Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklisin canim bende sabirsizlik var bu konuda hemen 5 10 kilo vereyim hemen inceleyim istiyorum ama maalesef olmuyor. Bi arkadas bahsetmisti burdan kimdi hatırlamıyorum ama demisti. Bu kilolari bir gunde almadik ki bir gunde verelim diye. Cok hakli. Bu takim cok yariyor bana insallah sabirla sonumuz selamet olacak

Vaaaooov 32 cm ne demek ya masallah valla
E Emeeelll @Serina08 kızlar hiiiç moralinizi bozmayın şuan ben havalara uçuyorum mutluluktan çünkü 2 aydır 66da gittim geldim bu iş olmuyor Vera olmayacak da felan dedim ama tartıda olmuyorsa ölçüde oluyor siz takımda yenisiniz böyle aktif kalın ve dikkat edin neler neler gidicek görün hiç üzülmeyin

Ahahaha 66da kaldıkça benim sözümdü 20 senede aldığım kiloyu 20 günde nasıl vereyim diyorum hep kendime bende bir diyetisyenden duymuştum tvde diyordu hanımlar 20 senede yediğini 20 günde eritmek istiyor öyle bir dünya yok Allahtan metabolizma kilo düşmanı da 20 senede yediğimizi 20 senede vermiyoruz. Çok doğru diyor ama. Bende çok sabırsızım hayatta da öyle üzülmek sıkılmak çok sabır iş bu yerden nasıl güzel sabırla yiyorduk verirkende öyle yapcaz güzeller

Ah bide bize ikram etmeseler diyette olmayacaktımki ooo oo
Aynen oyle valla zaten kör noktam abur cuburdu asla hayir demezdim. Cocuklara alirken banada ayri alirdi esim nasil sevinirdim. Simdi geceblerde bi almis gelmis en sevdiklerimi. Paraladim adami resmen neye ugradigini sasirdi

66 yaramışşş bu kıza
@_Vera_ tartıya takılma lütfen. Senden 2 kg kadar fazlam var. ama ölçülerimize bakar mısın?
Özelllikle kalça, bacak ölçülerimiz arasında ciddi fark var. Görüntü olarak ben daha toplu dururken senin vücudun daha sıkı ve fit duruyordur eminim. Zaten sağlık açısından korkulacak kilolarda olmadığımıza göre önemli olanda sıkı vücut değil mi?
Bence tartıya ara ver, beynini oraya kodlama, belki de o yüzden yanlış emir alıyor bir yerler.
Evren sözlerimize göre işliyor hayatımızı bunu unutma. Sadece bu konuda değil her konuda sözlerine ve aklındaa geçenlere dikkat et. "Veremedim, veremeyeceğim, inşallah olur" kelimelerini söyleme. "İyi gidiyorum, süperim bu cuma eksileri görürüm" de onun yerine.
Sen kaptanımsın ama bende ablanım, arada silkeleyebilme hakkım var

Kızlar kahvaltıda neler yendi kahvelerin yanı boş mu?
Benim canım çok tatlı istiyordu o yüzden yulaf yedim
2 yk yulaf 1 kasteden az yoğurt ve üzerine yarım yk reçel ile ve kapya
Kahvemi sade içtim yanında hiçbir şey yok
Dukan biramı hazır ettim siz neler yaptınız güzeller

Yaaa canım ablam, tabii silkeleyin kaptan yardımcısı olmak bilgili olmak her şeyi doğru yapmak anlamı gelmiyor ki. İzne çıkma sebebim tartıya ara vermekti yani tartı olmuyordu ve takıma zarar veriyordum artı gelerek ya da sabit kalarak izne çıkıp tartı işine ara verdim ama bazen merakıma yenik düşüyorum Allah affetsin gizli gizli gidip tartıya çıkıp kaçıyorum sonra ahahahah haftaya güzelce bölgesel çalışırız senin de vücut toparlar sıkılaşır

Aynen oyle valla zaten kör noktam abur cuburdu asla hayir demezdim. Cocuklara alirken banada ayri alirdi esim nasil sevinirdim. Simdi geceblerde bi almis gelmis en sevdiklerimi. Paraladim adami resmen neye ugradigini sasirdi
Hahhaa adam aldığjna alacagına pişman oldu desene biizmki beni arıyo ne alım birer tane aldırıyorum kinderde benim kırmızı çizgim dayanamıyorum bitane olımca oda oğluşumun oluyo frenliyorum kendimi

esmeriiim nasıl oldun canım yoksun hiç buralarda iyisindir umarım
Birgaripyolcu06 canımmm atlattın mı her şey yolunda mı
North River kaptanım ufak bir kaza geçirmişsin demiş ama ben göremedim o mesajı geçmiş olsun canım neyin var nasıl oldun
G GCA canım mezunum nelerdesin nasılsın?
Birgaripanne hamarat hatun sen nasılsın nerelerdesin?
Yawrukush canım kaptanım nasılsın zamanın nasıl geçiyor komşun neler yolluyor sana

Benimde özel günder ötürü tatlı istiyodu canım sabah kahvalyıda bi tatlımkaşığı tahin pekmezle kestim krizi

Ne guzel ve dogru yazmissin.
Kalinlastirdigim yerde de cok cok haklisin. Cogumuzun hatasi burada

Ay ben o kisimda kendime gulmekden öldüm. 15dk yaptim zaten. Tam da bu Karin bolumuydu
Bugun tekrar Devam insallah
Varyemez in sözü sanki buu :)
Ki cok dogru

Kızlar benim ölçüler de öyle maalesef. Moralim bozuldu
Dur bi yazayım da görünce iyice moralim bozulsun
Göğüs 109
Bel 96
Gobek 107
Kalca 114
Bacak 70
Kol 36

Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Hiçç bozulmasın valla benimde ilk ölçüyü alırken aptal zeynep aptal zeynep diyerek aldım ama napalım aldığımız gbi vermesinide biliriz. Ben buraya kadınlar klübüne 4 takıma gelmemiş olsaydım biliyorum ki 2 kilo verip 3 kiloyu geri alacaktım. Buranın bi uğuru olduğuna inanıyorum 4 tkım bana bize hepimize güzel gelecek mayısa kadar burdayım bu ölçülerimle ozamanki ölçülerimi yan yana koyup başarabildim demek için bugün agrım olmasına ragmen kalktım şuam 10000 adımımı attım bölgesel çalışcam şimdi. İnanmak başarmanın yarısı ve biz inanırsak yapamayacagımız hiçbirşey yok

Ahaha. Cok tehlikeli cok
Esim önce o kullanamaz diye bosver dedi
Ama az önce aldim
Belki 20kilo yu verir Oda bunu denemek icin
Ya bende almak istiyorum ama babam aslaaaaa aslaaaaa almaz gereksiz görüyor onun yerine çık yürü diyo çıkıyım diyince de diyo virüs var otur ahaha sizin evde var diyet desene

Mayısta nereye gidiyon kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…