İlk defa 19. Gün gecikmişti canımEğer sürekli oluyosa bu gecikmelerin bi git derim canım bi kontrol edilsin . hastasın zorlama kendini adım atacam diye canım
Ne güzel rahatlayacaksın demek bu, vücudun ödemde yapmıştır bu süreçte. Onuda atmış olacaksın. Adet düzensizliğin sürekli oluyorsa doktora görün derim. Bende yaşamıştım bir süre önce, bir türlü gelmez gelince de bitmek bilmezdi. Hormon testleri yaptırmıştı doktor. Geçmiş olsun.Yarına randevu alacaktım kadın doğuma sabah uyandığımda regl olmuşm 19.gündü bugün acaba regl 3. günü gitsemmi gitmesemmi bilemedim..
H3RA_ sanırım bugün adım atamıcam ama 6 bini zorlayacam karnım çok ağrıyor
İlk defa olmuş istersen biraz bekle o zaman canım arada olur böyle gecikmeler eğer tekrarlarsa gidersin inşallah yine olmaz diyelimİlk defa 19. Gün gecikmişti canım
Aynen adım için kendimi zorlamıcam bugün
Yok yok sürekli olan bişi değildi ilk defa oldu böyle. O yüzden emin olamadım gitsemmi gitmesemmi diyeNe güzel rahatlayacaksın demek bu, vücudun ödemde yapmıştır bu süreçte. Onuda atmış olacaksın. Adet düzensizliğin sürekli oluyorsa doktora görün derim. Bende yaşamıştım bir süre önce, bir türlü gelmez gelince de bitmek bilmezdi. Hormon testleri yaptırmıştı doktor. Geçmiş olsun.
İnşallah ya valla olmamasıda çok kötü bişeymiş suan karnım agrıyo ama nasıl mutluyumİlk defa olmuş istersen biraz bekle o zaman canım arada olur böyle gecikmeler eğer tekrarlarsa gidersin inşallah yine olmaz diyelim
Ay demi ya aslında bazı yaşanan olumsuzluklar ne büyük nimet de haberimiz yok . papatya çayı içebilirsin ağrın için canım . belki faydası olurİnşallah ya valla olmamasıda çok kötü bişeymiş suan karnım agrıyo ama nasıl mutluyum
Bence yine de gitmelisin. Belki hormonal bir durum vardır ya da yumurtalıklarda farklı bir gelişim vs. Tekrar olmasını bekleme erken önlem her zaman iyidirYarına randevu alacaktım kadın doğuma sabah uyandığımda regl olmuşm 19.gündü bugün acaba regl 3. günü gitsemmi gitmesemmi bilemedim..
Ay valla agrısın sesim çıkmıcak bundan sonraAy demi ya aslında bazı yaşanan olumsuzluklar ne büyük nimet de haberimiz yok . papatya çayı içebilirsin ağrın için canım . belki faydası olur
Perşembe günü 3. Günüm oluyor her ihtimale içimde rahat etmiş olur ozamanBence yine de gitmelisin. Belki hormonal bir durum vardır ya da yumurtalıklarda farklı bir gelişim vs. Tekrar olmasını bekleme erken önlem her zaman iyidir
Yok cnm senin ki doğrudur resminden de gördüm ya benim göbek çok 3 rane sezeryan yaptım kaldı öyle ceYa sen benden zayıfsın kilo olarak ama benim göbek 90 cm ben yanlış mi ölçüyorum. Before after falan fotoğrafın varsa yüklesene canım.
Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.Menü
Sabah
1 üçgen omlet
2 wasa
2 çay kaşığı reçel
2 kk peynir
3 zeytin
Ara
1 kare bitter kahve
Aksam
1 kepçe tarhana çorbası
1 avuç içi kadar fırın mücver
Gece kuşu oldum iyice gündüz vakit bulamadim ama bakmadan da uyumak istemedim
Çocuklarla dışarı çıktık dolaştık baya . Kirk yılda bir dışarı çıkıyoruz onda da az daha esnaf amcanın biri oğlumu yakacakti elindeki çay bardağı ayaklarımiza düştü Allah'tan üstüne gelmedi nasıl başardı bilmiyorum çay bir yana camlar bir yana korktu çocuk
Çok güzel bir sonuçGunaydin kizlar
Dun tarti bildirimi yapamamistim evde olmadigim icin bugun yapiyim hemen
Cuma 83.8
Sali 82.5
Fark 1.3
Hedef 81.5
Cuma gunu regidim. Bitince ortaya guzel bir fark cikti
Arrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr
Ben xiaomi band 5 aldım. Daha dün akşam geldi. Güzel. Hoşuma gitti. Tabi daha çok yeni. Kullandıkça daha iyi anlaşılır. Yorumlara bakarak aldım ben.Kizlar adim icin bileklik almak istiyorm. Akilli bileklik kullananlar vardi varmi bi tavsiyeniz ne kullanıyorsunuz ne almaliyim
Ne bileyim canım yanlış anlama kötü bir anlamda sormadım. Kilo farkımız olunca dedim ben yanlış yerden mi ölçüyorum acaba ondan. E sende denesene programı en az 5 cm inceltme garantiliYok cnm senin ki doğrudur resminden de gördüm ya benim göbek çok 3 rane sezeryan yaptım kaldı öyle ce
Yok kız yanlış anlamam cnm ben tam göbek deliğinin ordan ölçüyorum ama ben en sorunlu bölgem göbeğim zaten senin yaptığın programı yapamadım yaa çok zor kolumu ağrıttım bıraktımNe bileyim canım yanlış anlama kötü bir anlamda sormadım. Kilo farkımız olunca dedim ben yanlış yerden mi ölçüyorum acaba ondan. E sende denesene programı en az 5 cm inceltme garantili
Haklısın bugün telafi edeceğim. 3 gündür tuvalete çıkamıyorum. Bugün oldukça sade beslenmem lazım.Ortak cok mu karbonhidratlı gitmisiz
Selam canimHaklısın bugün telafi edeceğim. 3 gündür tuvalete çıkamıyorum. Bugün oldukça sade beslenmem lazım.
Videoyu bilmiyorum ama orada ki bir hareketin sayısı 50 ise, sen 20 yap. Önce açılsın kasların zamanla yapar hale geleceksin. Bunu spora giderken yaşamıştım. Atıyorum 20 sguatı yapamazken bir ay sonunda 3 set*20 bana mısın demiyordu.Yok kız yanlış anlamam cnm ben tam göbek deliğinin ordan ölçüyorum ama ben en sorunlu bölgem göbeğim zaten senin yaptığın programı yapamadım yaa çok zor kolumu ağrıttım bıraktım
Cok sağol bunu ilk fırsatta yapacağım, kaydettim. Çok ihtiyacım var.Selam canim
Magnezyum kullanmiyor isen tavsiye ederim
En hizli cozum dersen su ödem atici bagirsaklari hemen calistiriyor
Ayyy çook teşekkür ederim evet bende öyle düşünüyorum. Benim 2 ay sürdü ama olsun bakalım. Günaydın canımHerkese günaydın, Vera cım adımlaman ödev yoğunluna göre harika. Dün nette bir yazıya denk geldim, aklıma sen geldin.
"Tüm çabanıza rağmen tartıda kilonuz değişmiyorsa endişe etmeyin, bu 15 günde sürebilir 1/2 ayda. Önemli olan vücut ölçümlerinizin değişimidir. Spor ve düzenli beslenme ile tüm organlarınız oksijeni fazlasıyla alır, bunlara odaklanın" tarzı bir yazıydı. Sana da yazayım istedim.
19 gün az değil istersen git bir baksınlar bazen ufak tefek şeyler büyüyüp iş açıyor başımızaYarına randevu alacaktım kadın doğuma sabah uyandığımda regl olmuşm 19.gündü bugün acaba regl 3. günü gitsemmi gitmesemmi bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?