- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Haklisin canim bende sabirsizlik var bu konuda hemen 5 10 kilo vereyim hemen inceleyim istiyorum ama maalesef olmuyor. Bi arkadas bahsetmisti burdan kimdi hatırlamıyorum ama demisti. Bu kilolari bir gunde almadik ki bir gunde verelim diye. Cok hakli. Bu takim cok yariyor bana insallah sabirla sonumuz selamet olacakOlacak tabi, birebir yaşadım bunu. Bir kaç sene önce 1,5/2 ayda 65 kg dan 57 kg kadar düştüm. Terziye bütün pantolonlarımı daralttırdım, yenilerini aldım. Hayatımın en keyifli harcamasıydı. Sonra tekrar kilo aldım malesef. Ama kilo vermek kadar korumanın da önemini anladım bu sayede.
En önemlisi birden sonuç beklememek ve istikrar. Bir gün kendini kötü hissettin yedin diyelim yada spor yapmadın, hemen toparlaman kaldığın yerden devam etmek lazım. 1 ay kadar sonra daha hızlı vermeye başlıyorsun her tartıya çıkmanda eksi görüyorsun.
Birde beyni kandırmak önemli, mesela çok sevdiğin bir yiyecek eskiden 2 tane yiyordun. Bunun bana 1 tanesi yada çeyreği yeter, doyuma ulaşırım, karnımı da doyurur diye düşünerek başlamak lazım yemeye. İnan o dediğin ölçü sana yetiyor. Buda tecrübeyle sabit.
E Emeeelll @Serina08 kızlar hiiiç moralinizi bozmayın şuan ben havalara uçuyorum mutluluktan çünkü 2 aydır 66da gittim geldim bu iş olmuyor Vera olmayacak da felan dedim ama tartıda olmuyorsa ölçüde oluyor siz takımda yenisiniz böyle aktif kalın ve dikkat edin neler neler gidicek görün hiç üzülmeyinVaaaooov 32 cm ne demek ya masallah valla
Ahahaha 66da kaldıkça benim sözümdü 20 senede aldığım kiloyu 20 günde nasıl vereyim diyorum hep kendime bende bir diyetisyenden duymuştum tvde diyordu hanımlar 20 senede yediğini 20 günde eritmek istiyor öyle bir dünya yok Allahtan metabolizma kilo düşmanı da 20 senede yediğimizi 20 senede vermiyoruz. Çok doğru diyor ama. Bende çok sabırsızım hayatta da öyle üzülmek sıkılmak çok sabır iş bu yerden nasıl güzel sabırla yiyorduk verirkende öyle yapcaz güzellerHaklisin canim bende sabirsizlik var bu konuda hemen 5 10 kilo vereyim hemen inceleyim istiyorum ama maalesef olmuyor. Bi arkadas bahsetmisti burdan kimdi hatırlamıyorum ama demisti. Bu kilolari bir gunde almadik ki bir gunde verelim diye. Cok hakli. Bu takim cok yariyor bana insallah sabirla sonumuz selamet olacak
Ah bide bize ikram etmeselerAy masallah ya benimde kiz böyle elinde abur cuburu hoplayip zıplıyor
Aynen oyle valla zaten kör noktam abur cuburdu asla hayir demezdim. Cocuklara alirken banada ayri alirdi esim nasil sevinirdim. Simdi geceblerde bi almis gelmis en sevdiklerimi. Paraladim adami resmen neye ugradigini sasirdiAh bide bize ikram etmeselerdiyette olmayacaktımki ooo oo
@_Vera_ tartıya takılma lütfen. Senden 2 kg kadar fazlam var. ama ölçülerimize bakar mısın?66 yaramışşş bu kıza
Inşallah birlikteBende yazinca ayni modda olmuştum ama simdi incelecegimize inaniyorum olacak olacak olacak
Ayy çok aminSuan düsen mod, öbür ay sevincden dört köse olacak :))
Yaaa canım ablam,@_Vera_ tartıya takılma lütfen. Senden 2 kg kadar fazlam var. ama ölçülerimize bakar mısın?
Özelllikle kalça, bacak ölçülerimiz arasında ciddi fark var. Görüntü olarak ben daha toplu dururken senin vücudun daha sıkı ve fit duruyordur eminim. Zaten sağlık açısından korkulacak kilolarda olmadığımıza göre önemli olanda sıkı vücut değil mi?
Bence tartıya ara ver, beynini oraya kodlama, belki de o yüzden yanlış emir alıyor bir yerler.
Evren sözlerimize göre işliyor hayatımızı bunu unutma. Sadece bu konuda değil her konuda sözlerine ve aklındaa geçenlere dikkat et. "Veremedim, veremeyeceğim, inşallah olur" kelimelerini söyleme. "İyi gidiyorum, süperim bu cuma eksileri görürüm" de onun yerine.
