Merhaba. Dun menuyu unutmusum. Onumizdeki hafta sinav haftam birazcik yogunum. Bugunku menum;North River @Night owl M MiracHamza rockandroll kizlar günaydın dünkü menülerinizi göremedim. Vakit bulunca bilgilendirirseniz beni etiketleyin olur mu ? Gözden kaçmasın
Afiyet olsun canim eline saglikEggloaf7 gr stevia karamel sos
Rica ederim canim bende ayniniste ama biraz fazla kacirdim bugun 1000 ustunde oldu kalori. Aslinda fazla degil ama kac gundur daha alt seviyedeydi. Siskinlik oldu. Midem küçülmüş resmenSağol canım benim daha iyiyim şükür sorduğun için teşekkür ederim sen nasılaın
Merhaba ortağım, bugün 8 saatlik bir yolculukla eve geri geldim. Uzun ve yorucuydu ama evde olduğum için mutluyum. Ancak telefonu elime alabildim. Tam 1 haftadır Aydindaydim. Şimdi tekrar Ankara dayım. Küçüğü uyutup bol bol sıvı alacağım.Afiyet olsun ortağım.
Neredesin sen bu hafta?
Cok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyilesip aramıza dönmeniz dileğiyle, hoscakalin.Merhaba kizcelerim, nasılsınız?
Ben yatıyorum, uzunca bir süre de yatacaga benziyorum.
Hayırlısı...
Tlf kullanmak yasak, iyi gelmediğini kendim de hissediyorum.
Bulantı yapıyor.
Böyle bir durum beklediğim için, yemek konusunda dondurucuda 3-5 haftalık stogum var.
Eşim de becerebildigi kadarıyla yapıyor bir şeyler.
Bende hareket hemen hemen 0.
Allah emeklerimi zayi etmesin diye duadayim.
Moralim bozulmasın diye tartilmiyorum.
Kilo almamayı umud ediyorum.
Denge bozukluğu dışında genel sağlık durumum iyi çok şükür.
Uykuyu da biraz biraz düzene sokuyorum.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...
Allah'a emanet olun canlar...
Yarın akşam 5e kadar kapattım yeme olayınısadece su yeşil çay kahve inş yapışmaz üstüme yatana kadar yaparım spor belki araya leslie sıkıştırırımM MiracHamza canim gerçekten karbonhidratı bol olmuş yediklerinin bu saatten sonra bol sıvı alman lazım. Meyve dahil yemezsen anca sindirir mide. Bir de bol hareket hopla zıpla dans et enerji harcasın vücut
Memleketimde yasiyorsun canim. Ah ahhh. Cok sukur insanin evi gibi yok gerçekten.Merhaba ortağım, bugün 8 saatlik bir yolculukla eve geri geldim. Uzun ve yorucuydu ama evde olduğum için mutluyum. Ancak telefonu elime alabildim. Tam 1 haftadır Aydindaydim. Şimdi tekrar Ankara dayım. Küçüğü uyutup bol bol sıvı alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?