Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İlk kez duyuyorum, nete baktım sen yazınca oopsıe ekmeği diye bir şey var. O mu bahsettiğin?
Yok canim o degil
Link atayim hemen
Tarif de cok basit
Labne, yumurta, tereyag, biraz vanilya. Istege gore tatlandirici. Ve tarcin hepsi bu

Icinde yuzdugu sey ketojenik surup :))

Geçmiş olsun abla tekrardan. Bol bol dinlen sen sonra aramıza muhteşem dönüş yaparsın. Kendi vücudunu en iyi sen biliyorsun zaten son zamanlarda hareketim fazla artti pek iyi değil demiştin. Kontrol falan var mi doktorda ?

Mercimek severim çok bakayım tarif yapayım bende bir ara. Bugün kendimi acayip frenliyorum yoksa artı çıkacağım akşama ben köfte patates yapacağım evdekilere kendim de 2 köfte ile günü kapatmayı planlıyorum. Dukan birası tutuyor beni şimdilik

Bende deneyeceğim bir ara daha çok bilgi sahibi olmam lazım bu tarz konularda. Ketojenik beslenmeyi hep duyuyorum hiç okuyup bakmadım, ismi dışında bilgim yok mesela.

Bugün ofisten bir arkadaş diyet yaparken tam olgunlaşmış cennet hurmasını ezip yoğurt ve tarçınla karıştırıp tatlı niyetine yediğini söyledi. Tok tutuyormuş ayrıca. Bilmediğim ne çok kolay hazırlanır, sağlıklı yiyecekler var diye düşündüm.

Benide tutuyor dukan birası. Hiç aç değilim aslında ama atıştırasım var

Bian once sifa bulup dönersin insallah cok gecmis olsun

Saat 15. 30 ve yeme faslini bitirdim

Sabah 150 kalori
Tereyagli kahve

Ara 116 kalori
20gr kaju

Ögle 221 kalori
2 dilim Hindi fume
2 dilim fransiz eski kasar
9gr hardalli mayonez

Aksam 382 kalori
2 dilim eggloaf
15 Gr stevia karamel

Toplam 869 kalori
11 gr Karbonhidrat
32 gr protein
76 gr Yag

Eggloaf felaket sisirdi. 2 dilimi zor yedim. Gerci o daha inceydi

Su ve spor sonra yazacagim

sedulu @_Vera_

Eklentiler

• Screenshot_20210107_143025_com.myfitnesspal.android.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20210107_143038_com.myfitnesspal.android.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…