Geçen haftaki kilon kaçtı canımGünaydın canlarım
İlk başlangıç kilon kaçtı cnm 62,8 e kaç ayda geldinBaşlangıç kilomu da yazayım kaçayım
Eki Görüntüle 2756625
Kaptan ketoyu birakacagim insallah bu hafta son.Bence hic stres yapma canim
Elinden geleni yapiyorsun sen
Suan takimda herkes cabaliyor ciddi anlamda.
Daha önce dedigim gibi. Arti ciktim, sabitim, az verdim diye uzulmeye gerek yok.
Gayet dogal bir durum bu.
Pek fazla almamissin banu. 6ay oldu mu izne ayrilali simdi tam hatirliyamadim ama 3kilo almissin sadeceBaşlangıç kilomu da yazayım kaçayım
Eki Görüntüle 2756625
Gunaydin canimGünaydın arkadaşlar
Geçen cuma=64.2
Bugün =63.9
Fark =0.3
Yüzde =0.467
GunaydinGünaydın canlarım
Tebrik ederim canimEki Görüntüle 2756627 geçen hafta : 68.8
Bu hafta :67.7
Fark :1. 100
Aslında regli oldugum için hala şişim hafta içi 66.6 görmüştüm ben
Teşekkür ederm kaptanım Bi an önce 60 kilo olmk istyrm sanırım ondan sklyo cnmm biraz tez canlıyım herhaaallPek fazla almamissin banu. 6ay oldu mu izne ayrilali simdi tam hatirliyamadim ama 3kilo almissin sadece
Gunaydin canim
Ne guzel eksi. Tebrik ederim. Banu ile seni es mi yapsak bu hafta :)
Gunaydin
Masallah kiz gitmis 1.1 kilo
Benim yurume bandi bugun geliyor
Tebrik ederim canim
KV sabote etsede guzel vermissin
Haftaya gorursun 65 i ucundan ozaman, regl sisligi gidince.
Ama bu sayida cok cok iyi
Ekledim canim. Evet ama mide bulantisi var artikKuzum kacirdim ben herhal gecen dedigim gibi. Seni ketoya baslattigina.
Sen bahsetmistin dimi kendisine bundan?
Tebrik ederim guzel ekdi
Foto unutma kuzum :))
Anliyorum seni. 60 da benim ilk hedefimTeşekkür ederm kaptanım Bi an önce 60 kilo olmk istyrm sanırım ondan sklyo cnmm biraz tez canlıyım herhaaall
Yag dan OdaEkledim canim. Evet ama mide bulantisi var artik
Olur cnm fark etmez benim içinPek fazla almamissin banu. 6ay oldu mu izne ayrilali simdi tam hatirliyamadim ama 3kilo almissin sadece
Gunaydin canim
Gunaydin
Tebrik ederim canim
67 idi buraya başlangıcım , tabi daha önceleri 72 ler de gördü bu beden (doğum sonrası). tek başıma 67 ye kadar indim buraya başladım, 59 ile mezun oldum şimdi yine 62,8 e çıktım pandemi ve evden çalışmaİlk başlangıç kilon kaçtı cnm 62,8 e kaç ayda geldin
canım 3 ayda 3 kg aldım , bana o kadar fazla geliyor ki şu halimi hiç ama hiç sevmiyorum, kıyafetlerim dar gelmeye başladı dedim banu dur artıkPek fazla almamissin banu. 6ay oldu mu izne ayrilali simdi tam hatirliyamadim ama 3kilo almissin sadece
Gunaydin canim
Gunaydin
Tebrik ederim canim
Ben de bekliyorum 60 i dört gözle ama 200-300 derken görmem 2 ayı bulacak herhaldeTeşekkür ederm kaptanım Bi an önce 60 kilo olmk istyrm sanırım ondan sklyo cnmm biraz tez canlıyım herhaaall
Zalım 60 o zaman sizin az kalmıs ama yinede bnm daa çooookk neyse Binecem 60a vuracam kırbacı vuracam kırbacıBen de bekliyorum 60 i dört gözle ama 200-300 derken görmem 2 ayı bulacak herhalde
Yaa ne güzel zayıflamışsın67 idi buraya başlangıcım , tabi daha önceleri 72 ler de gördü bu beden (doğum sonrası). tek başıma 67 ye kadar indim buraya başladım, 59 ile mezun oldum şimdi yine 62,8 e çıktım pandemi ve evden çalışma,67 den 59 a 4-5 ayda geldim .3 ayda da 3 kg aldım
canım 3 ayda 3 kg aldım , bana o kadar fazla geliyor ki şu halimi hiç ama hiç sevmiyorum, kıyafetlerim dar gelmeye başladı dedim banu dur artık
tabi , eşim olsun isterim , birbirimizi acımasızca eleştirelim
Tmm kaptanım inş motivasyonum daha çok artarsa ufakta olsa kaçamak yapmam hedefe kdr ztn bgun den itibaren kayıt altına alcm yedklerimiiiAnliyorum seni. 60 da benim ilk hedefim
Skma canini. Haftaya daralma tablosuna ekleyecegim seni
Ozaman da gorursun giden kilolarini daha da motive olursun her Cuma kirmizi ile belirledigim sayinin azaldigini
Çok şükür kaptanımPek fazla almamissin banu. 6ay oldu mu izne ayrilali simdi tam hatirliyamadim ama 3kilo almissin sadece
Gunaydin canim
Gunaydin
Tebrik ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?