Pardon kaptanimArrietty_ kaptanim sen de dün menü paylaşmamışsın
Ceza yok ortak ama bugün bol bol adım atmak varrEki Görüntüle 2754965 Eki Görüntüle 2754966 Eki Görüntüle 2754967 Eki Görüntüle 2754969 Eki Görüntüle 2754971
Kızlar bugünü menüsü bu şekilde. Akşam yemeğimde iki kaşık pilav var, kızım bana sürpriz yapmış. İlk defa pilav pişirdi kıramadım onu. Cezama razıyım.
Bugünün adımları iki fotoğrafın toplamı olacak. Mi bandın kargosu akşam üstü geldi, takmadan telefondaki adım sayımın görüntüsünü aldım.
Toplamda 11.229 adım oldu.
Adım puanım 561.45
Merdiven inip çıkmak 49.5
Sguat 50 puan
1,5 lt su 1 lt dukan birası içildi
Arrietty_ @_Vera_ Zeytur
Bizde de ispanak var bugun. Yanina Firinda baharatlanmis nohut yapacagim.Günaydın kızlar regl dolayısı ile hala siskin hissediyorum geçmedi daha.
Dukan birası yaptım bugün akşama da ıspanak yemeği yapıp hafif şekilde günü kapatmayı planlıyorum
Hosgeldin banucugumKullanıcı Adı : bnnu
İsim (İsteğe Bağlı ): banu
Mesleginiz: inşaat yüksek mühendisi
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 / 1 yaş :)
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 170
Kilonuz: 62 sanırım
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası kiloları verdim ancak bu sefer de pandemide aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi çok daha iyi hissediyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? eveeetttt. 4. takım canım takımım
Merhaba kızlar geçmişe baktım tanıdıklar var yeni gelenler var özgecim yok
Ben burada 67 den 59 a çoook güzel indim, mezun oldum. Ancak 2 aydır evden çalışmaya başladık aman tanrım 3 ya da 4 kilo geri aldım ,tartılmaya korkar oldum.
Yeniden aranıza katılabilir miyim?
HosgeldinKullanıcı Adı : bnnu
İsim (İsteğe Bağlı ): banu
Mesleginiz: inşaat yüksek mühendisi
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 / 1 yaş :)
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 170
Kilonuz: 62 sanırım
Hedef kilonuz : 59
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası kiloları verdim ancak bu sefer de pandemide aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi çok daha iyi hissediyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? eveeetttt. 4. takım canım takımım
Merhaba kızlar geçmişe baktım tanıdıklar var yeni gelenler var özgecim yok
Ben burada 67 den 59 a çoook güzel indim, mezun oldum. Ancak 2 aydır evden çalışmaya başladık aman tanrım 3 ya da 4 kilo geri aldım ,tartılmaya korkar oldum.
Yeniden aranıza katılabilir miyim?
hoşbuldum canımHosgeldin banucugum
Tabii ki tekrar katila bilirsin
Evet özge hem cocuklar hemde kendi icin sinava calismasi icin ayrilmak zorunda kaldi kaptanlikdan. Ara ara ugruyorYawrukush umuz.
Cuma günü tartil bakalim ne gosterecek tarti
Hoşbuldum teşekkürlerHosgeldin
Yaa inşallah oğluşununda bu süreçte istediğine varır. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınOnlara da ağırlık vermeye başlayacağım. Bu hafta ufak ufak alıştırıyorum vücudumu.
Ya kızlar söylemeden geçemeyeceğim, eşimden sonra oğlumda benimle birlikte heveslendi. Senelerce alerjik bronşit tedavisi gördü, malum kortizonlu ilaçlar, bir iki ameliyat derken bir yaştan sonra kilo aldı. İnsülin direnci var, endekrolonojide takipte sürekli. Ki küçükken cidden zayıf bir çocuktu. Bu akşam birlikte yürüdük. Dukan birasına oda başladı, atıştırmalıkları elinden alamadığım, sürekli yemek isteyen çocuk bugün çok güzel beslendi. Oda mi band istiyor şimdiPandemi bitince arkadaşlarının karşına çıkacağı ve alacağı olumlu tepkilerin hayalini kuruyor
En çok buna seviniyorum eğer kilo verirse çok güzel bir şeye vesile olacaksınız. Öpüyorum hepinizi iyi geceler
ahyy yüzümü güldüren bir mesaj oldu, oğlun kaç yaşında kaç kg merak ettim özel değilseOnlara da ağırlık vermeye başlayacağım. Bu hafta ufak ufak alıştırıyorum vücudumu.
