Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanım Canan Karatay balıktan sonra helva öneriyor civa için.
Canan Hoca demişse doğrudur Arrietty_ ben bu 10 günde 4 kere balık yedim galiba bir tabak irmik helvası benim civayı ancak temizler ne diyorsun :))))) şimdi terlik atıcak bana kaptan

Herkese merhaba.
Ozzybal afiyet olsun canım. Ben de sabah güzel sağlıklı bir kahvaltı yaptım. Öğlen temizlik yaptim. Şimdi de yemek hazırlıkları... Bakamadım o nedenle.
80lerden kurtulalım hem de bir an önce
Şimdi leslie yapicam yemek pişerken

Eklentiler

• Screenshot_20210109-182725.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20210109-182731.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20210109-182734.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20210109-182738.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 18
Aaa Vera

Kizlar pc e gecince halledecegim puan tablosunu
Hafif grip gibiyim
Bu mevzimde alerji olurmu ya
1 haftadir hapsururuyorum. 2gundur heryer toz gibi rahatsizim.
Hergün 1 yeri dip kose temizledim ondan mi bilmiyorum. Delirtecek ama bu hal beni.
Burnum da tikali

Bende dip bucak temizlik yapınca öyle oluyorum tozlar delirtiyor yaza doğru da alerjim başlıyor. Bol havalandir evi soguk ama olsun biraz ortamda hava değişir

Bnde menumu yazayım 20 saat oruçtan sonra açtım orucumu
2 yumurta ile zeytnyagnda peynirle omlet yaptm yarım domates 1 salatalık yarım turp 4 Zeytin yedim yeşil çayımda beraber arada 1 fncan Türk kahvesiyle 2 kuş lokumu yedim
2 ögün yaptım 3 yemek kaşığı tavuklu pirinç pilavı sonra 1 minnak muz ve 1 kçk havuç yedim

Canim afiyt olsun da 669 kalori cok az kilo veriyim derken vücudnu kitleme sakiin
Yaa inanki bilinçli yapmıyorum doyuyorum tabagıma az az koyuyorum doymazsam bi daha yerim diyorum ama doymuş oluyorum. Ayın 1 den beri aralıklı oruç yapıyorum sbah 11 ara ögün 15 akşam 18 gibi de yemek yiyorum

Yaa inanki bilinçli yapmıyorum doyuyorum tabagıma az az koyuyorum doymazsam bi daha yerim diyorum ama doymuş oluyorum. Ayın 1 den beri aralıklı oruç yapıyorum sbah 11 ara ögün 15 akşam 18 gibi de yemek yiyorum
Anliyorum canim ama bence bir iki meyve falan ekle. Çünkü ilk zamanlqr kolay veriliyor kilolar. Ama bi zaman sonra vucut kendni korumaya alıyor. Iste o zaman kaloriyi dusurmen gerekecek. Simdi 600 civari aliyorsun mesele daha da azaltinca nolcak. Belki dayanirsin sıkıntı olmaz ama sagligin icin tehlikeli olabilir

O_sevincli_ki esim nasılsın bugün planın nedir ? Ben chloe ting yaptım 35 dk 30 dk da dans ettim oğlanla bol tempolu dj müzikleri eşliğinde şimdi dinleniyorum kahve içiyorum
Ah eşim ya bugün hem evi dip bucak temizledim hem de yeni taşınan Bi arkadaşa yardıma gittik. Yeni totomun üstüne oturdum.
Ev taşıma puanı yokmu ama yaaa
Az ama çöp yedim resmen ayakta orda burda.
Adımlarım çok az, biraz soluklanıp evde step yapıcam artsın diye.

Meyveyi kuru trbazon hurması yedim diye yemiyorum bide çok aram yok meyveyle canım keşke yesem

Midyeden sonra ton balığı da...

İyi akşamlar menümü de sporumuda yazayım artık bişey yapasım yok çok yoruldum
Arrietty_ @_Vera_ sedulu bnnu

Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
K.k peynir

Ara
3 kuru erik
1 şişe maden suyu

Akşam
Fırında kabak 200 gr
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 kaşık bulgur pilavı

Su=3 litre
Spor
40 mekik=80
200 bölgesel =100
11000 adım =550
Toplam=730puan

Eklentiler

• Screenshot_20210109-190908_Health.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…