Selam canimSaati unutmuşum gecenin ikisi olmuş
İki gündür baya kötü besleniyorum kızlar, bu yüzden herhalde modum da düştü... Yarın hemen çeki düzen!
Bugün de yürüyüşe çıktım 6.700 adım 1 saat, 338 kcal yakmışım...
Yarın kemerleri sıkıyorum ben, olmaz bu böyle...
İyi geceler
Olsun annesi, tek basina denemis. Ellerine saglik.Aynen öyle çorba ve cacık da ondandı. Tek sorun 7 bardaktan pilav yapmış olması
Sokağımızın köpekleri yaşadı bugün
Keske o firsati kacirmasa. Hem ozguveni artardi. Yasi da tam baslamak icin iyi aslinda. Boy da oyle.Amin canım, bugün ona da mi-band siparişi vereceğim, heveslenir belki.
Aslında boylu ve omuz yapısı geniş bir çocuk. Hocaları kaç defa basketbola gitmesini tavsiye ettiler.
Hatta bir gün otobüste bir adam sohbet açtı onunla. Basketbol hocasıymış, vücut yapın çok uygun ellerin tam bu spora göre. Ben hocayım irtibata geçelim harika basketçi olur senden diye, kart bile verdi. Ama ikna edemedik.
Bu sayilarin hicbirini obur ay gormeyecelsinBacak: 68
Kol: 35
Gögüs: 110
Kalça: 120
Göbek: 106
Bel: 91
Arrietty_ şu ölçülerimi aldıkça içim içimi yedi nasıl kendime bunu yapabilidim diye daha 4 5 sene öncesine kadar 38 beden giyinen ben evlenince 42 44 giymeye başladım. Şuan cok moralim bozuk ama bu ölçüler sadece bu ayın ölçüsü olarak geride kalması umudu ile yoluma devam
Canim cucuk olunca Firsat zor. Uyuya kalman normal. Insanin elinde degil. Firsat buldukca yaz. Ama kopma sakin burdan. Ben anliyorum cocuk dan vakit bulmanin zor oldugunuYa kizlar hepinizden cok ozur dilerim iki gundur adim sayimi arttirip listemi yazicam diye plan yapiyorum sonra cocuklari uyuturken uyuyakaliyorum. Oglani simdi uyuttum kiza benk on dakika rahat birakmasi icin yalvarip geliyorum.
Seni çok iyi anlıyorum, aynı durumdayım. Cocuklari uyutup yürüyüş yapmayı planlıyorum, ama son zamanlarda çoğunlukla uyuya kalıyorum. Benim küçük 6 aylık, büyük 4 yaşında.Ya kizlar hepinizden cok ozur dilerim iki gundur adim sayimi arttirip listemi yazicam diye plan yapiyorum sonra cocuklari uyuturken uyuyakaliyorum. Oglani simdi uyuttum kiza benk on dakika rahat birakmasi icin yalvarip geliyorum.
Buyuklerimiz ayni yasta kucugum 16 aylik benim bunlar iyi gunlerim ya daha ufakken daha zordu. Allah kolaylik versin hepimize.Seni çok iyi anlıyorum, aynı durumdayım. Cocuklari uyutup yürüyüş yapmayı planlıyorum, ama son zamanlarda çoğunlukla uyuya kalıyorum. Benim küçük 6 aylık, büyük 4 yaşında.
Bence iki günde cok iyiHerkesten cok ozur dileyerek listemi paylasiyorum.
Pazartesi
Sabah
2 haslanmis yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
Yarim mandalina
Ogle
2 kasik makarna
Aksam
Firinda pidmis sardalya
Salata
Su 2 lt
Sali
Kahvalti
5 tane karabugday unundan yaptigim pankek
1tk tereyagi
1tk bal
Iki dilim peynir
Iki zeytin
Ogle
Pirasa tavasi
Bir kofte
Aksam
Yogurtlu pancar salatasi
Lahana corbasi
Cok tesekkurler kaptanim. Cuma konusunda sonuna kadar haklisin. Zor bir durum kimsenkn pesinde kosmak zorunda degilsin haklisin.Bence iki günde cok iyi
Kiz ne ozuru? Vaktin de paylasamadin diye mi?
Kucuk cocugu olanlara full anlayis var.
Tek hassas noktam. Esas listede olup Cuma bildirim yapilmamasi. Hoy Hoy ozaman kotu kaptan oluyorum sanki :))
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı : bnnu
İsim (İsteğe Bağlı ): banu
Mesleginiz: inşaat yüksek mühendisi
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 / 1 yaş :)
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 170
Kilonuz: 62 sanırım
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası kiloları verdim ancak bu sefer de pandemide aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi çok daha iyi hissediyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? eveeetttt. 4. takım canım takımım
Merhaba kızlar geçmişe baktım tanıdıklar var yeni gelenler var özgecim yok
Ben burada 67 den 59 a çoook güzel indim, mezun oldum. Ancak 2 aydır evden çalışmaya başladık aman tanrım 3 ya da 4 kilo geri aldım ,tartılmaya korkar oldum.
Yeniden aranıza katılabilir miyim?
