Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam canim
Sende yogunsun
Ama sabah, ogle ve aksam bir 5 dk ugra. Hem bildirim yap o an ne durumdasin diye hemde o denk geldigin sayfayi oku. Basta vakit olmayinca boyle yapmak hic girememekden iyidir yavas dan buraya alismis olursun boylece

Aynen öyle çorba ve cacık da ondandı. Tek sorun 7 bardaktan pilav yapmış olması
Sokağımızın köpekleri yaşadı bugün
Olsun annesi, tek basina denemis. Ellerine saglik.
Mutfaga girmeleri cok guzel
Bu aksam oglumun sirasi aksam yemegi hazirlamak icin. Birlikte giriyoruz boylece kendileri yapti diye yiyorlar istahli istahli

Keske o firsati kacirmasa. Hem ozguveni artardi. Yasi da tam baslamak icin iyi aslinda. Boy da oyle.

Bu sayilarin hicbirini obur ay gormeyecelsin
Tabloya kocaman kocaman yazacagim Zeytur - cm inceldi :)
Adimlamaya Devam. Faydasi cok. Bir yandan leslie de Elma toplar gibi hareket var. Onuda yap kollarda incelsin. Veya kucuk su sisesi, buyuk de Olur. Icine su doldurup kol calistir.
Ya kizlar hepinizden cok ozur dilerim iki gundur adim sayimi arttirip listemi yazicam diye plan yapiyorum sonra cocuklari uyuturken uyuyakaliyorum. Oglani simdi uyuttum kiza benk on dakika rahat birakmasi icin yalvarip geliyorum.
Canim cucuk olunca Firsat zor. Uyuya kalman normal. Insanin elinde degil. Firsat buldukca yaz. Ama kopma sakin burdan. Ben anliyorum cocuk dan vakit bulmanin zor oldugunu

Ya kizlar hepinizden cok ozur dilerim iki gundur adim sayimi arttirip listemi yazicam diye plan yapiyorum sonra cocuklari uyuturken uyuyakaliyorum. Oglani simdi uyuttum kiza benk on dakika rahat birakmasi icin yalvarip geliyorum.
Seni çok iyi anlıyorum, aynı durumdayım. Cocuklari uyutup yürüyüş yapmayı planlıyorum, ama son zamanlarda çoğunlukla uyuya kalıyorum. Benim küçük 6 aylık, büyük 4 yaşında.

Herkesten cok ozur dileyerek listemi paylasiyorum.
Pazartesi
Sabah
2 haslanmis yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
Yarim mandalina
Ogle
2 kasik makarna
Aksam
Firinda pidmis sardalya
Salata
Su 2 lt
Sali
Kahvalti
5 tane karabugday unundan yaptigim pankek
1tk tereyagi
1tk bal
Iki dilim peynir
Iki zeytin
Ogle
Pirasa tavasi
Bir kofte
Aksam
Yogurtlu pancar salatasi
Lahana corbasi

Eklentiler

• Screenshot_20210106-113957_Pedometer Step Counter.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 16
Seni çok iyi anlıyorum, aynı durumdayım. Cocuklari uyutup yürüyüş yapmayı planlıyorum, ama son zamanlarda çoğunlukla uyuya kalıyorum. Benim küçük 6 aylık, büyük 4 yaşında.
Buyuklerimiz ayni yasta kucugum 16 aylik benim bunlar iyi gunlerim ya daha ufakken daha zordu. Allah kolaylik versin hepimize.

Bence iki günde cok iyi
Kiz ne ozuru? Vaktin de paylasamadin diye mi?
Kucuk cocugu olanlara full anlayis var.
Tek hassas noktam. Esas listede olup Cuma bildirim yapilmamasi. Hoy Hoy ozaman kotu kaptan oluyorum sanki :))

Bence iki günde cok iyi
Kiz ne ozuru? Vaktin de paylasamadin diye mi?
Kucuk cocugu olanlara full anlayis var.
Tek hassas noktam. Esas listede olup Cuma bildirim yapilmamasi. Hoy Hoy ozaman kotu kaptan oluyorum sanki :))
Cok tesekkurler kaptanim. Cuma konusunda sonuna kadar haklisin. Zor bir durum kimsenkn pesinde kosmak zorunda degilsin haklisin.

Hoşgeldin canım

Ben hiç kaçamak yapmadığım halde çok az gidiyor sanki kaptanım. Ve sen yazınca fark ettim bence ben daha çok su içmeliyim. 3 litreye çıkaracağım suyu..
Günaydın bu arada herkese

Ay inşallah kaptanımm o günü sabırsızlıka bekliyorum dambılım var 1 kiloluk onla yerımde adım sayarken alıyım şimdi elime

Ben hiç kaçamak yapmadığım halde çok az gidiyor sanki kaptanım. Ve sen yazınca fark ettim bence ben daha çok su içmeliyim. 3 litreye çıkaracağım suyu..
Günaydın bu arada herkese
Ben suyu 2 L icince cok az veriyorum. 2,5-3 arasi tutunca daha fazla veriyorum. Kendi sorunum orda :)
Birde ekmek hiic mi hic yaramiyor bana. 1 dilim de olsa 2 dilim de olsa haftada. Günde demiyorum bak. Bu iki sey bende kilo vermeye engel. Bu hafta yedim ekmek.
O yuzden kontrol tartisi yapmadim.
Cuma da izindeyim diye tartilmiyacagim.
Pazartesi kontrol tartisi paylasacagim insallah.

Ya aslında bu kan grubuna göre diyet varya biraz onuda araştırmak lazım. Benim için problem olmayan bir yiyecek sana olabiliyor.
Aklıma gelmişken bende araştırayım bi.

Hemen artırıyorum bugünden itibaren

Günaydın güzeller nasılsınız?? Vera bugün bir mutlu uyandı bir mutlu uyandı anlatamam. Birazdan sebebini göstercem ama önce alıntılarım var yazayım.

bnnu seni yeniden aramızda görmek çok güzel hoş geldin seda getirdin canım.

Çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişeyi yoktur gelmek istersen takımda yerimiz sana her zaman var biliyorsun güzelim
Ayyy çok sevindim buna senin oğlan takıma gelemez ama o da bizimle yarışa girsin kendisinde hedef belirlesin 10bin adımdan aşağı düşmek yok yaşı kaçtı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…