Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oglen:

2 yumurta
Beyaz peynir
2 çeri
Kinoali salata ( kinoayi yeni denedim, meh pek guzel degil tadi arada yerim)

Aralarda:
Chia, muz, süt ve kakao ile sivi pudingimsi bir şey oldu. Valla tadi da fena degil. Onu hüpürdettim.
Toplam 400 ml sütle yapmistim.

Akşam:

1 tabak taze fasulye
Domates
Yogurt
2 parca cigkofte

Yesilcay olarak da çaykur'un kutu çayi varmis daha hesapli geldi bana. Onu icmeye basladim. Demliyorum sabahtan normal cay gibi. Icine de limon, taze nane attim demlenirken. Mis gibi.
Artik kalori de saymayacagim. Valla tek tek gir, ugrasmak istemiyorum

7700 adim
60 mekik
8 dk yoga
128 basamak merdiven
Toplam:584 puan

Arrietty_ @_Vera_ sedulu Tamotuzbesgoztepe goztepecim nasil gidiyor ?

Canım hoşgeldin bende duygusal olarak iyi olmayınca kilo alırım.
Veririz inşallah kiloları
En yakın zamandada Bebegini kucagına alırsın.

Iyi akşamlar kızlar
Adımlarımı sonra yazarım
Su 2 lt
Bugün ilk defa san sebastian chesecake yaptım
Ama yemedim nasipse yarın uygun ölçüde ve uygun saatte yemeyi düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210105-213854_FatSecret.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20210105-213906_FatSecret.webp
    22 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20210105-213915_FatSecret.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 23
  • 20210105_214320.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 28
Iyi akşamlar kızlar
Adımlarımı sonra yazarım
Su 2 lt
Bugün ilk defa san sebastian chesecake yaptım
Ama yemedim nasipse yarın uygun ölçüde ve uygun saatte yemeyi düşünüyorum
Ayy gece geceeee bizede bii dilimmmm ellerinize sağlık enfes gözüküyor chessek ve sebastiyan favorimm en sevdiklerim

Hayırlı olsun. Bir şey soracağım hız konusunda nasıl yani koşu da rahat yapılabilir gibi mi ? Kimisi yeterli demiş yorumlarda kimisi yavaş xiaomi için bende bakıyorum da
En yüksek hızı 6km bence ideal koşu için canım güzel ama bu model katlanmıyor tekerlekleri var önde itilebiliyor kolayca koltuğun altına da sığıyor

Aynen ya adım attıkça geliyo artık finiş 2 saat örgü örmek 280 kalori yaktırıyomuş şuan yapabilecegim en iyi şey bu
Canım iyisin yine, yarın ağrıların dinmiş olursa eski performansına döneceğine inanıyorum. İyi bak bu gece kendine, yarın bana lazımsın
Ben akşama kadar ofis içinde çok adımlama yapamıyorum, nerdeyse hepsi akşama kalıyor. 50 dk yürüdüm şimdi, biraz dinlenip yine yapacağım. Rakip takımın ensesinde hissettirmek lazım nefesimizi

Onla geçmiş olsun

Hoşbuldum kaptanım katılmak isterim. Bende elif 30 yaşındayım 1 çocuk annesiyim öğretmenim

Aynen canımyaaa yarınki hedefim çoook büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…