Çok hoşuma gitti 7 bardakAynen öyle çorba ve cacık da ondandı. Tek sorun 7 bardaktan pilav yapmış olması
Sokağımızın köpekleri yaşadı bugün
Ben hiç kaçamak yapmadığım halde çok az gidiyor sanki kaptanım. Ve sen yazınca fark ettim bence ben daha çok su içmeliyim. 3 litreye çıkaracağım suyu..Günaydın kızlar
Tarti gününe 2 gün kaldi
Birazcik ipin ucunu kacirdim diyenler varsa bugunden toparlasin menüleri. Suyu az icenler arttirsin
@Night owlcaroline84 Ozzybal @Aylakkadin @Osev @JaneRizzoli
@ozrengin @seduluZeytur
@Ayse_M @Serina08 @istanbulin
@pamukskr @Ceyhans @Flipendo
@emeeel @T u t a s t e @Melegimkorusun @_Vera_
@MiracHamza D Dildev @Mavikus_
@rocknroll @tamotuzbeşgoztepe @Hyperborea17
Ay inşallah kaptanımm o günü sabırsızlıka bekliyorumBu sayilarin hicbirini obur ay gormeyecelsin
Tabloya kocaman kocaman yazacagimZeytur - cm inceldi :)
Adimlamaya Devam. Faydasi cok. Bir yandan leslie de Elma toplar gibi hareket var. Onuda yap kollarda incelsin. Veya kucuk su sisesi, buyuk de Olur. Icine su doldurup kol calistir.
Canim cucuk olunca Firsat zor. Uyuya kalman normal. Insanin elinde degil. Firsat buldukca yaz. Ama kopma sakin burdan. Ben anliyorum cocuk dan vakit bulmanin zor oldugunu
Ben suyu 2 L icince cok az veriyorum. 2,5-3 arasi tutunca daha fazla veriyorum. Kendi sorunum orda :)Ben hiç kaçamak yapmadığım halde çok az gidiyor sanki kaptanım. Ve sen yazınca fark ettim bence ben daha çok su içmeliyim. 3 litreye çıkaracağım suyu..
Günaydın bu arada herkese
Ya aslında bu kan grubuna göre diyet varya biraz onuda araştırmak lazım. Benim için problem olmayan bir yiyecek sana olabiliyor.Ben suyu 2 L icince cok az veriyorum. 2,5-3 arasi tutunca daha fazla veriyorum. Kendi sorunum orda :)
Birde ekmek hiic mi hic yaramiyor bana. 1 dilim de olsa 2 dilim de olsa haftada. Günde demiyorum bak. Bu iki sey bende kilo vermeye engel. Bu hafta yedim ekmek.
O yuzden kontrol tartisi yapmadim.
Cuma da izindeyim diye tartilmiyacagim.
Pazartesi kontrol tartisi paylasacagim insallah.
Hemen artırıyorum bugünden itibarenBen suyu 2 L icince cok az veriyorum. 2,5-3 arasi tutunca daha fazla veriyorum. Kendi sorunum orda :)
Birde ekmek hiic mi hic yaramiyor bana. 1 dilim de olsa 2 dilim de olsa haftada. Günde demiyorum bak. Bu iki sey bende kilo vermeye engel. Bu hafta yedim ekmek.
O yuzden kontrol tartisi yapmadim.
Cuma da izindeyim diye tartilmiyacagim.
Pazartesi kontrol tartisi paylasacagim insallah.
Çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişeyi yoktur gelmek istersen takımda yerimiz sana her zaman var biliyorsun güzelimValla tam bn yazacaktim napiyosunuz diye sınavlarım vardı onları verdim cok şükür kayinvalidem rahatsızdı 1 2 haftadir ordaydik yiye yiye şiştim bu ara malesef yarın sabah bi tartılacaktım bnde ne kadar oldum diye. Senin çalışmaların nasıl gidiyor canim zorlaniyor musun
Ayyy çok sevindim buna senin oğlan takıma gelemez ama o da bizimle yarışa girsin kendisinde hedef belirlesin 10bin adımdan aşağı düşmek yok yaşı kaçtı bu aradaOnlara da ağırlık vermeye başlayacağım. Bu hafta ufak ufak alıştırıyorum vücudumu.
Ya kızlar söylemeden geçemeyeceğim, eşimden sonra oğlumda benimle birlikte heveslendi. Senelerce alerjik bronşit tedavisi gördü, malum kortizonlu ilaçlar, bir iki ameliyat derken bir yaştan sonra kilo aldı. İnsülin direnci var, endekrolonojide takipte sürekli. Ki küçükken cidden zayıf bir çocuktu. Bu akşam birlikte yürüdük. Dukan birasına oda başladı, atıştırmalıkları elinden alamadığım, sürekli yemek isteyen çocuk bugün çok güzel beslendi. Oda mi band istiyor şimdiPandemi bitince arkadaşlarının karşına çıkacağı ve alacağı olumlu tepkilerin hayalini kuruyor
En çok buna seviniyorum eğer kilo verirse çok güzel bir şeye vesile olacaksınız. Öpüyorum hepinizi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?