Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@_Vera_ Arrietty_ sedulu
Bir saatlik pilatesten şimdi çıktım.
Eşim karşımda cuma keyif birasını yudumlarken ben bugünü yazıyorum
Çünkü Erol Taş gibi en son ben gülücem bu evde o göbekliye nıhahaha

Eklentiler

• Screenshot_20210108-193053_FatSecret.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20210108-193105_FatSecret.webp
    17 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20210108-193158_Mi Fit.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 18
Canim güzel gidiyorsun puanlarını da ilk sayfadan hesaplayıp yazarsan tablo hazırlarken kolaylık olur bizlere

Selam kızlar eve geldiğim gibi temizliğe giriştim. Haftasonu kitap/ film keyfi yapasım var. İşler bitsin istedim.Çok yoruldum spor yapamayacağım bugün. Bence temizikte spordan sayılmalı.

Adım yarışında, kilo vermede ve grup olarak hep ikincilikteyim bu hafta
sedulu @_Vera_ tebrikler kızlar, alnınızın teriyle aldınız. Tatlı tatlı atıştık yarış halindeyken umarım kimseyi kıracak bir şey söylememişimdir.

Zeytur motivasyon artıran, harekete geçiren dürtmelerin için thanks tatlım.

M MiracHamza güzel bir hafta olsun canım. Ezelim geçelim rakiplerimizi.

Tamam harika ❤

Sağol canım ❤ Öyledir diye düşünüyorum ben de

Afiyet olsun canım

Harikaaa. Tebrikler
Merhaba, bu hafta beraberiz, hayırlı olsun gecen hafta sehir disinda olduğumdan pek aktif olamadım, ama bu hafta kendime gelmek istiyorum. Spor ve suyu arttiracagim, her gun de dukan birasi yapacağım.

@_Vera_ canımcım eş olmuşuz hayırlı olsun
Ablaaa nasılsın bugün canlı ders TIR gibi geçti üstümden o kadsr yorgunum ki. Benim bugün metabolizma şaşırtma günüm menümü yazayım
Sabah yarım dilim ekmek 1 köz kapya çökelek yağ
Ara 2 kurabiye
Öğle 2 dilim biftek
Akşam yemeğini geç yedim aslında yeme planım yoktu ama aç kalmak istemedim yumurta kaşar ve 2 dilim salamdan omlet yaptım yedim spor yok su 2 lt

Teşekkür ederim şu sınavlar dönem sonu stresi bitsin tatile gireyim de o zaman buralarda güzel bir kapışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…