrıyo ama nasıl mutluyum
Ay demi ya aslında bazı yaşanan olumsuzluklar ne büyük nimet de haberimiz yok . papatya çayı içebilirsin ağrın için canım . belki faydası olur

Bence yine de gitmelisin. Belki hormonal bir durum vardır ya da yumurtalıklarda farklı bir gelişim vs. Tekrar olmasını bekleme erken önlem her zaman iyidir

Ya sen benden zayıfsın kilo olarak ama benim göbek 90 cm ben yanlış mi ölçüyorum. Before after falan fotoğrafın varsa yüklesene canım.
Yok cnm senin ki doğrudur resminden de gördüm ya benim göbek çok 3 rane sezeryan yaptım kaldı öyle ce

Herkese günaydın
Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.
Çok güzel bir sonuç
Kizlar adim icin bileklik almak istiyorm. Akilli bileklik kullananlar vardi varmi bi tavsiyeniz ne kullanıyorsunuz ne almaliyim
Ben xiaomi band 5 aldım. Daha dün akşam geldi. Güzel. Hoşuma gitti. Tabi daha çok yeni. Kullandıkça daha iyi anlaşılır. Yorumlara bakarak aldım ben.

Yok cnm senin ki doğrudur resminden de gördüm ya benim göbek çok 3 rane sezeryan yaptım kaldı öyle ce
Ne bileyim canım yanlış anlama kötü bir anlamda sormadım. Kilo farkımız olunca dedim ben yanlış yerden mi ölçüyorum acaba ondan. E sende denesene programı en az 5 cm inceltme garantili

Ne bileyim canım yanlış anlama kötü bir anlamda sormadım. Kilo farkımız olunca dedim ben yanlış yerden mi ölçüyorum acaba ondan. E sende denesene programı en az 5 cm inceltme garantili
Yok kız yanlış anlamam cnm ben tam göbek deliğinin ordan ölçüyorum ama ben en sorunlu bölgem göbeğim zaten senin yaptığın programı yapamadım yaa çok zor kolumu ağrıttım bıraktım

Haklısın bugün telafi edeceğim. 3 gündür tuvalete çıkamıyorum. Bugün oldukça sade beslenmem lazım.
Selam canim
Magnezyum kullanmiyor isen tavsiye ederim
En hizli cozum dersen su ödem atici bagirsaklari hemen calistiriyor

Eklentiler

• Screenshot_20201225_204749_com.instagram.android.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 28
Yok kız yanlış anlamam cnm ben tam göbek deliğinin ordan ölçüyorum ama ben en sorunlu bölgem göbeğim zaten senin yaptığın programı yapamadım yaa çok zor kolumu ağrıttım bıraktım
Videoyu bilmiyorum ama orada ki bir hareketin sayısı 50 ise, sen 20 yap. Önce açılsın kasların zamanla yapar hale geleceksin. Bunu spora giderken yaşamıştım. Atıyorum 20 sguatı yapamazken bir ay sonunda 3 set*20 bana mısın demiyordu.
Ben uzun süre sporu, yürüyüşü bırakmıştım. İçsel problemlerimde vardı kapatmıştım kendimi. 2 haftadır yürüyüş yapıyorum inan 2 hafta önce 10 dakikadan sonra nefes nefese kalırken şimdi aralıksız 1 saat tempolu yürüyebiliyorum. Nefesim açıldı resmen.

Ayyy çook teşekkür ederim evet bende öyle düşünüyorum. Benim 2 ay sürdü ama olsun bakalım. Günaydın canım

19 gün az değil istersen git bir baksınlar bazen ufak tefek şeyler büyüyüp iş açıyor başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…