- 11 Ağustos 2020
- 124
- 589
- 18
- 31
Ben hazırım ezelim büzüştürelim rakiplerimizi gaza ihtiyacım varrr Bn bu hafta bol motiveyim inşSelam kızlar eve geldiğim gibi temizliğe giriştim. Haftasonu kitap/ film keyfi yapasım var. İşler bitsin istedim.Çok yoruldum spor yapamayacağım bugün. Bence temizikte spordan sayılmalı.
Adım yarışında, kilo vermede ve grup olarak hep ikincilikteyim bu hafta
sedulu @_Vera_ tebrikler kızlar, alnınızın teriyle aldınız. Tatlı tatlı atıştık yarış halindeyken umarım kimseyi kıracak bir şey söylememişimdir.
Zeytur motivasyon artıran, harekete geçiren dürtmelerin için thanks tatlım.
M MiracHamza güzel bir hafta olsun canım. Ezelim geçelim rakiplerimizi.
Ben de ben deeBen de gircem takım listesine haftaya. Ben de ben de
Okudum ben. Çok iyi. Tam benlik bir yazıKilo vermesi duranlar mutlaka bunu okuyun
Hatta motivasyonunu kayip eden veya daha da gaza gelmek isteyenler
Başarılar herkese*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
* Bu hafta sporlari ilk sayfadan bakarak hesap yapmayi unutmuyoruz.Yarisimiz en yüksek puan toplamak bu hafta.
4. Takim - 709. Etap Es listesi
Zeytur & @Serina08
Arrietty_ & Alp_BuRc
Mavikus_ & D Dildev
@bnnu & @Ceyhans
@T u t a s t e & @Flipendo
@lilasdaily & @caroline84
O_sevincli_ki & sedulu
@sadece_ben &pamukskr
M MiracHamza & @neutral
E Emeeelll &Ozzybal
istanbulin & @Aylakkadin
rockandroll & @Night owl
@_Vera_ &Varyemez
Evet canım. Hayırlı olsunMerhaba, bu hafta beraberiz, hayırlı olsungecen hafta sehir disinda olduğumdan pek aktif olamadım, ama bu hafta kendime gelmek istiyorum. Spor ve suyu arttiracagim, her gun de dukan birasi yapacağım.
Oohhh yaşadıkTamamdır yapayım ben o şekilde. Bugün 420 puan.
Haftada 3 gün pilatesle 1260 puan otomatik geliyor ozaman
Ben çok keyif aldım atışmalardan canım rekabet iyidir sonuç hepimize yarıyor kilo veriyoruzSelam kızlar eve geldiğim gibi temizliğe giriştim. Haftasonu kitap/ film keyfi yapasım var. İşler bitsin istedim.Çok yoruldum spor yapamayacağım bugün. Bence temizikte spordan sayılmalı.
sedulu @_Vera_ tebrikler kızlar, alnınızın teriyle aldınız. Tatlı tatlı atıştık yarış halindeyken umarım kimseyi kıracak bir şey söylememişimdir.
Bende teşekkür ederim güzel bi haftaydı. En kısa zamanda tekrar eş olmak dilegi ile mujxxxSelam kızlar eve geldiğim gibi temizliğe giriştim. Haftasonu kitap/ film keyfi yapasım var. İşler bitsin istedim.Çok yoruldum spor yapamayacağım bugün. Bence temizikte spordan sayılmalı.
Kolay gelsin tatlımAblaaa nasılsın bugün canlı ders TIR gibi geçti üstümden o kadsr yorgunum ki. Benim bugün metabolizma şaşırtma günüm menümü yazayım
Sabah yarım dilim ekmek 1 köz kapya çökelek yağ
Ara 2 kurabiye
Öğle 2 dilim biftek
Akşam yemeğini geç yedim aslında yeme planım yoktu ama aç kalmak istemedim yumurta kaşar ve 2 dilim salamdan omlet yaptım yedim spor yok su 2 lt
Üçüncü olmuşuz canım. Ikimize de tebriklerİstanbulin seni çok tebrik ediyorum canım
Sayılıyor canım valla oğluşumu babasına verdim sen uyut ben spor yapcam dedim hemenInşallah bugün sayılmaz adimlar:) bugün dinlenmem lazım yarın dinç bi şekilde başlayım:)
Sayilacaksa da sıfırdan iyidir:))
Arrietty_
Eki Görüntüle 2757087
SüpersinLeslie fast walk yapiyorum şu an@Ozzybal. Bu kilolar gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?