Sen kaptanımsın ama bende ablanım, arada silkeleyebilme hakkım var
HahhaaAynen oyle valla zaten kör noktam abur cuburdu asla hayir demezdim. Cocuklara alirken banada ayri alirdi esim nasil sevinirdim. Simdi geceblerde bi almis gelmis en sevdiklerimi. Paraladim adami resmen neye ugradigini sasirdi
Canımı çektiriyorsun Ahahahaha
Benimde özel günder ötürü tatlı istiyodu canım sabah kahvalyıda bi tatlımkaşığı tahin pekmezle kestim kriziKızlar kahvaltıda neler yendi kahvelerin yanı boş mu?
Benim canım çok tatlı istiyordu o yüzden yulaf yedim
2 yk yulaf 1 kasteden az yoğurt ve üzerine yarım yk reçel ile ve kapya
Kahvemi sade içtim yanında hiçbir şey yok
Dukan biramı hazır ettim siz neler yaptınız güzeller
Ne guzel ve dogru yazmissin.Olacak tabi, birebir yaşadım bunu. Bir kaç sene önce 1,5/2 ayda 65 kg dan 57 kg kadar düştüm. Terziye bütün pantolonlarımı daralttırdım, yenilerini aldım. Hayatımın en keyifli harcamasıydı. Sonra tekrar kilo aldım malesef. Ama kilo vermek kadar korumanın da önemini anladım bu sayede.
En önemlisi birden sonuç beklememek ve istikrar. Bir gün kendini kötü hissettin yedin diyelim yada spor yapmadın, hemen toparlaman kaldığın yerden devam etmek lazım. 1 ay kadar sonra daha hızlı vermeye başlıyorsun her tartıya çıkmanda eksi görüyorsun.
Birde beyni kandırmak önemli, mesela çok sevdiğin bir yiyecek eskiden 2 tane yiyordun. Bunun bana 1 tanesi yada çeyreği yeter, doyuma ulaşırım, karnımı da doyurur diye düşünerek başlamak lazım yemeye. İnan o dediğin ölçü sana yetiyor. Buda tecrübeyle sabit.
Ay ben o kisimda kendime gulmekden öldüm. 15dk yaptim zaten. Tam da bu Karin bolumuyduBeni seviyomu sevmiyomu çözemedimevet video güzel şu göbek çalıştırma kısmını bi yapamadım alışınca karnımın çalıştığını hissettim zor geldi ama yerde yapmaktan daha eglenceli
Haklisin canim bende sabirsizlik var bu konuda hemen 5 10 kilo vereyim hemen inceleyim istiyorum ama maalesef olmuyor. Bi arkadas bahsetmisti burdan kimdi hatırlamıyorum ama demisti. Bu kilolari bir gunde almadik ki bir gunde verelim diye. Cok hakli. Bu takim cok yariyor bana insallah sabirla sonumuz selamet olacak
Ahaha. Cok tehlikeli cokCanımı çektiriyorsun Ahahahaha
Hiçç bozulmasın valla benimde ilk ölçüyü alırken aptal zeynep aptal zeynep diyerek aldım ama napalım aldığımız gbi vermesinide biliriz. Ben buraya kadınlar klübüne 4 takıma gelmemiş olsaydım biliyorum ki 2 kilo verip 3 kiloyu geri alacaktım. Buranın bi uğuru olduğuna inanıyorum 4 tkım bana bize hepimize güzel gelecek mayısa kadar burdayım bu ölçülerimle ozamanki ölçülerimi yan yana koyup başarabildim demek için bugün agrım olmasına ragmen kalktım şuam 10000 adımımı attım bölgesel çalışcam şimdi. İnanmak başarmanın yarısı ve biz inanırsak yapamayacagımız hiçbirşey yok
Ya bende almak istiyorum ama babam aslaaaaa aslaaaaa almaz gereksiz görüyor onun yerine çık yürü diyo çıkıyım diyince de diyo virüs var otur ahaha sizin evde var diyet deseneAhaha. Cok tehlikeli cok
Esim önce o kullanamaz diye bosver dedi
Ama az önce aldim
Belki 20kilo yu verir Oda bunu denemek icin
Mayısta nereye gidiyon kızHiçç bozulmasın valla benimde ilk ölçüyü alırken aptal zeynep aptal zeynep diyerek aldım ama napalım aldığımız gbi vermesinide biliriz. Ben buraya kadınlar klübüne 4 takıma gelmemiş olsaydım biliyorum ki 2 kilo verip 3 kiloyu geri alacaktım. Buranın bi uğuru olduğuna inanıyorum 4 tkım bana bize hepimize güzel gelecek mayısa kadar burdayım bu ölçülerimle ozamanki ölçülerimi yan yana koyup başarabildim demek için bugün agrım olmasına ragmen kalktım şuam 10000 adımımı attım bölgesel çalışcam şimdi. İnanmak başarmanın yarısı ve biz inanırsak yapamayacagımız hiçbirşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?