Canan Hoca demişse doğrudurKaptanım Canan Karatay balıktan sonra helva öneriyor civa için.
Herkese merhaba.Herkese günaydın,
Esim patates kızartması yapmış sabah, tadına bile bakmadan kahvaltiyi bitirdim. Bugun dukan birası hazırlayacağım ve aksama da balık salata olacak.
E Emeeelll esim ne yapıyorsun? Sanirim kilolarımiz birbirine yakın. Benim 82.4, olur mu bilmiyorum ama var misin bu hafta 80'lerden kurtulalım
Canan Hoca demişse doğrudurArrietty_ ben bu 10 günde 4 kere balık yedim galiba bir tabak irmik helvası benim civayı ancak temizler ne diyorsun :))))) şimdi terlik atıcak bana kaptan
Aaa Vera
Bnde smdiden 12 binim çocuklar yattıktan sonrada dvm edcm inş bnde hç fena sayılmamSabah yürüyüş artı biraz spor yaptım, akşam içinde planlarım var. Bence fena değilim bugün
Dukan biramıda yarıladım neredeyse. M MiracHamza
Bende dip bucak temizlik yapınca öyle oluyorum tozlar delirtiyor yaza doğru da alerjim başlıyor. Bol havalandir evi soguk ama olsun biraz ortamda hava değişirAaa Vera
Kizlar pc e gecince halledecegim puan tablosunu
Hafif grip gibiyim
Bu mevzimde alerji olurmu ya
1 haftadir hapsururuyorum. 2gundur heryer toz gibi rahatsizim.
Hergün 1 yeri dip kose temizledim ondan mi bilmiyorum. Delirtecek ama bu hal beni.
Burnum da tikali
Canim afiyt olsun da 669 kalori cok az kilo veriyim derken vücudnu kitleme sakiin
Yaa inanki bilinçli yapmıyorum doyuyorum tabagıma az az koyuyorum doymazsam bi daha yerim diyorum ama doymuş oluyorum. Ayın 1 den beri aralıklı oruç yapıyorum sbah 11 ara ögün 15 akşam 18 gibi de yemek yiyorumCanim afiyt olsun da 669 kalori cok az kilo veriyim derken vücudnu kitleme sakiin
Anliyorum canim ama bence bir iki meyve falan ekle. Çünkü ilk zamanlqr kolay veriliyor kilolar. Ama bi zaman sonra vucut kendni korumaya alıyor. Iste o zaman kaloriyi dusurmen gerekecek. Simdi 600 civari aliyorsun mesele daha da azaltinca nolcak. Belki dayanirsin sıkıntı olmaz ama sagligin icin tehlikeli olabilirYaa inanki bilinçli yapmıyorum doyuyorum tabagıma az az koyuyorum doymazsam bi daha yerim diyorum ama doymuş oluyorum. Ayın 1 den beri aralıklı oruç yapıyorum sbah 11 ara ögün 15 akşam 18 gibi de yemek yiyorum
Ah eşim ya bugün hem evi dip bucak temizledim hem de yeni taşınan Bi arkadaşa yardıma gittik. Yeni totomun üstüne oturdum.O_sevincli_ki esim nasılsın bugün planın nedir ? Ben chloe ting yaptım 35 dk 30 dk da dans ettim oğlanla bol tempolu dj müzikleri eşliğinde şimdi dinleniyorum kahve içiyorum
Meyveyi kuru trbazon hurması yedim diye yemiyorum bide çok aram yok meyveyle canım keşke yesemAnliyorum canim ama bence bir iki meyve falan ekle. Çünkü ilk zamanlqr kolay veriliyor kilolar. Ama bi zaman sonra vucut kendni korumaya alıyor. Iste o zaman kaloriyi dusurmen gerekecek. Simdi 600 civari aliyorsun mesele daha da azaltinca nolcak. Belki dayanirsin sıkıntı olmaz ama sagligin icin tehlikeli olabilir
Kızlar bu arada dün fazla ton balığı tüketiminin civa zehirlenmesi yapabileceğini öğrendim çok fazla tüketmemek lazımmış ben güzel bir besin kaynağı diye hemen hemen her gün yiyordum ama zararlıymış
Sen yine de cok zorlama kendini canimMeyveyi kuru trbazon hurması yedim diye yemiyorum bide çok aram yok meyveyle canım keşke yesem
Ben ikimizin yerine de yaparım o zamanOrtagim benim spor yapmam yasak. Ben 3 5 gün yürüyüşyapmayalım sadece.
Cunku Ben yemeden yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?