Yok canim o degilİlk kez duyuyorum, nete baktım sen yazınca oopsıe ekmeği diye bir şey var. O mu bahsettiğin?
Bu ekmek hatta kek gibi oluyor değilmi yanlış bilmiyorsam?Yok canim o degil
Link atayim hemen
Tarif de cok basit
Labne, yumurta, tereyag, biraz vanilya. Istege gore tatlandirici. Ve tarcin hepsi bu
Evet ekmek gibi ama kek gibide. Ilk gun tatli niyetine ikinci gun tost ekmegi niyetine yedigim olduBu ekmek hatta kek gibi oluyor değilmi yanlış bilmiyorsam?
Geçmiş olsun abla tekrardan. Bol bol dinlen sen sonra aramıza muhteşem dönüş yaparsın. Kendi vücudunu en iyi sen biliyorsun zaten son zamanlarda hareketim fazla artti pek iyi değil demiştin. Kontrol falan var mi doktorda ?Merhaba kizcelerim, nasılsınız?
Ben yatıyorum, uzunca bir süre de yatacaga benziyorum.
Hayırlısı...
Tlf kullanmak yasak, iyi gelmediğini kendim de hissediyorum.
Bulantı yapıyor.
Böyle bir durum beklediğim için, yemek konusunda dondurucuda 3-5 haftalık stogum var.
Eşim de becerebildigi kadarıyla yapıyor bir şeyler.
Bende hareket hemen hemen 0.
Allah emeklerimi zayi etmesin diye duadayim.
Moralim bozulmasın diye tartilmiyorum.
Kilo almamayı umud ediyorum.
Denge bozukluğu dışında genel sağlık durumum iyi çok şükür.
Uykuyu da biraz biraz düzene sokuyorum.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...
Allah'a emanet olun canlar...
Pişince foto isterizAttim firina dort gozle hazir olmasini bekliyorum
Mercimek severim çok bakayım tarif yapayım bende bir ara. Bugün kendimi acayip frenliyorum yoksa artı çıkacağımÇok geçmiş olsun, bir an önce eski sağlınıza kavuşmanızı dilerim.
Bugün acayip yemek yeme, atıştırma isteğim var. Öğle yemeklerini pas geçiyordum genelde, bugün çok aç hissettim kapuska ve yeşil mercimek salatası yedim. Bu arada mercimek salatası gayet diyete uygun doyurucu bir öğün oluyor. Tavsiye ederim kızlar.
Akşam sadece salata yemeyi planlıyorum, inşallah gözüm dönmez sofrayı görünce. Evdekileri ikna etsem akşamı ton balıklı yada tavuklu salata ile geçiştirebilsem diye umut edeyim bari.
Hadi bakalım darısı yarına tartıda eksi görmeyeMerhaba kızlar şu an itibariyle öğle/akşam yemeğimi yemiş bulunmaktayım
Tamamdir atarim :)) sogusun filanPişince foto isteriz
Amin inşaallah canımHadi bakalım darısı yarına tartıda eksi görmeye
Bende deneyeceğim bir ara daha çok bilgi sahibi olmam lazım bu tarz konularda. Ketojenik beslenmeyi hep duyuyorum hiç okuyup bakmadım, ismi dışında bilgim yok mesela.Yok canim o degil
Link atayim hemen
Tarif de cok basit
Labne, yumurta, tereyag, biraz vanilya. Istege gore tatlandirici. Ve tarcin hepsi bu
Weightloss_useful on Instagram: "Oh, #eggloaf. Love of my keto life, my first recipe, my favorite dessert. Eggloaf is so easy to make. You can create sweet or savory dishes. I have seen everything from double fried with chocolate and strawberries to
280 likes, 3 comments - weightloss_useful on June 19, 2020: "Oh, #eggloaf. Love of my keto life, my first recipe, my favorite dessert. Eggloaf is so easy to make. You can create sweet or savory dishes. I have seen everything from double fried with chocolate and strawberries to eggloaf pizza and...www.instagram.com
Icinde yuzdugu sey ketojenik surup :))
Benide tutuyor dukan birası. Hiç aç değilim aslında ama atıştırasım varMercimek severim çok bakayım tarif yapayım bende bir ara. Bugün kendimi acayip frenliyorum yoksa artı çıkacağımakşama ben köfte patates yapacağım evdekilere kendim de 2 köfte ile günü kapatmayı planlıyorum. Dukan birası tutuyor beni şimdilik
Bian once sifa bulup dönersin insallah cok gecmis olsunMerhaba kizcelerim, nasılsınız?
Ben yatıyorum, uzunca bir süre de yatacaga benziyorum.
Hayırlısı...
Tlf kullanmak yasak, iyi gelmediğini kendim de hissediyorum.
Bulantı yapıyor.
Böyle bir durum beklediğim için, yemek konusunda dondurucuda 3-5 haftalık stogum var.
Eşim de becerebildigi kadarıyla yapıyor bir şeyler.
Bende hareket hemen hemen 0.
Allah emeklerimi zayi etmesin diye duadayim.
Moralim bozulmasın diye tartilmiyorum.
Kilo almamayı umud ediyorum.
Denge bozukluğu dışında genel sağlık durumum iyi çok şükür.
Uykuyu da biraz biraz düzene sokuyorum.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...
Allah'a emanet olun canlar...
Şimdi geldim eve egerki üşenmezsem yapcam yogayıSabit olmasına takılma regl den dolayı sabit o aslında eksilerin var sadece yoga yap sadece aynen dinlen
Sağol canım benim daha iyiyim şükür sorduğun için teşekkür ederim sen nasılaınE English_teacherrr esim nasılsın. Dun biraz rahatsizdin nasil oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?