Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mayısta nereye gidiyon kız
Doğum günüm kendime hediye vercem ondan mayısı bastırarak diyorum değilse bebiş düşünüyoruz ozamanda diyetisyenle berabr 9 ayı gecirmeyi planlıyorum ozamanda burda olcaam sonra doğum kilolarımı verirkende burda olcam yani ben hep burda olacam inşallah

Ya bende almak istiyorum ama babam aslaaaaa aslaaaaa almaz gereksiz görüyor onun yerine çık yürü diyo çıkıyım diyince de diyo virüs var otur ahaha sizin evde var diyet desene
Baba evinde olsam annem derdi :)
Evet basladi yine benimki. Gecen montunu giydi, bol geliyor. Havalandi iyice

Aferin benim eşime, 20 binleri zorlarsın bence yine.

Aferin benim eşime, 20 binleri zorlarsın bence yine.
Aklımda daha fazlası var bugün yarın kadın doğuma gidecem merkeze tüm gün arabada gececek gibi duruyo günüm adım sayım düşebilir bugün yapabildiğimin ffazlasını yapmam lazım ki ara çok açılmasın birinci biz olalım

Bencede 1.siz olun mantiyi yiyin :)

Bende verebilşyor muyum ölçülerimi kaptanım

Mantıyı. H3RA_ istiyor kaptanım ben şansımı cizkekden yana kullanmak istiyorum
San Sebastian keto usulu yap derim :))
1.OLUYORSAN
Ohh hayırlı olsun ayaklarında paralansın
Aahah saol canim
Bende adama baskı yapayım bari benim adam yiyip yiyip kilo almayan cinsten. 186 boy var 78 kg akşam yemeğinde bir bütün ekmek yer sabah öğlen de ayrı yani ama vücut masallah
Ne sansli ya
Simdi benimki de uzun ama kilosu var. Ilk evlendigimiz sene aldi hepsini. Yani onun yediklerini ben yesem 200 olurum. Ama hep sabitdi 125. 5kilosunu verdi
Bende verebilşyor muyum ölçülerimi kaptanım
Tabii canim
Eklerim sen bildirim yapinca

Benim eşimde öyle gelde sinirlenme

Ya erkekler kilo vermede çok şanslı kas yapayım diye bir ara uğraştı bir ayda kollar omuzlar genişledi ben bi taraflarımı yırtıyorum kas olsun diye

Ya erkekler kilo vermede çok şanslı kas yapayım diye bir ara uğraştı bir ayda kollar omuzlar genişledi ben bi taraflarımı yırtıyorum kas olsun diye
Cidden cok sansilar. Esimin yaptigi tek spor 500 kalori yakiyor bisiklet de sonra mekik cekiyor. Bu kadar. Hic cikayim yuruyeyim vs de yok. Benim gibi video bulayim sunu yapayim diye yirtinmiyor. Yok 10bin adim fln hiic. Cok rahat veriyor

Hahhaa adam aldığjna alacagına pişman oldu desene biizmki beni arıyo ne alım birer tane aldırıyorum kinderde benim kırmızı çizgim dayanamıyorum bitane olımca oda oğluşumun oluyo frenliyorum kendimi
Oda guzel taktik poset poset olunca insanin gozune illami batıyor

sedulu @pamukskr buldum
Ve hic acimadim aldim

2-3 güne gelir yaziyor
Kaptanım güle güle kullan çok şık duruyor. Benim ki kollu eski temizlikte sat gitsin diyorlar.
Evde ki en güzel arkadaşım 3 çocuk, ev, ev işleri kocamla tartışınca benim kaçışım.
Müzigide sonuna kadar açarım.
Kaptanım ben dünde sordum kolları yok ya kullanımı nasıl olur acaba?
Benim başım dönüyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…