Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben bunu yeni gördüm. Ozzybal ortagim çok teşekkür ederim.

Kaptan harikasinnnn. Tam beni anlatıyor. Cidden vucudumun degisimi coook fazla o kadar inceldim ki. Ama nedense tartiya cok takiyorum

*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
* Bu hafta sporlari ilk sayfadan bakarak hesap yapmayi unutmuyoruz.Yarisimiz en yüksek puan toplamak bu hafta.

Yaaa ben çok seviyorum hem 2 kaloriciikk eskiden olsa 2.5 litreyi bi oturusta icerdim
Bu hafta bizim birinci olmamız lazımmm tontişlikten kurtulupp içimizdeki çıtırı çıkaralım bu hafta ortak bol sebze bol spor bolö gülücüklü haftamız olsun inşallahh cola mola yasak no cola yess suu

O kola 1 gunluktu 1 bardakti bodaha yok söz

15. Ocak da insallah
Tamam harika ❤
Haftaya birden iner canım ödem oldu demek ki sıkma canını
sağol canım
Sağol canım ❤ Öyledir diye düşünüyorum ben de
Menü
Sabah
2 yumurta küçüktü
2 parmak dil peynir
1 kk peynir

Öğle
2 kuru Trabzon hurması
10 fındık

Aksam
Kahve
Muz

Regl olunca benim midem bulanır yiyemiyorum malesef az oldu

Su:2 lt
Afiyet olsun canım
Kizlar tekrar tebrik ederim sizleri
2. Olduk bu hafta
Harikaaa. Tebrikler

Ayy bu haftaaaa güzell olcaakkk rekabet artıyorrrrr kaptanım sporlar yarından gecerlimi olcak bugün kimse spor yapmadı heralde bugün yapılan spor sayılcakmı nolcak
Bugunde sayilacak galiba ortak cunku gecen hafta adim yarisinda cumartesi başlıyorsanmistim ama cuma adimlari da alinmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…