Güle güle kullan cnmKoşu bandım geldi 1 saat yürüyüş yaptım durdurdum resim çekeceğim sıfırlandı çok güzel ama iyi geldi bana
Afiyet olsun ortağımMerhabalar,
Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin
12:00 3 kasik lor peyniri, 1 domates, 7 zeytin, 1 yumurtali omlet
16:00 1 bardak kefir
19:00 4 adet sarma, salata, menemen
1.5 litre su (suyu arttırmadim)
Daha sonra adımlarımı paylaşacağım.
Eki Görüntüle 2754825
Canım hoşgeldin bende duygusal olarak iyi olmayınca kilo alırım.Merhabalar herkese :)
Aranıza bugün katılıyorum. Umarım kabul edilirim.
Ruhsal olarak kendimi oldukça yalnız hissettiğim, depresif bir dönemdeyim ve bu da sağlığıma/ kiloma yansıdı.
Formu alttaki şekilde doldurdum. Devamı için yönlendirebilirseniz çok sevinirim.
Kullanıcı Adı : Osev
İsim (İsteğe Bağlı ): Özden
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Yaşadığınız şehir: Danimarka
Boyunuz : 171
Kilonuz: 76,8
Hedef kilonuz : 66
Kilo alma hikayeniz : Bir sene önce yurtdışına taşındık. Yalnızlık, yabancılık ve artık yoğun çalışmama, ev hanımlığı...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Fıtığım var ve artık aldığım kiloları taşıyamıyorumbir de çocuk planlıyoruz.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Ayy gece geceeee bizede bii dilimmmmIyi akşamlar kızlar
Adımlarımı sonra yazarım
Su 2 lt
Bugün ilk defa san sebastian chesecake yaptım
Ama yemedim nasipse yarın uygun ölçüde ve uygun saatte yemeyi düşünüyorum
Çok teşekkür ederim canımGüle güle kullan cnm
En yüksek hızı 6km bence ideal koşu için canım güzel ama bu model katlanmıyor tekerlekleri var önde itilebiliyor kolayca koltuğun altına da sığıyorHayırlı olsun. Bir şey soracağım hız konusunda nasıl yani koşu da rahat yapılabilir gibi mi ? Kimisi yeterli demiş yorumlarda kimisi yavaş xiaomi için bende bakıyorum da
Bnde evde canavar gibi yiyen 3 erkekle birlikte başta zorlandım neler reddettim bazen bozdum ama faydasını görünce o beni dhha cok cezbetti bakalm nereye kdr sürdüreblrsem artık :)Nasıl rahat ediyorsa bünyeben tek öğün zor yaparım gibi çocukla
Güle güle kullanınEn yüksek hızı 6km bence ideal koşu için canım güzel ama bu model katlanmıyor tekerlekleri var önde itilebiliyor kolayca koltuğun altına da sığıyor
Canım iyisin yine, yarın ağrıların dinmiş olursa eski performansına döneceğine inanıyorum. İyi bak bu gece kendine, yarın bana lazımsınAynen ya adım attıkça geliyoartık finiş 2 saat örgü örmek 280 kalori yaktırıyomuş şuan yapabilecegim en iyi şey bu
21.117 maasallah nazar değmesin canım
Onla geçmiş olsunMenü
Sabah
1 üçgen omlet
2 wasa
2 çay kaşığı reçel
2 kk peynir
3 zeytin
Ara
1 kare bitter kahve
Aksam
1 kepçe tarhana çorbası
1 avuç içi kadar fırın mücver
Gece kuşu oldum iyice gündüz vakit bulamadim ama bakmadan da uyumak istemedim
Çocuklarla dışarı çıktık dolaştık baya . Kirk yılda bir dışarı çıkıyoruz onda da az daha esnaf amcanın biri oğlumu yakacakti elindeki çay bardağı ayaklarımiza düştü Allah'tan üstüne gelmedi nasıl başardı bilmiyorum çay bir yana camlar bir yana korktu çocuk
Hoşbuldum kaptanım katılmak isterim. Bende elif 30 yaşındayım 1 çocuk annesiyim öğretmenimTamamdir csnim
Tekrar hosgeldin
Bu hafta kizlar adim yarisinda. Katilmak istersen son 3 gun es olurum seninle
Bu arada ben Zeynep. Takimin comez kaptani
33 yasinda 2 cocuk annesiyim. Yurtdisinda yasiyorum. Kisa bir sureligine evdeyim, onun disinda saglik calisaniyim
Saol canım bugünde 5 binlerdeyim21.117 maasallah nazar değmesin canım
Aynen canımyaaa yarınki hedefim çoook büyükCanım iyisin yine, yarın ağrıların dinmiş olursa eski performansına döneceğine inanıyorum. İyi bak bu gece kendine, yarın bana lazımsın
Ben akşama kadar ofis içinde çok adımlama yapamıyorum, nerdeyse hepsi akşama kalıyor. 50 dk yürüdüm şimdi, biraz dinlenip yine yapacağım. Rakip takımın ensesinde hissettirmek lazım nefesimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?