- 19 Aralık 2020
- 725
- 1.918
- 63
- 38
Yeni eşim hayırlı olsunO_sevincli_ki bu hafta bol sporlu gecsin ikimiz adına
Oooo canimsinİşte şimdi bir saatlik pilatesten çıkıp ta bu haberi görünce nasıl sevindim anlatamam
Cuma diye oturacak miyiz sandınız
Cuma diye oturacak miyiz sandınızhaydi eller havaya sporlar yapılsın
Bugun yapilanlarda sayiliyorAyy bu haftaaaa güzell olcaakkk rekabet artıyorrrrrkaptanım sporlar yarından gecerlimi olcak bugün kimse spor yapmadı heralde bugün yapılan spor sayılcakmı nolcak
Ya bu arada ben lesliyi direk adim olarak saysam oluyormu ya. Diger turlu adim disindq ayri mi hesplamam lazimCuma diye oturacak miyiz sandınızhaydi eller havaya sporlar yapılsın
Tabi ki de
OlurYa bu arada ben lesliyi direk adim olarak saysam oluyormu ya. Diger turlu adim disindq ayri mi hesplamam lazimArrietty_
Oyle yapiyim o zaman cunku adimsayar sayiyor yine hak geçmesin birde lesliyle puan hesabi yapmaya ugrasmiyimOlur
Ben yuruyusu hesaplamiyor, adimdan puan hesabi yapiyorum
Canim güzel gidiyorsun puanlarını da ilk sayfadan hesaplayıp yazarsan tablo hazırlarken kolaylık olur bizlere
Tamamdır yapayım ben o şekilde. Bugün 420 puan.Canim güzel gidiyorsun puanlarını da ilk sayfadan hesaplayıp yazarsan tablo hazırlarken kolaylık olur bizlere
nihaahha bugünden geçerli
Allah beni napmasın bende oturmuşum çizgi flimi izliyorumCuma diye oturacak miyiz sandınızhaydi eller havaya sporlar yapılsın
Merhaba, bu hafta beraberiz, hayırlı olsunTamam harika ❤
Sağol canım ❤ Öyledir diye düşünüyorum ben de
Afiyet olsun canım
Harikaaa. Tebrikler
Ablaaa nasılsın bugün canlı ders TIR gibi geçti üstümden o kadsr yorgunum ki. Benim bugün metabolizma şaşırtma günüm menümü yazayım@_Vera_ canımcım eş olmuşuz hayırlı olsun
Teşekkür ederim şu sınavlar dönem sonu stresi bitsin tatile gireyim de o zaman buralarda güzel bir kapışalımSelam kızlar eve geldiğim gibi temizliğe giriştim. Haftasonu kitap/ film keyfi yapasım var. İşler bitsin istedim.Çok yoruldum spor yapamayacağım bugün. Bence temizikte spordan sayılmalı.
Adım yarışında, kilo vermede ve grup olarak hep ikincilikteyim bu hafta
sedulu @_Vera_ tebrikler kızlar, alnınızın teriyle aldınız. Tatlı tatlı atıştık yarış halindeyken umarım kimseyi kıracak bir şey söylememişimdir.
Zeytur motivasyon artıran, harekete geçiren dürtmelerin için thanks tatlım.
M MiracHamza güzel bir hafta olsun canım. Ezelim geçelim rakiplerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?