İlk günler 6.000 görsem seviniyordum.
Videoyu görünce aklıma geldi. Bizde ailevi eklem gevşekliği var. Kızım bir problem yaşadığında doktor bu teşhisi koymuştu en sonunda. O yüzden bu tarz hareketleri ne kadar hamda olsam çok rahat yapabiliyorum. Hatta bu hareketi ilk yaptığımda alnımı bacaklarıma kadar değdirmiştim spor hocası şaşırmıştı. Böyle bir artım varken niye pilates, yoga vs yapmıyorum ki senelerdir.Dîla Tarkan Doğruer on Instagram: "Yeterince esnek değil misiniz? Yere dokunamıyor musunuz? İşte size çözüm 🤓 #lifehacks vol 4: more elasticity"
38K likes, 471 comments - dilatarkan on December 29, 2020: "Yeterince esnek değil misiniz? Yere dokunamıyor musunuz? İşte size çözüm 🤓 #lifehacks vol 4: more elasticity".www.instagram.com
Ben şok ben iptaldenedim oldu valla
Bende biraz önce eşime dedim yere egilip halıya dokun diye direk yaptı of ama değmemen lazımdı dedim niyeki diyo çok güzel bişey denicektim diyorum ben ilk değemedim sonra bu hareketi yapınca eşimde şok oldu nasıl yani diyoVideoyu görünce aklıma geldi. Bizde ailevi eklem gevşekliği var. Kızım bir problem yaşadığında doktor bu teşhisi koymuştu en sonunda. O yüzden bu tarz hareketleri ne kadar hamda olsam çok rahat yapabiliyorum. Hatta bu hareketi ilk yaptığımda alnımı bacaklarıma kadar değdirmiştim spor hocası şaşırmıştı. Böyle bir artım varken niye pilates, yoga vs yapmıyorum ki senelerdir.
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerimMerhaba kizcelerim, nasılsınız?
Ben yatıyorum, uzunca bir süre de yatacaga benziyorum.
Hayırlısı...
Tlf kullanmak yasak, iyi gelmediğini kendim de hissediyorum.
Bulantı yapıyor.
Böyle bir durum beklediğim için, yemek konusunda dondurucuda 3-5 haftalık stogum var.
Eşim de becerebildigi kadarıyla yapıyor bir şeyler.
Bende hareket hemen hemen 0.
Allah emeklerimi zayi etmesin diye duadayim.
Moralim bozulmasın diye tartilmiyorum.
Kilo almamayı umud ediyorum.
Denge bozukluğu dışında genel sağlık durumum iyi çok şükür.
Uykuyu da biraz biraz düzene sokuyorum.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...
Allah'a emanet olun canlar...
2 gunluk menun de guzel caninMerhaba :) yediklerimi atıyorum. Henüz 1 lt su içtim daha içeceğim. 8 bin adimdayim spor yapacağım daha 1 saat yürüyüş yaptım bugün. Yarına 59 lu kiloları görmek istiyorum artık. Of nasıl oturdu bu kilolar anlamadan 3-4 hafta önce falan 57-58 lerdeydimben
Yediklerimi paylaşıyorum 1200 dolmadı bugün..
Eki Görüntüle 2756331 Eki Görüntüle 2756332 Eki Görüntüle 2756332 Eki Görüntüle 2756333
1,5 dilim eksi mayali ekmek
İki yumurta sahanda
1 kk ezine peyniri
5 zeytin
Aksam 2 tavuk nugget, 4 yk ispanak 1 yk kis salatasi 1 kase yogurt 1 kase kelle paca.
4 lt su
caroline84 ben senin menulerini goremiyorum nedense.
Geçmiş olsun canım nasıl oldun?Biraz halsizliğim var kemiklerim ağrıyo da kalkamadım yerimden
Canım aslında çok hoşuma gitti eşime dedim alalım bi tane dedi ama ben kollarına tutunarakta yürüyorum.Evet canım Dikkatli yim doğru söylüyor sun
Canım ödevlerine bak zaten gayet iyisin.
Canım tablo kaymış birazKizlar ilk sayfadaki tablo güncellendiDUYURU
Deneme haftasi devam eden yeni üyelerimizi eklemedim. Bunu bilerek yapiyorum,deneme süresi oldugu icin.
Cogunuz 1 haftayi geride birakmis olacaksiniz yarin.
Umarim aktif olmaya devam edersiniz. Böylece haftaya sizleride eklerim daralma tablosuna
Hergün yazdım canım geçmişe bakıyormusun?1,5 dilim eksi mayali ekmek
İki yumurta sahanda
1 kk ezine peyniri
5 zeytin
Aksam 2 tavuk nugget, 4 yk ispanak 1 yk kis salatasi 1 kase yogurt 1 kase kelle paca.
4 lt su
Bugünü soruyorsan yürüyüşümü yapıp yazacam.1,5 dilim eksi mayali ekmek
İki yumurta sahanda
1 kk ezine peyniri
5 zeytin
4 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?