Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim vaktin olunca mezura mi ismi tam neyse iste onunla ölcü al. Takip yapiyoruz
Bende april han ic bacak yapiyorum 1hafta duzenli
Bugun didem fitness ile 3 haftada incel e basliyacagim.
O bitince izinden donus yapacagim

Çarşamba akşamı bu sonucu görmüştüm aslında. 2 günde bir şey değişmemiş.
Geçen hafta 68.15
Cuma 67.35
Fark 800 gr
Hedef 66.50

Kızlar kusura bakmayın geç paylaştım. Gün biraz stresli başladı. İnanılmaz bir trafiğin içinde kaldım. Normalde 15 dk gittiğim mesafeyi 1.5 saatte geldim. Doktor randevusunu da kaçırdım.
Telefon resim yüklemedi kaç defa denedim vs vs. Hayır olsun bakalım, Mesajları okuyamıyorum ofis dışında çok işim var. Uğradım çıkıyorum şimdi. Eksilerini görenleri tebrik ediyorum, göremeyenler üzülmesin 4. grubun regli haftasıydı bu hafta sanki ona bağlayın. Öptüm hepinizi
Arrietty_ @_Vera_ Zeytur sedulu

Günaydın kızlar. Çarş 81.3 çıkan ben bugun 81.7 çıktım Cok moralim bozuldu
Geçen hafta cuma:82.0
Bugün: 81.7
Yüzde: -%0.36
Hiç kaçamak yapmadım. Bir lokma bile.. Niye bu kadar az bilmiyorum.
Arrietty_ @_Vera_ sedulu North River

Eklentiler

• 20210108_111840.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 21
Canim
Bugun biraz hafif ve besleyici bişiler yapayım diyorum ama karnıbaharım var klasık haslayıp yogurtlamak istmyrm çok kaloliri olunda istmyrm besamel sos fln olayına gitmeym dedm var mı önerileriniz aceeep
Var canim ince ince dograyip az yagda tavada hic susuz surekli karistirarak sotele uzerine sarmisakli yogurtla cok guzel oluyor. Refikanin tariflerine bakabilirsin youtubedan karnibahar iskender kebap diyordu sanirim buna varsa uzerine kiyma soteleyip en ustune de domates sos koyuyordu.

Bugun biraz hafif ve besleyici bişiler yapayım diyorum ama karnıbaharım var klasık haslayıp yogurtlamak istmyrm çok kaloliri olunda istmyrm besamel sos fln olayına gitmeym dedm var mı önerileriniz aceeep
Dün akşam gördüm karnabahardan kısır yada çiğköfte yapıyorlar. Nette bir arat tarifini. Lezzeti aynı oluyormuş aslıyla

Geçen cuma: 89.2
Cuma: 87.5
Fark: 1.7
Hedef: 86.5

Arrietty_ şimdi oldu kaptanım ,
Oldu kuzum
sedulu günaydın eşim
Geçen cuma 66.8
Bu cuma 66.4
Fark 0.4
Yüzde 0.598Eki Görüntüle 2756707
Tebrik ederim kuzum
Izinden onceki kilom 65.6
Bu cuma 65.2
Fark 0.4
Yuzde 0.609
Izinden eksi ile dönmek Harikasin
Selam canim
Regl dendir
Suana kadar cok cok guzel kilolar verdin. Ayrica 100gr da olsa eksi
Gecmis olsun
Iyi yapmissin hiic acimadan
Guzel eksi ayrica
Tebrik ederim harika eksi
Yarin dahada gitmis Olur ozaman. Ama Pazartesi kontrol tarti gününe kadar tartilmayin bence :) evet ya cogu kisi regldi bu hafta
Selam kizlar
Gecen hafta 74.4
Pazartesi 75
Bu hafta 73.9
Fark 0.5
Yuzde 0.6
Hedef 73
Listeye hizli bir giris yapamadim ne yazik ki. Az olsun nizden olsun napalim. Bu hafta daha iyi olur umarim
Olur mu. Eksi eksidir. Can sIkacak bir durum yok ortada
Tebrik ederim sizi
Hafta ortasi tartilma isini birakalim bence :)
Pazartesi kontrol tarti, cuma asil tarti günü diye Devam edelim.
Yoksa Bos yere uzuyorsunuz kendinizi
Eksin de gayet iyi. Tebrik ederim
Eki Görüntüle 2756776
Geçen hafta: 59.6
Bu hafta: 59.4
Fark: 200
Yüzde: 0.34
Wcye girmedim. Sularımız 24 saatkesik olduğu için antremana gittiğim zaman lavaboya girecek şekilde kendimi ayarlıyorum
Selam canim
200 eksi olsun bizim olsun
Bol sans dilerim bugun icin

Miss gibi kızartması olabilir

Son düzenleme:
Selam canim
Regl dendir
Suana kadar cok cok guzel kilolar verdin. Ayrica 100gr da olsa eksi
Ve aleyküm selam kaptancım aynen öyle
Eksi olsun 100 gr olsun sorun değil
Artış ya da azalış miktarının sebebini bildikten sonra benim için hiç problem olmaz
Ona göre tedbirimi alırım
Hem kasmadan istediğimi yiyiyorum hem kendimi üzmeden adımlarımı atıyorum hem de kilo veriyorum daha ne isteyeyim
Bana göre şimdilik herşey tıkır tıkır yolunda gidiyor.
Belki de gelen kekleri yemedim ya onların ahı tutmuştur

Evet çok lezzetli olur gibi bencede kalorisi düşük olur mu acep bilemedim
Dün akşam gördüm karnabahardan kısır yada çiğköfte yapıyorlar. Nette bir arat tarifini. Lezzeti aynı oluyormuş aslıyla
Evet onu bnde gormustüm ama dün o kdr çok kısır yedm ki görmeye bile tahammulum yok çok tşkkr ederm öneriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…