Ya kızlar söylemeden geçemeyeceğim, eşimden sonra oğlumda benimle birlikte heveslendi. Senelerce alerjik bronşit tedavisi gördü, malum kortizonlu ilaçlar, bir iki ameliyat derken bir yaştan sonra kilo aldı. İnsülin direnci var, endekrolonojide takipte sürekli. Ki küçükken cidden zayıf bir çocuktu. Bu akşam birlikte yürüdük. Dukan birasına oda başladı, atıştırmalıkları elinden alamadığım, sürekli yemek isteyen çocuk bugün çok güzel beslendi. Oda mi band istiyor şimdiPandemi bitince arkadaşlarının karşına çıkacağı ve alacağı olumlu tepkilerin hayalini kuruyor
En çok buna seviniyorum eğer kilo verirse çok güzel bir şeye vesile olacaksınız. Öpüyorum hepinizi iyi geceler
hoşbuldum canım teşekkürler
Ben cezalik bir durum göremedim
Ne sevinmistir tek yapti diye
Cidden buraya yazmak insana iyi geliyor ve ipin ucunu birakmiyorsunhoşbuldum canım
ahyy korkuyorum cuma ne çıkacak
bir yerden başlamak lazım, artık durmam lazm burası o kadar iyi geliyor ki
çok özlemişim herkesi
Yawrukush mesajımı görürsen selam sana güzellik
Hoşbuldum teşekkürler
Ne kadar guzel bir haber bu. Cocuklarin ayak uydurmasi ve saglikli yasam bicimini aliskanlik etmesini umuyorum.Onlara da ağırlık vermeye başlayacağım. Bu hafta ufak ufak alıştırıyorum vücudumu.
Amin canım, sağlığı içinde çok önemli benim için. Aynı zamanda özgüven anlamında da iyi olacak. Çocuklar bazen çok acımasız olabiliyorlar. Sitenin futbol sahasına bile gönderemiyordum. Orada bir şeyler söylemiş arkadaşları çok üzülmüştü.Yaa inşallah oğluşununda bu süreçte istediğine varır. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Hoşgeldin Banu, oğlum 14 yaşında 1.78 boy, 95 kg. Şu pandemi döneminde 10 kg birden aldı. İnşallah benim kararlılığım onun içinde motivasyon olacak. Arada kendimle birlikte onunda sonuçlarını paylaşacağım sizinle.ahyy yüzümü güldüren bir mesaj oldu, oğlun kaç yaşında kaç kg merak ettim özel değilse
hoşbuldum canım teşekkürler
Amin canım, bugün ona da mi-band siparişi vereceğim, heveslenir belki.Ne kadar guzel bir haber bu. Cocuklarin ayak uydurmasi ve saglikli yasam bicimini aliskanlik etmesini umuyorum.
Darisi benim kizima :))
Suyu arttırmam lazımGünaydın kızlar
Tarti gününe 2 gün kaldi
Birazcik ipin ucunu kacirdim diyenler varsa bugunden toparlasin menüleri. Suyu az icenler arttirsin
@Night owl @caroline84Ozzybal @Aylakkadin @Osev @JaneRizzoli
@ozrenginsedulu Zeytur
@Ayse_M @Serina08 @istanbulin
@pamukskrCeyhans @Flipendo
@emeeel @T u t a s t e @Melegimkorusun @_Vera_
M MiracHamza @Dildev @Mavikus_
@rocknroll @tamotuzbeşgoztepe @Hyperborea17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?