Bence hergun cikma su Merete :))Eki Görüntüle 2755138
sedulu Arrietty_ kızlar şuan bişi demek için erken mi bilemedim ama direnç dönemini kırdım mı sizce??
Tam Ölçülerimi yazıyordum şimdi tablodan bakayım incelme ne kadar olmuş yarın çıkmam bugün kardeşim dedi göbeğin kaybolmuş git tartıl diye ama sevindim inşallah 65 görürüm ucundanBence hergun cikma su Merete :))
Yarini es gec lutfen
Kirdin mi bilmem
Sen vucud olcumu aldin mi Veram guzel kuzum benim? Birde ona bakalim ne alemde
14 yaş canım (1,5 ay sonra aslında ama 14 dedirtiyorAyyy çok sevindim buna senin oğlan takıma gelemez ama o da bizimle yarışa girsin kendisinde hedef belirlesin 10bin adımdan aşağı düşmek yok yaşı kaçtı bu arada
ayy çok heyecanlıyım 2 ay platoda kalmanın faydasını incelerek gördüm diyordum ama inşallah güzel bir eksi görürümSimdi ölcü alip Bende tabloyu yenileyim
Sen bakma ne kdr gitti diye. Heycani gider @_Vera_
ayyy kuzum benim aklıma benim çocukluğum geldi bende de insülin direnci var o zamanlar inanılmaz fazlaydı etkileri hormonlardan dlayı galiba durmadan tatlı yiyim abur cubur yyim oturayım derdim. Benimde hedefim pandemi bitsin herkes vaaaaw vera nasıl zayıflamışsın desin hiççç bırakmasın diyeti hatta leslienin erkekler için olanı var 15 dk men miles onu da yapabilir erkek bedeni çok çabuk tepki veriyor spora hemen toparlar üstüne kassss bile yapar kuzum benim14 yaş canım (1,5 ay sonra aslında ama 14 dedirtiyor)
10 bin yaptı dün, iki kez yürüyüşe çıktı.
Kaptanım süpersinizzz bende bunu çalışayım haftanın 3 4 günüde ben yapayımSoyle basit kol egzersizi buldum.
Benim kollar yavas gidiyor. Cunku hic calistirmiyorum orayi. Tabii yavas gider
Fitness | Health on Instagram: "30 min workout you can do with dumbbells or bands! Comment a ❤️ below if you want more quick workout videos for bands & dumbbells! . Workout: 🔸overhead tricep extensions 🔸shoulder press 🔸bicep curls 🔸row 🔸single arm sh
2,106 likes, 12 comments - fitnessforms on November 19, 2020: "30 min workout you can do with dumbbells or bands! Comment a ❤️ below if you want more quick workout videos for bands & dumbbells! . Workout: 🔸overhead tricep extensions 🔸shoulder press 🔸bicep curls 🔸row 🔸single arm shoulder press...www.instagram.com
Haftada 2 bunu yapayim 1 ay sonra nasil fark olacak bakim
Hadi insallah ya iyi direniyorsun kirilmistir insallagTam Ölçülerimi yazıyordum şimdi tablodan bakayım incelme ne kadar olmuş yarın çıkmam bugün kardeşim dedi göbeğin kaybolmuş git tartıl diye ama sevindim inşallah 65 görürüm ucundan
Hadi insallah ya iyi direniyorsun kirilmistir insallahTam Ölçülerimi yazıyordum şimdi tablodan bakayım incelme ne kadar olmuş yarın çıkmam bugün kardeşim dedi göbeğin kaybolmuş git tartıl diye ama sevindim inşallah 65 görürüm ucundan
Sende süpersinKaptanım süpersinizzz bende bunu çalışayım haftanın 3 4 günüde ben yapayım
Bence hiç yapmamaktansa yapmanın avantajı vardır herhalSende süpersin
Basit olunca sklmayiz herhal. 2kg dumbell var bende de. Bugun yapacagim.
Yavas yavas ev isi yaptigim icin daha spora gecmedim
Deme oyle deme demeBacak 88
Kalca 111
Göbek 120
Bel 96
Göğüs 108
Kol 34
Ay bu ne ye keske ölçmeseydim modum düştü resmen
Oda hep aç olmadığım halde canım bir şeyler çekiyor diyor, bende sebebini insülin direncini bağlıyorum. Biraz kilo versin eve barfiks taktırıcam. Leslie önerini hemen iletiyorum canım çok sağolayyy kuzum benim aklıma benim çocukluğum geldi bende de insülin direnci var o zamanlar inanılmaz fazlaydı etkileri hormonlardan dlayı galiba durmadan tatlı yiyim abur cubur yyim oturayım derdim. Benimde hedefim pandemi bitsin herkes vaaaaw vera nasıl zayıflamışsın desin hiççç bırakmasın diyeti hatta leslienin erkekler için olanı var 15 dk men miles onu da yapabilir erkek bedeni çok çabuk tepki veriyor spora hemen toparlar üstüne kassss bile yapar kuzum benim
Ay hadi insallah yaDeme oyle deme deme
Sonra ki ay tabloda eksikleri gorunce daha da bir azimli olacaksin
JaneRizzoli ve E English_teacherrr e bak mesela. 2 aylik sonuc
sedulu ve Ceyhans in da 1 aylik sonucu harika
1 ayda asagi yukari gide 12-20 cm
Kolunun yarisi diye dusun Simdilik :)
Hayır sen hiç kendini üzme bu takımda nice beller inceldi nice göbekler kayboldu. Hiç sıkma canınıBacak 88
Kalca 111
Göbek 120
Bel 96
Göğüs 108
Kol 34
Ay bu ne ye keske ölçmeseydim modum düştü resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?