Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ceza yok ortak ama bugün bol bol adım atmak varr

Günaydın kızlar regl dolayısı ile hala siskin hissediyorum geçmedi daha.
Dukan birası yaptım bugün akşama da ıspanak yemeği yapıp hafif şekilde günü kapatmayı planlıyorum
Bizde de ispanak var bugun. Yanina Firinda baharatlanmis nohut yapacagim.
Regl sisligi gitmiyor oyle hemen
Sende benim ödem aticiyi denesene

Ben bugun M MiracHamza nin izinden gidecegim

Sabah erken kahvalti yapmak midemi bulandiriyor.
Tok tutuyor tum ögünlere kadar aslinda. O yonu guzel. Ama erken kahvalti yapamiyorum

Kullanıcı Adı : bnnu
İsim (İsteğe Bağlı ): banu
Mesleginiz: inşaat yüksek mühendisi
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 / 1 yaş :)
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 170
Kilonuz: 62 sanırım
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası kiloları verdim ancak bu sefer de pandemide aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi çok daha iyi hissediyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? eveeetttt. 4. takım canım takımım

Merhaba kızlar geçmişe baktım tanıdıklar var yeni gelenler var özgecim yok

Ben burada 67 den 59 a çoook güzel indim, mezun oldum. Ancak 2 aydır evden çalışmaya başladık aman tanrım 3 ya da 4 kilo geri aldım ,tartılmaya korkar oldum.
Yeniden aranıza katılabilir miyim?

Hosgeldin banucugum
Tabii ki tekrar katila bilirsin
Evet özge hem cocuklar hemde kendi icin sinava calismasi icin ayrilmak zorunda kaldi kaptanlikdan. Ara ara ugruyor Yawrukush umuz.
Cuma günü tartil bakalim ne gosterecek tarti

Hosgeldin

Hosgeldin banucugum
Tabii ki tekrar katila bilirsin
Evet özge hem cocuklar hemde kendi icin sinava calismasi icin ayrilmak zorunda kaldi kaptanlikdan. Ara ara ugruyor Yawrukush umuz.
Cuma günü tartil bakalim ne gosterecek tarti
hoşbuldum canım
ahyy korkuyorum cuma ne çıkacak
bir yerden başlamak lazım, artık durmam lazm burası o kadar iyi geliyor ki
çok özlemişim herkesi
Yawrukush mesajımı görürsen selam sana güzellik
Hoşbuldum teşekkürler

Yaa inşallah oğluşununda bu süreçte istediğine varır. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

ahyy yüzümü güldüren bir mesaj oldu, oğlun kaç yaşında kaç kg merak ettim özel değilse
Günaydın arkadaşlar
bnnu sende hoş geldin cnm
hoşbuldum canım teşekkürler

Cidden buraya yazmak insana iyi geliyor ve ipin ucunu birakmiyorsun
Cumaya kadar bekle. 2gun duzenli beslenmek belki Sana Süpriz yapar :)

Ne kadar guzel bir haber bu. Cocuklarin ayak uydurmasi ve saglikli yasam bicimini aliskanlik etmesini umuyorum.
Darisi benim kizima :))

Yaa inşallah oğluşununda bu süreçte istediğine varır. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Amin canım, sağlığı içinde çok önemli benim için. Aynı zamanda özgüven anlamında da iyi olacak. Çocuklar bazen çok acımasız olabiliyorlar. Sitenin futbol sahasına bile gönderemiyordum. Orada bir şeyler söylemiş arkadaşları çok üzülmüştü.
ahyy yüzümü güldüren bir mesaj oldu, oğlun kaç yaşında kaç kg merak ettim özel değilse

hoşbuldum canım teşekkürler
Hoşgeldin Banu, oğlum 14 yaşında 1.78 boy, 95 kg. Şu pandemi döneminde 10 kg birden aldı. İnşallah benim kararlılığım onun içinde motivasyon olacak. Arada kendimle birlikte onunda sonuçlarını paylaşacağım sizinle.

Ne kadar guzel bir haber bu. Cocuklarin ayak uydurmasi ve saglikli yasam bicimini aliskanlik etmesini umuyorum.
Darisi benim kizima :))
Amin canım, bugün ona da mi-band siparişi vereceğim, heveslenir belki.
Aslında boylu ve omuz yapısı geniş bir çocuk. Hocaları kaç defa basketbola gitmesini tavsiye ettiler.
Hatta bir gün otobüste bir adam sohbet açtı onunla. Basketbol hocasıymış, vücut yapın çok uygun ellerin tam bu spora göre. Ben hocayım irtibata geçelim harika basketçi olur senden diye, kart bile verdi. Ama ikna edemedik.

Suyu arttırmam lazım bu hafta en fazla 2 litre icebildim, evdeyken rahat 3 litre içiyordum.

Bacak: 68
Kol: 35
Gögüs: 110
Kalça: 120
Göbek: 106
Bel: 91
Arrietty_ şu ölçülerimi aldıkça içim içimi yedi nasıl kendime bunu yapabilidim diye daha 4 5 sene öncesine kadar 38 beden giyinen ben evlenince 42 44 giymeye başladım. Şuan cok moralim bozuk ama bu ölçüler sadece bu ayın ölçüsü olarak geride kalması umudu ile yoluma devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…