Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bugünü menüsü bu şekilde. Akşam yemeğimde iki kaşık pilav var, kızım bana sürpriz yapmış. İlk defa pilav pişirdi kıramadım onu. Cezama razıyım.
Bugünün adımları iki fotoğrafın toplamı olacak. Mi bandın kargosu akşam üstü geldi, takmadan telefondaki adım sayımın görüntüsünü aldım.
Toplamda 11.229 adım oldu.
Adım puanım 561.45
Merdiven inip çıkmak 49.5
Sguat 50 puan
1,5 lt su 1 lt dukan birası içildi
Arrietty_ @_Vera_ Zeytur

Canım göbeğim 98 çıktı, ben ki hiç göbeğim çıkmaz diye övünen hatundum. Nasıl salmışım kendimi böyle

Canım göbeğim 98 çıktı, ben ki hiç göbeğim çıkmaz diye övünen hatundum. Nasıl salmışım kendimi böyle
Leslie ve bölgesel yap bence canım haftaya adım yarışı yapmayız aklımda bu sefer de bölgesel çalışma yarışı var

Veracim Allah kolaylık versin
vize final telaşının üzerinden 26 yıl geçmiş hey gidi günler hey

Valla tam bn yazacaktim napiyosunuz diye sınavlarım vardı onları verdim cok şükür kayinvalidem rahatsızdı 1 2 haftadir ordaydik yiye yiye şiştim bu ara malesef yarın sabah bi tartılacaktım bnde ne kadar oldum diye. Senin çalışmaların nasıl gidiyor canim zorlaniyor musun

Leslie ve bölgesel yap bence canım haftaya adım yarışı yapmayız aklımda bu sefer de bölgesel çalışma yarışı var
Onlara da ağırlık vermeye başlayacağım. Bu hafta ufak ufak alıştırıyorum vücudumu.

Ya kızlar söylemeden geçemeyeceğim, eşimden sonra oğlumda benimle birlikte heveslendi. Senelerce alerjik bronşit tedavisi gördü, malum kortizonlu ilaçlar, bir iki ameliyat derken bir yaştan sonra kilo aldı. İnsülin direnci var, endekrolonojide takipte sürekli. Ki küçükken cidden zayıf bir çocuktu. Bu akşam birlikte yürüdük. Dukan birasına oda başladı, atıştırmalıkları elinden alamadığım, sürekli yemek isteyen çocuk bugün çok güzel beslendi. Oda mi band istiyor şimdi Pandemi bitince arkadaşlarının karşına çıkacağı ve alacağı olumlu tepkilerin hayalini kuruyor
En çok buna seviniyorum eğer kilo verirse çok güzel bir şeye vesile olacaksınız. Öpüyorum hepinizi iyi geceler

Maşallah ne kadar güzel incelmişsiniz tebrik ediyorum kizlar sizi

Saati unutmuşum gecenin ikisi olmuş

İki gündür baya kötü besleniyorum kızlar, bu yüzden herhalde modum da düştü... Yarın hemen çeki düzen!

Bugün de yürüyüşe çıktım 6.700 adım 1 saat, 338 kcal yakmışım...

Yarın kemerleri sıkıyorum ben, olmaz bu böyle...

İyi geceler

Tamam olur benim için uygun
Ah motivasyonum yerlerde dun de bildirim yapamadan uyuyakamisim su veletleri bir yatirayim dunu bugunu paylasayim. Eskiden diyete basladigim i ilk hafta 3 kio giderdi ya simdiyse sisiyorum daha cok. Sanirim gercekten yaslaniyorum
Ayyy evet ben de bugün aynı şeyi düşündüm . Bundan 4-5 yıl önce kilom çok daha az olduğunda bile 3 kilo kesin giderdi. Şimdi öyle değil
Ben en çok buna sevindim. Kilo aldığımızda biz bile nasıl üzülüyoruz. Gençler için bu durum daha zordur. Hayaline kavuşmasını tüm kalbimle diliyorum ❤

Son düzenleme:
Ben cezalik bir durum göremedim
Ne sevinmistir tek yapti diye

Canım dünkü menünü göremedim yazdin mi gozden mi kaçırdım ben ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…