Canim vaktin olunca mezura mi ismi tam neyse isteşaka mı yapıyorsun müthiş güzel bir eksi, tebrikler canım
tebrikler canım 400 gr ları görünce kendimi hatırlıyorum çoğunlukla böyle verirdim ben de, arada 1,5 kg olduğu oluyordu o da iyi gidiyordu
ilk defa yürüyüş bandı dışıdnda bölgesel çalışmalara başladım merakla haftaya nasıl olacak bekliyorum. ama sanırım regl olacağım, olsun artı da görsem yediklerime dikkat ettiğim sürece sorun olmazkendime telkin veriyorum
Çok güzel bir sonuçGeçen hafta:84.3
Güncel:83.1
Fark:1.2
Yüzde :1.423
Eki Görüntüle 2756717 E EmeeelllArrietty_ @_Vera_
Kızlar netim yoktu gelemedim arıza vardı burada , üstüne gebelik boyunca öldürmeyip süründuren dişim coştu hemen dün akşam gidip muayne oldum 20likmis zaten kellesini vurdurdum
Var canim ince ince dograyip az yagda tavada hic susuz surekli karistirarak sotele uzerine sarmisakli yogurtla cok guzel oluyor. Refikanin tariflerine bakabilirsin youtubedan karnibahar iskender kebap diyordu sanirim buna varsa uzerine kiyma soteleyip en ustune de domates sos koyuyordu.Bugun biraz hafif ve besleyici bişiler yapayım diyorum ama karnıbaharım var klasık haslayıp yogurtlamak istmyrm çok kaloliri olunda istmyrm besamel sos fln olayına gitmeym dedm var mı önerileriniz aceeep
Dün akşam gördüm karnabahardan kısır yada çiğköfte yapıyorlar. Nette bir arat tarifini. Lezzeti aynı oluyormuş aslıylaBugun biraz hafif ve besleyici bişiler yapayım diyorum ama karnıbaharım var klasık haslayıp yogurtlamak istmyrm çok kaloliri olunda istmyrm besamel sos fln olayına gitmeym dedm var mı önerileriniz aceeep
E gayette eksi çıkmışsın iste
Oldu kuzum
Tebrik ederim kuzum
Izinden onceki kilom 65.6
Bu cuma 65.2
Fark 0.4
Yuzde 0.609
Selam canimGünaydın kızlar
Bugün geç kalktım koştura koştura online 3 saat dersimi yaptım
Anca fırsat bulup geldim
Adet şişkinliği yaşıyorum tartıya artı olarak yansımasını bekliyordum açıkçası
Gene de 100 gr eksi çıktım ,sevindim
Geçen hafta 72.8 kg
Bu hafta 72.7 kg
Fark 100 gr
Fark % 0.137
Gecmis olsunGeçen hafta:84.3
Güncel:83.1
Fark:1.2
Yüzde :1.423
Eki Görüntüle 2756717 E EmeeelllArrietty_ @_Vera_
Kızlar netim yoktu gelemedim arıza vardı burada , üstüne gebelik boyunca öldürmeyip süründuren dişim coştu hemen dün akşam gidip muayne oldum 20likmis zaten kellesini vurdurdum
Tebrik ederim harika eksiEki Görüntüle 2756756
Çarşamba akşamı bu sonucu görmüştüm aslında. 2 günde bir şey değişmemiş.
Geçen hafta 68.15
Cuma 67.35
Fark 800 gr
Hedef 66.50
Kızlar kusura bakmayın geç paylaştım. Gün biraz stresli başladı. İnanılmaz bir trafiğin içinde kaldım. Normalde 15 dk gittiğim mesafeyi 1.5 saatte geldim. Doktor randevusunu da kaçırdım.
Telefon resim yüklemedi kaç defa denedim vs vs. Hayır olsun bakalım, Mesajları okuyamıyorum ofis dışında çok işim var. Uğradım çıkıyorum şimdi. Eksilerini görenleri tebrik ediyorum, göremeyenler üzülmesin 4. grubun regli haftasıydı bu hafta sankiona bağlayın. Öptüm hepinizi
Arrietty_ @_Vera_ Zeytur sedulu
Olur mu. Eksi eksidir. Can sIkacak bir durum yok ortadaSelam kizlar
Gecen hafta 74.4
Pazartesi 75
Bu hafta 73.9
Fark 0.5
Yuzde 0.6
Hedef 73
Listeye hizli bir giris yapamadim ne yazik ki. Az olsun nizden olsun napalim. Bu hafta daha iyi olur umarim
Hafta ortasi tartilma isini birakalim bence :)Günaydın kızlar. Çarş 81.3 çıkan ben bugun 81.7 çıktımCok moralim bozuldu
Geçen hafta cuma:82.0
Bugün: 81.7
Yüzde: -%0.36
Hiç kaçamak yapmadım. Bir lokma bile.. Niye bu kadar az bilmiyorum.
Arrietty_ @_Vera_ sedulu North River
Selam canimEki Görüntüle 2756776
Geçen hafta: 59.6
Bu hafta: 59.4
Fark: 200
Yüzde: 0.34
Wcye girmedim. Sularımız 24 saatkesik olduğu için antremana gittiğim zaman lavaboya girecek şekilde kendimi ayarlıyorum
Miss gibi kızartması olabilirBugun biraz hafif ve besleyici bişiler yapayım diyorum ama karnıbaharım var klasık haslayıp yogurtlamak istmyrm çok kaloliri olunda istmyrm besamel sos fln olayına gitmeym dedm var mı önerileriniz aceeep
Ve aleyküm selam kaptancım aynen öyleSelam canim
Regl dendir
Suana kadar cok cok guzel kilolar verdin. Ayrica 100gr da olsa eksi
Kalorisi az olsun istyrm yoksa mücver yapcam sarımsaklı yogurda bancmMiss gibi kızartması olabilir
Evet çok lezzetli olur gibi bencede kalorisi düşük olur mu acep bilemedimCanim
Var canim ince ince dograyip az yagda tavada hic susuz surekli karistirarak sotele uzerine sarmisakli yogurtla cok guzel oluyor. Refikanin tariflerine bakabilirsin youtubedan karnibahar iskender kebap diyordu sanirim buna varsa uzerine kiyma soteleyip en ustune de domates sos koyuyordu.
Evet onu bnde gormustüm ama dün o kdr çok kısır yedm ki görmeye bile tahammulum yok çok tşkkr ederm öneriniz içinDün akşam gördüm karnabahardan kısır yada çiğköfte yapıyorlar. Nette bir arat tarifini. Lezzeti aynı oluyormuş aslıyla
Hemen gönderiyorum, bebegi aşıya götürdüm geldimH3RA_ tablo Bende bugun :)
Esim online dersde o yuzden telden hallediyorum suan esas liste isini. O aradan ciksin adim da ve kilo vermede 1.leri acikliyacagim. Ardindan yeni es listesi paylasacagim.
Ozzybal ve Night owl kaldi
Alt listeden iselilasdaily
rockandroll caroline84 O_sevincli_ki istanbulin Flipendo Tamotuzbesgoztepe bekliyorum kizlar fotografli tartinizi
Normal havuçlu yemeğini de yapabilirsinKalorisi az olsun istyrm yoksa mücver yapcam sarımsaklı yogurda bancm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?