66.5 Di canım mGeçen haftaki kilon kaçtı canım
yavaş ilerlemeyi hiç kafana takma az olsun ama yağdan gitsin , yeri geliyor bir anda 1 kg gidiyor yeri geliyor 100-300 gr veriyorsun. eksinin her türlüsü kabul , yeter ki vazgeçmeYaa ne güzel zayıflamışsın
Benimde hedef 60 bakalim kaç ay sürecek biraz yavaş ilerliyorum
Eleştirilerine sonuna kadar açığım acıma
Çok güzel bir sonuç tebrik ederim66.5 Di canım m
Olsun canim buda cok iyi bir eksiEki Görüntüle 2756627 geçen hafta : 68.8
Bu hafta :67.7
Fark :1. 100
Aslında regli oldugum için hala şişim hafta içi 66.6 görmüştüm ben
Olsun canim saglikli ve kalici gider ne guzelBen de bekliyorum 60 i dört gözle ama 200-300 derken görmem 2 ayı bulacak herhalde
Inşallah kalıcı olurOlsun canim saglikli ve kalici gider ne guzel
şaka mı yapıyorsun müthiş güzel bir eksi, tebrikler canım
tebrikler canım 400 gr ları görünce kendimi hatırlıyorum çoğunlukla böyle verirdim ben de, arada 1,5 kg olduğu oluyordu o da iyi gidiyordu
Bence regl artısıdır sen yediklerine dikkat ettiğin sürece sorun olmaz. Her zaman tartı odaklı olmamak lazım ben aylardır 66dayım ama incelmem devam ediyor ölçüde o yüzden pilates leslie felan yap benceşaka mı yapıyorsun müthiş güzel bir eksi, tebrikler canım
tebrikler canım 400 gr ları görünce kendimi hatırlıyorum çoğunlukla böyle verirdim ben de, arada 1,5 kg olduğu oluyordu o da iyi gidiyordu
ilk defa yürüyüş bandı dışıdnda bölgesel çalışmalara başladım merakla haftaya nasıl olacak bekliyorum. ama sanırım regl olacağım, olsun artı da görsem yediklerime dikkat ettiğim sürece sorun olmazkendime telkin veriyorum
Güzelde laf mi muhtesem tebrikler
Teşekkür ederim kızlarrrşaka mı yapıyorsun müthiş güzel bir eksi, tebrikler canım
ilk defa yürüyüş bandı dışıdnda bölgesel çalışmalara başladım merakla haftaya nasıl olacak bekliyorum. ama sanırım regl olacağım, olsun artı da görsem yediklerime dikkat ettiğim sürece sorun olmazkendime telkin veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?