- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Ben bunu yeni gördüm.708. Etap En cok kilo veren esler
- @Ayse_M & @Serina08 -2.6 kg
H3RA_ & Zeytur -2.5 kg Night owl & caroline84 -2.4 kg rockandroll & @Tamotuzbesgoztepe -2.2 kg - E Emeeelll &
North River -1.9kg Ozzybal & A Aylakkadin -1.7 kg - M MiracHamza & D Dildev -1.6 kg
pamukskr & Ceyhans -1.4 kg - @_Vera_ &
sedulu -0.8 kg istanbulin & Varyemez -0.450 gr
Tebrik ederim kizlar hepinizi. Bu hafta toplam 17,55 kg verdiniz
Kaptan harikasinnnn. Tam beni anlatıyor. Cidden vucudumun degisimi coook fazla o kadar inceldim ki. Ama nedense tartiya cok takiyorumKilo vermesi duranlar mutlaka bunu okuyun
Hatta motivasyonunu kayip eden veya daha da gaza gelmek isteyenler
Yaaa ben çok seviyorum hem 2 kaloriciikkCocaccola mııı zerooda olsa noo colaa
Bu hafta asla birinci olamıcaksınnnYeni eşim hayırlı olsunO_sevincli_ki bu hafta bol sporlu gecsin ikimiz adına
Bu hafta bizim birinci olmamız lazımmm tontişlikten kurtulupp içimizdeki çıtırı çıkaralım bu hafta ortakYaaa ben çok seviyorum hem 2 kaloriciikkeskiden olsa 2.5 litreyi bi oturusta icerdim
Aynen ortak tam motivasyon
O kola 1 gunluktu 1 bardakti bodaha yok sözBu hafta bizim birinci olmamız lazımmm tontişlikten kurtulupp içimizdeki çıtırı çıkaralım bu hafta ortakbol sebze bol spor bolö gülücüklü haftamız olsun inşallahh cola mola yasak no cola yess suu
Bana birincilikler yakışır
Tamam harika ❤15. Ocak da insallah
Sağol canım ❤ Öyledir diye düşünüyorum ben deHaftaya birden iner canım ödem oldu demek ki sıkma canını
sağol canım
Afiyet olsun canımMenü
Sabah
2 yumurta küçüktü
2 parmak dil peynir
1 kk peynir
Öğle
2 kuru Trabzon hurması
10 fındık
Aksam
Kahve
Muz
Regl olunca benim midem bulanır yiyemiyorum malesef az oldu
Su:2 lt
Harikaaa. TebriklerKizlar tekrar tebrik ederim sizleri
2. Olduk bu hafta
Hatta uygulayabilirsek aynı sporları yapalım ne yapıyosak videoları paylaşalımAynen ortak tam motivasyonbugunu normal kapatcaz gibi görünüyor ama yarin ne bulursam yapcam
Bana uyarHatta uygulayabilirsek aynı sporları yapalım ne yapıyosak videoları paylaşalım
Ayy bu haftaaaa güzell olcaakkk rekabet artıyorrrrr
Ahaha bu hafta ben bu oyunu bozcam
Bu hafta bize yakisacak hoooohh
Oooo ortam çok fena kızıştı
nihaahha bugünden geçerliAyy bu haftaaaa güzell olcaakkk rekabet artıyorrrrrkaptanım sporlar yarından gecerlimi olcak bugün kimse spor yapmadı heralde bugün yapılan spor sayılcakmı nolcak
Bugunde sayilacak galiba ortak cunku gecen hafta adim yarisinda cumartesi başlıyorsanmistim ama cuma adimlari da alinmistiAyy bu haftaaaa güzell olcaakkk rekabet artıyorrrrrkaptanım sporlar yarından gecerlimi olcak bugün kimse spor yapmadı heralde bugün yapılan spor sayılcakmı nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?